Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

özgenin tezi devam ediyor demek sende hastalandın hee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

neden düşünüyorsun cnm

tamam cnm görüşürüz

yarına midemi boş tutmam lazım az ama doyurucu bişeyler yiyeyim diyorum ondan düşünüyorum öyle boş boş :kedi: ama yedim cokacimcoook

canımm hayırlısı inşallahh :kedi: gerçi evliliğiniz yeni daha ama kaç yaşındasın ?

ben çıkıyorum kızlar

gülegüle canım opuyorumnanaktan

aynen öyle ya kafam atıyor işi bırakayım diyorum ya milletin kaprisini çekiyorsun üç kuruşa bide hiç bir değerin yok

o şirkete verdiğin emeği düşün balımmm bir anlık sinirle hareket etme hallolur herşey olumunekankayizsmile

bende hazır olmadığımı düşünüyorum daha evliliğe yeni alıştım çocuk uzak geliyo şuan için :kedi: Allah aratmasın tabi ama bakalım nasip :kedi:

Olala saol canım ya, cesaret verdiniz vala bana... içim rahatladı..

bu arada evet ben dee :bbo: adaletmi bu yaa. bir izmirli olarak denize hasret geçen bunca ay sonunda yarın ilk iş kendimi denize atıcaktım

Nafcım sabaha kadar boşalır öğle yemeğinden kalanlar akşam da haşlanmış makarna ye azıcık yağlı o da hemen sindirilir

Patis kilo vermek hamilelik ve doğumda çok faydalı olabilir diye biliyorum yani normal kiloda olmak

Naf ben 25 yaşındayım eşim 33 o biraz daha istekli benden... evliliğimiz yeni ama ilişkimiz 5. senesinde. yani o anlamda bi korkum yok. eşim gerçekten inanılmaz düşünceli,sabırlı çok çok iyi bi insan. çocuk için ailede kimin kötü polis olacağı şimdiden belli yani kafamçokkarıştı
maddi açıdan sıkıntılarımız vardı atlatıyoruz çok şükür...
ben kısmetse kasımda atanıcam gibi görünüyor, o konuda da bi sıkıntı olmazsa hazır gibi herşey, ben dışında :)

Allah korumuş canım yaaaaa :1shok: :1shok:

biz konuştuktan sonramı oldu :gitme:

çocuk göze geldi benceeee lmaz:

allah tüm isteyenlere versin inş.

amin inşallah :hulya:

ne ataması kızzzzzzzz

Allah korumuş canım yaaaaa :1shok: :1shok:

biz konuştuktan sonramı oldu :gitme:

çocuk göze geldi benceeee lmaz:
evet biz konuştuktan sonra oldu sonra da zaten moralim çok bozuldu

amin inşallah :hulya:

canım doğuracak olan sensin endişen çok normal ama doğurunca geçiyo
bence kilo ver atan ve hamile kal tabi her şey istediğimiz gibi olmayabiliyo
harşeyin en hayırlısı olsun inş.

canım tak tamponu bitir işi at kendini denize bayanssulusmile

tampon muuuu akannehir akannehir

tmm canım seni dinlicem makarna yaparım akşama kendime :lepi:

canım benimde aynı ben 26 eşim 33 yaşında 2 sene olacak evleneli kaydirigubbakcemile2

ilişkiden sayılırmı bilmem ama 7 senedir tanışıyoruz + 2 sene evlilik :kedi:

çevreme bakarsam herkes yap yap diyo boshayallersmile

ama ben kendime güvenemiyorum eyvahedigeldismile zaten çocuk gibiyim kıpır kıpır :kedi:

annemde diyo sen eline al bütün fikirlerin değişecek diyo ama korkuyorum sanırım

özgecim hayır
valla fırsat olmadı desem uzun hikaye
bi de annem tek yetiştirdi beni çok zorlandı ödüm kopuyo öyle bişi olursa diye güvenemiyorum

patiska yanlış anlama sakın hayatına müdahale ediyomuş gibi hissettimmm :kedi: :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…