- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.061
ben yemeğe iniyorum
izleyemedim hayatım açmadı sitelerdeki linkler farklı bi yöntemmi ben zaten evin içinde dört dönüyorum o sayılmazmı sırnaşık şey
Yemeğimi yedim geldim
bir çöp tavuk şiş.
yarım kase soğuk çorba.
iki yemek kaşığı yağsız patets salatası
2 yemek kaşığı pilav yedim.
ayranımı içmedim.
ekmek yemedim.
yemek öncesi ve sonrası suyumu içtim.
evet canım çorba ekmekten sayılıyor doğru biliyorsun.
ama benim öğlen için diyetimde zaten iki dilim ekmek ayrıca iki kaşık pilav yada makarna var.
ayrıca yarım bartdak yoğurt yada bir bardak ayran var. çorba soğuk ayran çorbasıydı.çorbanın içinde çok az yarma ve mercimek vardı onu iki dilim ekmek hakkımdan saydım.pilavımıda aynen yedim.yemesem olurdu aslında ama dayanamadım hihihiiii...
bide benim diyetisyen dedektif gibi...her gittiğimde vicut analizi yapıyor.öğün atladığımı diyet listesinden eksik yediğimi falan biliyor.az yiyince kızıyor.çünkü metabolizma yavaşlıyormuş...
bakalım...hihiiii
ben geldim
tamam canım bende işlerime bakayım
gülegüleee hatice kolay gelsin cnm opuyorumnanaktan
sendemi muhasebecisinnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol:gerçekten muhasebeciler topiği oldu burasıdelikafadulden
çok şanslısın canım kimisi listeyi verir yollar seninki çok iyiymişkaydirigubbakcemile5Yemeğimi yedim geldim
bir çöp tavuk şiş.
yarım kase soğuk çorba.
iki yemek kaşığı yağsız patets salatası
2 yemek kaşığı pilav yedim.
ayranımı içmedim.
ekmek yemedim.
yemek öncesi ve sonrası suyumu içtim.
evet canım çorba ekmekten sayılıyor doğru biliyorsun.
ama benim öğlen için diyetimde zaten iki dilim ekmek ayrıca iki kaşık pilav yada makarna var.
ayrıca yarım bartdak yoğurt yada bir bardak ayran var. çorba soğuk ayran çorbasıydı.çorbanın içinde çok az yarma ve mercimek vardı onu iki dilim ekmek hakkımdan saydım.pilavımıda aynen yedim.yemesem olurdu aslında ama dayanamadım hihihiiii...
bide benim diyetisyen dedektif gibi...her gittiğimde vicut analizi yapıyor.öğün atladığımı diyet listesinden eksik yediğimi falan biliyor.az yiyince kızıyor.çünkü metabolizma yavaşlıyormuş...
bakalım...hihiiii
çorbanın ekmek yerine geçtiğini ilk defa duydum ben yanlızohaoldumsmile
izleyemedim hayatım açmadı sitelerdeki linkler farklı bi yöntemmi ben zaten evin içinde dört dönüyorum o sayılmazmı sırnaşık şey
canım youtube açabiliyorsan ordan arayabilirsin 2 tane olması lazım 1 millik (15 dakikalık )olan gerisi kısa kısa :smiley-cool:
ben çıkıyorum işleri toparlayayım yine gelirim kızlar :hulya: :hulya:
Günaydın cicciiileer opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim güzel uğurlamlarınız için...
Hatice'm ya yaktın beni. şimdi bu Zambakın elinden kimse kurtaramaz beni eyvahedigeldismile
ama cidden şaşırdım ya, herhalde lavaş, pide artık ne geldiyse çok sıcak geldi dayanamadım
unutsak olmaz mı ya bilmiyorumkismile
bu arada günaydın sayılmaz aslında... yani şimdi Zambak gelince laf söööler bana yine :)) sabah 8de kalktım kahvaltı yaptım, market alışverişimi yaptım falan 11 gibi dayanamadım azıcık kestirdim :kedi:
bu arada baktım topikçe regl oluyormuşuz ben de eksik kalmayayım dedim, bu sabah itibariyle şiddetli karın ağrısıyla ben de aranıza katıldım bayanssulusmile bensiz olmaz :))
sağolun canım opuyorumnanaktan
:roflol::roflol:gerçekten muhasebeciler topiği oldu burasıdelikafadulden
çok şanslısın canım kimisi listeyi verir yollar seninki çok iyiymişkaydirigubbakcemile5
çorbanın ekmek yerine geçtiğini ilk defa duydum ben yanlızohaoldumsmile
canım youtube açabiliyorsan ordan arayabilirsin 2 tane olması lazım 1 millik (15 dakikalık )olan gerisi kısa kısa :smiley-cool:
yok evde yürüyüşü yapmıcam yeterince benim koca bebeğin peşinden koşturuyorum zaten ben burdan kendim öğrendiğim yöntemlerle yapıcam rejimimi, hala yemek yemedim salata yicem bu öğlen varsa çorba:1closedeyes:
neden düşünüyorsun cnmhoşgeldin kuşum Şeniz
bende yemek yesem mi yemesem mi diye düşünüyorum hala guclubacismile
ben çıkıyorum işleri toparlayayım yine gelirim kızlar :hulya: :hulya:
yahu Haticem şu çoklu alıntı yapmayı bana öğretir misin :kedi:
yok evde yürüyüşü yapmıcam yeterince benim koca bebeğin peşinden koşturuyorum zaten ben burdan kendim öğrendiğim yöntemlerle yapıcam rejimimi, hala yemek yemedim salata yicem bu öğlen varsa çorba:1closedeyes:
kuşum varım gene yanında ama bende öyle hatırlıyorum olumunekankayizsmile
unuttuk gitti Şeniz
zambak acı bu kıza bak nasıl üzüldü şimdi:teselli:
bu arada günaydın sayılmaz aslında... yani şimdi Zambak gelince laf söööler bana yine :)) sabah 8de kalktım kahvaltı yaptım, market alışverişimi yaptım falan 11 gibi dayanamadım azıcık kestirdim :kedi:
bu arada baktım topikçe regl oluyormuşuz ben de eksik kalmayayım dedim, bu sabah itibariyle şiddetli karın ağrısıyla ben de aranıza katıldım bayanssulusmile bensiz olmaz :))
sağolun canım opuyorumnanaktan
bence evdeki yürüyüş sayılmaz cnm ben mağazaları gezmek demiştim onu bile saymadılar
evet canım gene geç saatlere kadar oturuyomusun diyecektim de demedim hadikaydirigubbakcemile3
kız bu zambak herşeye kızıyor senin gündüz uyumanada kızardı
geç bile kalmışsın kuşum biz beraber oluyoduksırnaşık şey geçmiş olsun bu arada:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?