Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Merhaba bayanlar.Yaklaşık 8 aydır düzenli spor yapıyorum.Yalnız eğer yemenize dikkat etmezseniz sporla kilo bile alabiliyorsunuz.İlk zamanlar ben öyle oldum.Çünkü spor acıktırıyor.Ama son 2 aydır çok dikkat ediyorum.Hem spor ve hem de dengeli beslenmeyle 6 kilo verdim.2-3 kilo daha vermek istiyorum,o zaman tam formuma kavuşucam inşallah

haklısın Tiancu biz de spor yaparak vermeye çalışıyoruz kilolarımızı

yaa ağlarım amaaa. pide getiriyorlar burda yemekle lavaş gibi oluyo ya. onu yersem pilav yemem ki ben
neden bana böyle yapıyorsunuz :çok üzgünüm:

nedennn acaba naniknanik
yemek pilav lavaşşş yedigin günlerimi hatırlıyoruzz neeeeekaydirigubbakcemile3
niyeyse hiç aklımdan çıkmıyorrrr:roflol:

nedennn acaba naniknanik
yemek pilav lavaşşş yedigin günlerimi hatırlıyoruzz neeeeekaydirigubbakcemile3
niyeyse hiç aklımdan çıkmıyorrrr:roflol:

cidden öyle mi yaptım yahuu :))) ayıp etmişim vala. demek ki gözümün de karnımında inanılmaz aç olduğu bi günmüş... insan evladı pilavla lavaş yer mi ya :)))))

cidden öyle mi yaptım yahuu :))) ayıp etmişim vala. demek ki gözümün de karnımında inanılmaz aç olduğu bi günmüş... insan evladı pilavla lavaş yer mi ya :)))))

kızııımm senin adın patisss sen yersinnnnnn:roflol:
canım bu olayı haticede unutamıyorr
sor hatırlatır sanaaaakaydirigubbakcemile3
hiç inkar etme şahidimm varrrrr:roflol:

yaa değildir yaa
ya lavaş yemişimdir ya pilav :)
haticeee yanlış hatırlıyor di mi bu Zambak :))))

bu şekilde yapmadıgımızı nerden biliyosun önyargılı konuşuyosun binbirçiçek ben irademe herzamna sahibim her konudaa geçerli bi dururm buu artı bu topikte çogu arkadaşalrımzda kaçırdu-ıgı zamanlar olmuşturki ben burda açıkca söyledimm sajkalayadabilirdim..hiçde pişman deilim ohh afitwet olsun banaaa:)

canım ben tatlı badem yağı kullanıyorum.. nemli saçına özellikle de uçlarına sürebilirsin.. diplerine getirmezsen ağırlaşmaz da saçların.. bu arada watsons'un yüz maskelerini kullanıyorum ben de.. çok uygun fiyatlı ve gayet de güzel işe yarayan ürünler.. 2lisi 2.5 tl falan..:hulya:

dene canımm güzel bi ürünn

ben de deneyeyim..[/QUOTE]

Sen de haklısın tinkerbellcim. Herkesin doğruları farklı tabii ki.
Ben sadece merak etmiştim. Beslenme konusuna ilgim olduğu için neden gerek duyulur acaba dedim.
Yani diyet psikolojisine girmek mi?
Hedef zaman belirlemeyip ne zaman olursa olsun demek mi? veya başka nedenler mi diye.a.s
bu dogru veya yanlış deildir bu sadece kendime seçtigim keyiffffff

ben diger haftalarda çok az yiyerek azimle çalıştım..buda benim keyfim..

tşekürlerrr..:1closedeyes:

günaydın kızlar

sabah bir kase cornflaks yedim zaten bugün sadece cornflaks yicem yarın için hazırlık olsun boshayallersmile

yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler a.s.

patiska annene kavuşacağın için sevindim olumunekankayizsmile dinlen bol bol :hulya:

özgeeeeeeeee napıyosun yewrum sempatiksalakcinni

arkadaslar hoşbuduk.... başaracağıma inanmakla başlıyorum bu işe il defa yapacağım bişey ve bırakmamam gereken bişey. deneme amaçlı sadece sirkeli suyun tadına baltım akşam eh fenada diilmiş ya içilebilirmiş en azından akşamları yatmadan içerim sabahta ılık su :)

günaydınn kızlaaarrrr

hoşgeldin özgecimm çok sevindimm tatil sonrası sendromuna girdin sanırsam işler yığılınca opuyorumnanaktan

slm neşe evt yoktun uzun süredir nası bilgisayar arızası bu canım işteki bilgisayar çalışmıyo mu? iyi tatiller canım

güle güle patiscimm

tabii ki aranızda olucam 2 hafta sonr, hem de bomba gibi :) ben döndükten sonra kimse kupa hayali kurmasın :lepi:
arayı uzatma olumunekankayizsmile

slm tiancu aklinialirimsmile evt spor acıktırıyor o yüzden ben yürüyüşe ağırlık veriyorum o daha kolay oluyor zemuszemus

günaydınnnn sabah yediklerim yarım simit şekersiz çay
afiyet olsun özgecimm peynir falan da alsaydın biraz keşke

cornflakes yetcek mi naf yarına güçsüz bırakma sonra vücudunu :hulya:

hiç valla napim işler birikmiş moralim bozuldu :sinifsinif:
bitirirsin şekerimm bozma motiveniii alkisalkisalkis

slm cnm, sirkeli ya da ılık sudan önce yemek düzenini oturt en önemlisi o.. tek başına işe yaramaz onlar :hulya:

dünkü menümm

sabah cokacimcoook
1 domatezz
salatalık
acı biber
32 gr b. peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 t.k zeytinyağı
yumurta
2 y. zeytin
şekersizz çay

öğle cokacimcoook
115 gr yoğurt
150 gr kıymalı bezelye
135 gr domatesli pilav

akşam cokacimcoook
240 gr kıymalı patlıcan
100 gr yoğurt
100 gr domatesli bulgur pilavı

ara cokacimcoook
10 mini kayısı
1 dilim kavun
8 ekşi erik
1 bardak süt
20 gr b peynir
20 gr simit

Hepsi 1850 kalori
sanırım porsiyonları yavaş yavaş büyütmüşüm ve sabitlemişim lmaz:
küçültmem lazımm yoksa böyle anca 6 ayda veririm 1 kiloyu kafamçokkarıştı

Dün 1.5 saat yürüyüş yaptım, yamur da vardı şemsiyeyle yürüdümm sengözlerimebaksanab
sabah da pilates bandıyla kol çalıştım, 2-3 de karın hareketi ve esneme yaptım yarım saat.. artık kalitesizlikten mi kanırtmaktan mı bilmiyorum bant koptuuu kaydirigubbakcemile3
bir de bol su içtimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…