- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
- 318
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #10.961
AYYYYYçoooookk sevindimmmmm:sm_cool::sm_cool::dance::dance:
ozaman yarın itibarı ile aramızaa dönecekksinnnn:jeyyar::jeyyar:
patiscim çok sevindim canım :lepi: nası oldun bu arada??
14 yaşında istanbul'a geldim işte, geliş o geliş..sağol hatice seninde kandilin mübarek olsun opuyorumnanaktan
sağol canım amin inşallahh :Saruboceq:
aramıza hoşgeldin ssdemetss a.s.
izmirde geçen çocukluktan sonra başka şehire nasıl gittin canım sen yaaa :kedi: :kedi:
seviyorum izmiri :asigim:
canım ben 2 senedir doğru düzgün oje sürmüyorum o yüzden çoğunu dağıttım bozulanları attım şimdi yeniden almaya başladım boshayallersmile çok yok yani 30- 40 tane filan vardır istediğim her rengi bulamıyorum sinir oluyorum gamyoncuiremsu
son aldığım ojeler flormar supermatte nail serisi M106 - M110 - M111
mat ve tek renkte opak olmaları çok hoşuma gitti tırnakta çok sade ama şık duruyorlar boshayallersmile
endoskopi içinde aynı yere bi akrabamız gitti ağzına sprey sıkıp uyuşturuyomuş doktor hortumun girip çıktığını anlamıyosun bile dedi sadece midende sağa sola çevirdimi bulantı yapıyo dedi onun dışında acı filan kesinlikle yokmuş yatıp kalkman 10 dk sürmüyo bile dedi bana o çok güven verdi açıkçası çok fazla da kurcalamak istemiyorum olsun bitsin neyim var öğreneyim yoksa psikoloji iyice gidecek :kedi:
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun
anladım canım.. insan düzeni oturtunca oluyor :hulya: baştaki seferler çok zor oluyo ama sonra rutine bindiğinde insan alışıyor hatta arıyor :hulya:kızımı kreşe brakıyorum arabayla malesef.kurumun kreşi işimle yan yana .dönüştede gene araba.malesef oturduğum yerde de kızımı da kendi arabasına oturtup gezdirme imkanım yok.ama evde stepperım var bakalım sabahları uykuyu yenebilirsem 15-20 dakka yapsam iyi olacak..
görüşmek üzere Nafcımben çıkıyorum kızlar yarın görüşmek üzere zemuszemus zemuszemus
:tomato: :tomato: :tomato:ayy düşünmek istemiyorum bile -tatlicadiarzu- dilinden kurtulamazdım artık :roflol:
ama içimdekileri öğrendi diye mutlu da olabilirdim açıkçası
iyi sporlar ve iyi tatiller canım opuyorumnanaktantam olarak dönüyorum sayılmaz tatlım, çünkü çarşamba günü izmire gidiyorum anneciğimin yanına... ama zaten annem yazlıkta, yani yüzme yürüyüş falan zaten başlamış olucam, yediklerime de dikkat edicem ama orada internet yok yan dönene kadar yazamayabilirim size. beni özlemeye devam edin yerimseniben
çok mutlusundur sen şimdiiii :teytey:canım iyiyim ilaçlarımı düzenli aldım şu anda bi sıkıntım kalmadı. sabah kayınvalidemi de uğurladım :))
kızlaaar burdaymışşsınızzz opuyorumnanaktan
bu arada benim tartı hala aynı kiloda çok komik yaa bayanssulusmile
kiloları belimden, göbeğimden, azıcığını da göğüslerimden vermişim
kızlaaar burdaymışşsınızzz opuyorumnanaktan
bu arada benim tartı hala aynı kiloda çok komik yaa bayanssulusmile
kiloları belimden, göbeğimden, azıcığını da göğüslerimden vermişim
ben burdayım da tatlım
uyumak üzereyim net başında
çok susadım fenayım yaniii en iyisi uyumak
daha 2 saat var çünkü iftara:hulya:
selam tinkerbell.. bence ödül motivasyonun devamı için gerekli.. hatta vücudu şaşırtmak için de iyi olabilir.. ayda bir yediğim iskender kebap ve yarım künefenin verdiği mutluluk ve kazandırdığı devam motivasyonunun eklediği artı 500 kaloriden çok daha pozitif etkisi var çünkü..
Evet tatil dönüşü işler bitmez ama ne olursa olsun kendi evinin yerini hiçbir yer tutmuyor. Allah kabul etsin haticecim.
Sen de haklısın tinkerbellcim. Herkesin doğruları farklı tabii ki.
Ben sadece merak etmiştim. Beslenme konusuna ilgim olduğu için neden gerek duyulur acaba dedim.
Yani diyet psikolojisine girmek mi?
