Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Yemeğimi yedim geldim

bir çöp tavuk şiş.
yarım kase soğuk çorba.
iki yemek kaşığı yağsız patets salatası
2 yemek kaşığı pilav yedim.
ayranımı içmedim.
ekmek yemedim.
yemek öncesi ve sonrası suyumu içtim.

evet canım çorba ekmekten sayılıyor doğru biliyorsun.

ama benim öğlen için diyetimde zaten iki dilim ekmek ayrıca iki kaşık pilav yada makarna var.
ayrıca yarım bartdak yoğurt yada bir bardak ayran var. çorba soğuk ayran çorbasıydı.çorbanın içinde çok az yarma ve mercimek vardı onu iki dilim ekmek hakkımdan saydım.pilavımıda aynen yedim.yemesem olurdu aslında ama dayanamadım hihihiiii...

bide benim diyetisyen dedektif gibi...her gittiğimde vicut analizi yapıyor.öğün atladığımı diyet listesinden eksik yediğimi falan biliyor.az yiyince kızıyor.çünkü metabolizma yavaşlıyormuş...
bakalım...hihiiii

izleyemedim hayatım açmadı sitelerdeki linkler farklı bi yöntemmi ben zaten evin içinde dört dönüyorum o sayılmazmı sırnaşık şey

bilmiyorum ki canım boshayallersmile

hımm afiyet olsun o zaman canım doğru bişey yapmışsın kaydirigubbakcemile5

ben çıkıyorum işleri toparlayayım yine gelirim kızlar :hulya: :hulya:

Günaydın cicciiileer opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim güzel uğurlamlarınız için...

Hatice'm ya yaktın beni. şimdi bu Zambakın elinden kimse kurtaramaz beni eyvahedigeldismile
ama cidden şaşırdım ya, herhalde lavaş, pide artık ne geldiyse çok sıcak geldi dayanamadım
unutsak olmaz mı ya bilmiyorumkismile

tamam canım bende işlerime bakayım

gülegüleee hatice kolay gelsin cnm opuyorumnanaktan

sağolun canım opuyorumnanaktan

bu arada günaydın sayılmaz aslında... yani şimdi Zambak gelince laf söööler bana yine :)) sabah 8de kalktım kahvaltı yaptım, market alışverişimi yaptım falan 11 gibi dayanamadım azıcık kestirdim :kedi:

bu arada baktım topikçe regl oluyormuşuz ben de eksik kalmayayım dedim, bu sabah itibariyle şiddetli karın ağrısıyla ben de aranıza katıldım bayanssulusmile bensiz olmaz :))

kuşum varım gene yanında ama bende öyle hatırlıyorum olumunekankayizsmile

unuttuk gitti Şeniz

zambak acı bu kıza bak nasıl üzüldü şimdi:teselli:

evet canım gene geç saatlere kadar oturuyomusun diyecektim de demedim hadikaydirigubbakcemile3

kız bu zambak herşeye kızıyor senin gündüz uyumanada kızardı

geç bile kalmışsın kuşum biz beraber oluyoduksırnaşık şey geçmiş olsun bu arada:2:

patis bende bu sabah itibariyle yaaa kaydirigubbakcemile3

vala kızar ya korkulu rüyam oldu Zambak benim :))))
ya şaka bi yana burası o kadar sıcak ki sabahın köründe , üstelik arabayla çıkmama rağmen resmen sersemlemiş bi halde döndüm.. başım ağrıyo burda dışarı çıkınca, uyumadan da geçmiyor... benim eşim adanalı o bile ben böyle sıcak görmedim diyo siz düşününn artık :1no2:

evet ya biz beraber oluyoduk, ben geri kalmışım :))) doğum kontrol hapı kullanıyodum ya belki ondandır. son kutuyu içtim bu ay, artık içmicem. 5-6 ay sonra bi bebiş düşünebiliriz belki :asigim:

bu arada Haticem saol canım, bakalım yapabilecek miyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…