- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.101
bu arada günaydın sayılmaz aslında... yani şimdi Zambak gelince laf söööler bana yine :)) sabah 8de kalktım kahvaltı yaptım, market alışverişimi yaptım falan 11 gibi dayanamadım azıcık kestirdim :kedi:
bu arada baktım topikçe regl oluyormuşuz ben de eksik kalmayayım dedim, bu sabah itibariyle şiddetli karın ağrısıyla ben de aranıza katıldım bayanssulusmile bensiz olmaz :))
neden düşünüyorsun cnm
tamam cnm görüşürüz
vala kızar ya korkulu rüyam oldu Zambak benim :))))
ya şaka bi yana burası o kadar sıcak ki sabahın köründe , üstelik arabayla çıkmama rağmen resmen sersemlemiş bi halde döndüm.. başım ağrıyo burda dışarı çıkınca, uyumadan da geçmiyor... benim eşim adanalı o bile ben böyle sıcak görmedim diyo siz düşününn artık :1no2:
evet ya biz beraber oluyoduk, ben geri kalmışım :))) doğum kontrol hapı kullanıyodum ya belki ondandır. son kutuyu içtim bu ay, artık içmicem. 5-6 ay sonra bi bebiş düşünebiliriz belki :asigim:
bu arada Haticem saol canım, bakalım yapabilecek miyim :)
ben çıkıyorum kızlar
aynen öyle ya kafam atıyor işi bırakayım diyorum ya milletin kaprisini çekiyorsun üç kuruşa bide hiç bir değerin yok
cnm ben hamileyken bile hazır değildim keşke yapmasaydım diye düşünüyordum
ama o doğduktan sonra keşke ilk geceden hamile kalsaydım diye düşündüm
o dünyanın en farklı duygusu onun sesini duyduğumda her şeyi unutuyorum çok çok farklı eş sevgisi anne baba sevgisi hiç bir şey değil o sevginin yanında
iyi ki oğlum var bu arada opuyorumnanaktan
size bir şey anlatacağım
dün evdeydim ya temizlik yaptım çamaşır yıkadım fln yatak odasının balkonuna çamaşırları asıyorum bi kadın sesleri duydum ben içeri bir koştum ki benim oğlum ön balkonun kapısını aç tabure çek ve taburenin üzerine çık patates soğancı ya eğilip bakıyormuş karşı da kadınlar ayağa kalkmışlar biri gözlerini kapamış biri kalbini tutuyor biri komşu diye bağrıyor onu kucakladım ama nasıl gelin bana sorun sonra sinirlerim bozuldu saatlerce ağladım ona bir şey olsa ben yaşayamam
Olala saol canım ya, cesaret verdiniz vala bana... içim rahatladı..
bu arada evet ben dee :bbo: adaletmi bu yaa. bir izmirli olarak denize hasret geçen bunca ay sonunda yarın ilk iş kendimi denize atıcaktım
canım tak tamponu bitir işi at kendini denize bayanssulusmile
size bir şey anlatacağım
dün evdeydim ya temizlik yaptım çamaşır yıkadım fln yatak odasının balkonuna çamaşırları asıyorum bi kadın sesleri duydum ben içeri bir koştum ki benim oğlum ön balkonun kapısını aç tabure çek ve taburenin üzerine çık patates soğancı ya eğilip bakıyormuş karşı da kadınlar ayağa kalkmışlar biri gözlerini kapamış biri kalbini tutuyor biri komşu diye bağrıyor onu kucakladım ama nasıl gelin bana sorun sonra sinirlerim bozuldu saatlerce ağladım ona bir şey olsa ben yaşayamam
allah tüm isteyenlere versin inş.
aaa aynı şeyi söyleyecektimmm :teytey:
ne ataması kızzzzzzzzNaf ben 25 yaşındayım eşim 33 o biraz daha istekli benden... evliliğimiz yeni ama ilişkimiz 5. senesinde. yani o anlamda bi korkum yok. eşim gerçekten inanılmaz düşünceli,sabırlı çok çok iyi bi insan. çocuk için ailede kimin kötü polis olacağı şimdiden belli yani kafamçokkarıştı
maddi açıdan sıkıntılarımız vardı atlatıyoruz çok şükür...
ben kısmetse kasımda atanıcam gibi görünüyor, o konuda da bi sıkıntı olmazsa hazır gibi herşey, ben dışında :)
Allah korumuş canım yaaaaa :1shok: :1shok:
biz konuştuktan sonramı oldu :gitme:
çocuk göze geldi benceeeelmaz:
evet biz konuştuktan sonra oldu sonra da zaten moralim çok bozuldu
amin inşallah :hulya:
aklın yolu birdir diyosunuz.. olabilir aslında ama ne bileyim annemin yanında, tuhaf gelir bana hala ya :)))
canım doğuracak olan sensin endişen çok normal ama doğurunca geçiyoNaf ben 25 yaşındayım eşim 33 o biraz daha istekli benden... evliliğimiz yeni ama ilişkimiz 5. senesinde. yani o anlamda bi korkum yok. eşim gerçekten inanılmaz düşünceli,sabırlı çok çok iyi bi insan. çocuk için ailede kimin kötü polis olacağı şimdiden belli yani kafamçokkarıştı
ben kısmetse kasımda atanıcam gibi görünüyor, o konuda da bi sıkıntı olmazsa hazır gibi herşey, ben dışında :)
Nafcım sabaha kadar boşalır öğle yemeğinden kalanlar akşam da haşlanmış makarna ye azıcık yağlı o da hemen sindirilir
Patis kilo vermek hamilelik ve doğumda çok faydalı olabilir diye biliyorum yani normal kiloda olmak
Naf ben 25 yaşındayım eşim 33 o biraz daha istekli benden... evliliğimiz yeni ama ilişkimiz 5. senesinde. yani o anlamda bi korkum yok. eşim gerçekten inanılmaz düşünceli,sabırlı çok çok iyi bi insan. çocuk için ailede kimin kötü polis olacağı şimdiden belli yani kafamçokkarıştı
tatlım kpssye girdim ya, memuriyet istiyorum.ne ataması kızzzzzzzz
canım herhalde de annem regl olduğumu biliyo :) günde 10 kez konuşuruz biz..kızım annenin yanında takmıcan ya tamponu
tuvalette takarsın denizden gelince de pedini koyarsın ohh mis gibi denizine girersin
84 kiloyum canım :kedi: 170 boyum da...patis sen şu an kaç kilosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?