Hedef zaman belirlemeyip ne zaman olursa olsun demek mi? veya başka nedenler mi diye.a.s
Yanlış anlaşılma olmasın Haklı ya da haksız olma söz konusu değil cnm çok üzülürüm Benim melise yapmış olduğum alıntıdan yazdığın için açıklığa kavuşturma gereği duydum ve cvp yazdım bizde ki konuşmada ödül verilmeli ya da verdim gibi düşüncemi belirten bir konuşma yoktu zaten bunu belirtmek istedim. Sadece yediği için artık sıkma canını demek istedim Kaçamağa sık olmamakla birlikte hedefe yaklaşınca çok da katı bakmıyorum çünkü bir bıkkınlık oluyor yeter artık dediğim zamanlar :)) bende olmuştu son zamanlarda.
ben burdayım da tatlım
uyumak üzereyim net başında
çok susadım fenayım yaniii en iyisi uyumak
daha 2 saat var çünkü iftara:hulya:
unuttum yazmayı kilo verdiğin vücudundan belli oluyorsa tartıyı pek düşünme
sporla sıkılaşıyorsundur canım
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
canım ben hiç yapmadım o işi yaz günü ılık su bana uzak kaydirigubbakcemile3Kızlar bende geldim bugünden itibaren başlıyorum boyum 1 63 kilom 71.8 işe sabah ılık su limonluylamı baslayım
tam olarak dönüyorum sayılmaz tatlım, çünkü çarşamba günü izmire gidiyorum anneciğimin yanına... ama zaten annem yazlıkta, yani yüzme yürüyüş falan zaten başlamış olucam, yediklerime de dikkat edicem ama orada internet yok yan dönene kadar yazamayabilirim size. beni özlemeye devam edin yerimseniben
Diyetisyenimin tavsiyelerini yazayım kızlar gerçi hepsi bilindik şeyler ama....
- kepek ekmek yasak.tam buğday ekmeği yada çavdar kullanılacak.
-hergün mutlaka omega - ve içeren ir besin tüketilecek çünkü yağların parçalanmasında bu asitler çok işe yarıyormuş.bu ihtiyacımız günde siyah zeytin yada - 2-3 adet cevizden karşılaya bilirmişiz.
-su içmek ...bir seferde toplu içmek yerine şöyle bir öneride bulundu.hersabah uyandığında,her tuvalete girmeden önce çıktıktan sonra...yemek yemeden önce vede sonra.birde saat başları.benim vücut anlizinde su oranım çok düşük çıktı ..ama halbuki günde 2-2,5 lt re su tüketirim dedim.ama suyu bi dikerim tepeye yarım litre.parçalayıp içince vücutta kalma oranı daha yüksek oluyormuş.
-çalıştığım için herzman yanımda taze meyve bulunduramıyorum onun için kuru peyveeri tercih edebileceğimi söyledi,1 incir yada 3-4 kuru kayısı yada bir avuç çekirdekli siyah üzüm.
-yoğurt ve ayran bol miktarda ve her öğünmümde var kalsiyumunda yağ yakmada yardımcı olduğunu belirtti.günde 6 bardak ayran yada 3 kase yoğurdum var.
bunun dışında klasik bir diyet.4 kaşık sbze yemeği,3 köfte büyüklüğünde et.öğlen ve akşam aynı hemen hemen.çorba dahil edilmek istenirse bir dilim ekmeğim azalıyor.işte böyle ....
yok güzelim yanlış anlama.. delikafadulden nerden çıkardınn delikafaduldenselam tinkerbell.. bence ödül motivasyonun devamı için gerekli.. hatta vücudu şaşırtmak için de iyi olabilir.. ayda bir yediğim iskender kebap ve yarım künefenin verdiği mutluluk ve kazandırdığı devam motivasyonunun eklediği artı 500 kaloriden çok daha pozitif etkisi var çünkü..
Yanlış anlaşılma olmasın Haklı ya da haksız olma söz konusu değil cnm çok üzülürüm Benim melise yapmış olduğum alıntıdan yazdığın için açıklığa kavuşturma gereği duydum ve cvp yazdım bizde ki konuşmada ödül verilmeli ya da verdim gibi düşüncemi belirten bir konuşma yoktu zaten bunu belirtmek istedim. Sadece yediği için artık sıkma canını demek istedim Kaçamağa sık olmamakla birlikte hedefe yaklaşınca çok da katı bakmıyorum çünkü bir bıkkınlık oluyor yeter artık dediğim zamanlar :)) bende olmuştu son zamanlarda.
selam zambaaaak opuyorumnanaktancanım allah kabul etsinnn
bende çok tutmak isterdim ama maleseff tutamıyorum malum sebepten dolayııı...
uyu canım dedigin gibi en iyisi uyumak
döndüm canımmmmözgeeeee kızzzzz döndünüzzzz müü aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Kızlar bende geldim bugünden itibaren başlıyorum boyum 1 63 kilom 71.8 işe sabah ılık su limonluylamı baslayım
paylaşım için teşekkürlerr
ama neden kepek ekmegi yasakkk
[/QUOTE]aaa akşam ları yatmadan 4 yemek kaşığı elma sirkesi 4 yemek kasığı bal 4 su bardaa suyu 1 litrelik şişede çalkalayıp yarım bardak içmek işe yarıyomuş onu yapim bari, hedefim 60.ama 57yken çok sıska oluyorum ben bacaklarım çarpıklasıyo arası yani ne bilim kemik ağarlığımmı fazla oluyo yani
Hoş geldin cigsel. Herkesin kendini en iyi hissettiği kilo en idealidir bence de.
Yaz günü o kadar bal ve sirkeyi içebileceğinden emin misin canım:bbo:
Sabahları 2 bardak ılık su içmen de yeterli olabilirdi .
Başarılar diliyorum.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?