- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.001
kebap diyebiliriz :)))
neyseki pilavvv yememişsinnnndelikafadulden
Merhaba bayanlar.Yaklaşık 8 aydır düzenli spor yapıyorum.Yalnız eğer yemenize dikkat etmezseniz sporla kilo bile alabiliyorsunuz.İlk zamanlar ben öyle oldum.Çünkü spor acıktırıyor.Ama son 2 aydır çok dikkat ediyorum.Hem spor ve hem de dengeli beslenmeyle 6 kilo verdim.2-3 kilo daha vermek istiyorum,o zaman tam formuma kavuşucam inşallah
yaa ağlarım amaaa. pide getiriyorlar burda yemekle lavaş gibi oluyo ya. onu yersem pilav yemem ki ben
neden bana böyle yapıyorsunuz :çok üzgünüm:
nedennn acaba naniknanik
yemek pilav lavaşşş yedigin günlerimi hatırlıyoruzz neeeeekaydirigubbakcemile3
niyeyse hiç aklımdan çıkmıyorrrr:roflol:
cidden öyle mi yaptım yahuu :))) ayıp etmişim vala. demek ki gözümün de karnımında inanılmaz aç olduğu bi günmüş... insan evladı pilavla lavaş yer mi ya :)))))
yaa değildir yaa
ya lavaş yemişimdir ya pilav :)
haticeee yanlış hatırlıyor di mi bu Zambak :))))
bu şekilde yapmadıgımızı nerden biliyosun önyargılı konuşuyosun binbirçiçek ben irademe herzamna sahibim her konudaa geçerli bi dururm buu artı bu topikte çogu arkadaşalrımzda kaçırdu-ıgı zamanlar olmuşturki ben burda açıkca söyledimm sajkalayadabilirdim..hiçde pişman deilim ohh afitwet olsun banaaa:)Kendimi yemekle ödüllendirdim diyen arkadaşlara sormak istiyorum.
Binlerce seçenek varken(kitap, sinema. giysi vs), bu topikte yapılan diyet değilken, her istediğimizi bir parça da olsa yeme hakkımız varken neden yemekle kendinizi ödüllendirmeyi seçtiğinizi merak ediyorumşutarafagitti.
Yani bu şekilde gittiğinizde mehter takımı misali 2 ileri bir geri ( aslında 1 ileri 2 geri)olmaz mı?gamyoncuiremsu
hoşgeldin özgecimm çok sevindimm tatil sonrası sendromuna girdin sanırsam işler yığılınca opuyorumnanaktankızlar bende dönmüş bulunmaktayım çok şükür ki hiç kilo almamış oysaki çok kola içtiğim için çok korkuyordum kaydirigubbakcemile2
herkese iyi kandiller yarın görüşmek üzere olumunekankayizsmile
slm neşe evt yoktun uzun süredir nası bilgisayar arızası bu canım işteki bilgisayar çalışmıyo mu? iyi tatiller canımkızlaar ya bu haftada ben tatildeyim bilgisayardaki problem yüzünden bir türlü girememiştim. cuma günü olmadı ama cumartesi tartıltım 82,900 kilom. bakalım bu hafta nasıl yapıcam bildirimimi çarşamba günü gidiyorum ama inşallah bi yolunu bulurum. kupayı alan arkadaşıda tebrik ederim geçmişi okuyamadım maalesef..
canım bi sene rahatım Allahın izniyle :)))))
iki hafta kadar kalırım sanırım, diş tedavim de var malum....
ben de sizi özleyeceğim vala, evimi de ...anneme gidiyorum çok mutluyum ama evimden , eşimden uzak kalmak tüm sevincimi gölgeliyor
arayı uzatma olumunekankayizsmiletabii ki aranızda olucam 2 hafta sonr, hem de bomba gibi :) ben döndükten sonra kimse kupa hayali kurmasın :lepi:
slm tiancu aklinialirimsmile evt spor acıktırıyor o yüzden ben yürüyüşe ağırlık veriyorum o daha kolay oluyor zemuszemusMerhaba bayanlar.Yaklaşık 8 aydır düzenli spor yapıyorum.Yalnız eğer yemenize dikkat etmezseniz sporla kilo bile alabiliyorsunuz.İlk zamanlar ben öyle oldum.Çünkü spor acıktırıyor.Ama son 2 aydır çok dikkat ediyorum.Hem spor ve hem de dengeli beslenmeyle 6 kilo verdim.2-3 kilo daha vermek istiyorum,o zaman tam formuma kavuşucam inşallah
afiyet olsun özgecimm peynir falan da alsaydın biraz keşkegünaydınnnn sabah yediklerim yarım simit şekersiz çay
cornflakes yetcek mi naf yarına güçsüz bırakma sonra vücudunu :hulya:günaydın kızlar
sabah bir kase cornflaks yedim zaten bugün sadece cornflaks yicem yarın için hazırlık olsun boshayallersmile
yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler a.s.
patiska annene kavuşacağın için sevindim olumunekankayizsmile dinlen bol bol :hulya:
özgeeeeeeeee napıyosun yewrum sempatiksalakcinni
bitirirsin şekerimm bozma motiveniii alkisalkisalkishiç valla napim işler birikmiş moralim bozuldu :sinifsinif:
slm cnm, sirkeli ya da ılık sudan önce yemek düzenini oturt en önemlisi o.. tek başına işe yaramaz onlar :hulya:arkadaslar hoşbuduk.... başaracağıma inanmakla başlıyorum bu işe il defa yapacağım bişey ve bırakmamam gereken bişey. deneme amaçlı sadece sirkeli suyun tadına baltım akşam eh fenada diilmiş ya içilebilirmiş en azından akşamları yatmadan içerim sabahta ılık su :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?