Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bişey değil canımŞeniz

inşallah canım herşey gönlünüzce olsun :Saruboceq:rabbim bütün isteyenlere versin

patis kutuyu tamamen bitirdin dimi
en erken 3 ay sonra olabilir bunu unutma hayırlısı inş.canım çok sevindim opuyorumnanaktan

Özge'm regldaşım benim olumunekankayizsmile

sen bugün pek bi bitkin duruyosun :) tatilden dönmüş kişinin enerjik olması lazım diil mi :dance:

ŞenizŞenizolumunekankayizsmile
yalnız bu gidişle ikimizin arkasından klava:klava:klava:klava: koşturacak:mymeka:
ben korurum seni Çok üzgünüm çoook
bişey değil canımŞeniz

inşallah canım herşey gönlünüzce olsun :Saruboceq:rabbim bütün isteyenlere versin
amin canım, hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip etsin Allahım...
en erken 3 ay sonra olabilir bunu unutma hayırlısı inş.canım çok sevindim opuyorumnanaktan
bitirdim tatlım, 1,5 senelik evliyiz biz hep onla korunuyoduk zaten. herşey normale dönsün diye 5-6 ay doğal yöntemlerle korunucaz :kedi:
sonra inşallah çalışmalara başlarız :kedi:

Haticeem yaptım galiba :)

patisim işlerimi kimse yapmamış biriktirmişler enerjim falan gitti biri boğazıma yapıştı nefes alamıyorum sanki birazdan çantamı alıp çıkıcam galiba çok daraldım
bu arada bende uzun zaman hap kullandım doktorum da çok çok iyiydi canım senin korunmana zaten gerek yok hap içtiğin zaman zaten ilk 3 ay olma ihtimali yok
benim dr dedi bak moralini bozmak yok en erken 3 ay dedi

özge hiç belli olmuyor benim arkadaşım olmaz nasıl olsa ilaç kullanıyodum dedi bıraktığı ay hamile kaldı

bence sen devam normal yolla korunmaya
vücudun bi kendine gelsin kimyasaları atsın
ondan sonra olur inş.:ecrin_bebek:
oldu canım oldukaydirigubbakcemile5

canım kolay gelsin zor çalışması tatilden geldiğine sevinemiyosun bile:sm_confused:

aynen öyle ya kafam atıyor işi bırakayım diyorum ya milletin kaprisini çekiyorsun üç kuruşa bide hiç bir değerin yok

Özge canım aman sinirle bi hareket yapma, kimse çaışma hayatından memnun değil biliyosun. bırakmak istersen de sakin sakin düşün öyle karar ver ki sonra üzüleceğin bişe yapmamış ol...
bu arada genelde olmaz diyolar ama bırakıp hamile kalanlar da var gerçekten. şu an tam anlamıyla hazır hissedemiyorum zaten, risk alamam yani bilmiyorumkismile ne zaman hazır hissederim bilmiyorum da. daha doğrusu tam anlamıyla hazırım demiş miydinz sizler onu da bilmiyorum ? çok öneli bi karar. umarım eşimin ve ailemin gazına gelip sonradan üzülmem...

Haticem görüşürüz canım öpüyorum çok :1hug:
ben de bi yandan çamaşır yıkıyorum, bi yandan eşime ben yokken yemesi için yemek hazırlıyorum, bi yandan bavul hazırlıyorum... pttye gitmeliyiz, ütü yapmalıyım amaaan çok işim var yaaa
yarın sabah erkenden otobüse binicem havaalanına gitmek için , o bile gözümde büyüyo

cnm ben hamileyken bile hazır değildim keşke yapmasaydım diye düşünüyordum
ama o doğduktan sonra keşke ilk geceden hamile kalsaydım diye düşündüm
o dünyanın en farklı duygusu onun sesini duyduğumda her şeyi unutuyorum çok çok farklı eş sevgisi anne baba sevgisi hiç bir şey değil o sevginin yanında
iyi ki oğlum var bu arada opuyorumnanaktan

gerçekten mi?? ben de ya pişman olursam diye korkuyorum. yani eşimin falan süper bi baba olacağından eminim ama ben kendimden korkuyorum. pişmanlık söz konusu bile olmaz diyosun... cesaret verdin vala..
eşime kalsa hemen yapalım istiyor, o 33 yaşında ben 25 , ya çocuğumla aramda yaştan kaynaklanan sıkıntılar olura diye düşünüyor zaman zaman..

valla cnm ben bebek düşünenlerin fazla beklemesi taraftarı değilim
benim kuzenim istemedi ilk başlarda şimdi çocuğu olmuyor kaç kez aşılama yaptırdı olmadı bir kere tüp bebek yaptırdı olmadı
moralin bozulmasın ama beklemek mantıksız bence çünkü ne olacağı belli olmaz allah korusun olmasa da ona göre tedavi olursun

evet çok haklısın, ben de düşünüyorum bazen ya tedavi olmak zorunda kalırsak diye. tabii Allah çaresiz dert vermesin ama kötü hissederim o zaman. çünkü ben bekleyelim dedim her zaman...
bakalım işte şu 5-6 ay hem benim iş durumum netleşir, atanırım inşallah, hem de fazlalıklardan kurtulurum diye düşünüyorum. ne kadar zayıf hamile kalırsam o kadar iyi

size bir şey anlatacağım
dün evdeydim ya temizlik yaptım çamaşır yıkadım fln yatak odasının balkonuna çamaşırları asıyorum bi kadın sesleri duydum ben içeri bir koştum ki benim oğlum ön balkonun kapısını aç tabure çek ve taburenin üzerine çık patates soğancı ya eğilip bakıyormuş karşı da kadınlar ayağa kalkmışlar biri gözlerini kapamış biri kalbini tutuyor biri komşu diye bağrıyor onu kucakladım ama nasıl gelin bana sorun sonra sinirlerim bozuldu saatlerce ağladım ona bir şey olsa ben yaşayamam

delikafadulden
hastalandımmmmmm :ecrin_bebek:
sen de mi özgeeee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ben mısır gevreği yediğimde hemen acıkıyordumm.. bi öğünü mutlaka ye bence canım yarın nası olsa az da olsa hırpalanacak vücut sen iyi bak ona bugünn opuyorumnanaktan

topikçe hastayızzz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
evet yaa sanırım ben hariç sadecee delikafadulden delikafadulden

sağlamasını yapıyorum kimse hamile değil :roflol::roflol:
ilahi özgee doğru valla sempatiksalakcinni

ekmeği kesiyim ozaman çavdar yerim zaten çok kullanmıyorum ekmek bu aralar sirkeli suyumuda içiyim offffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cigsel ya sirkeli su diyosun ya da offfffffffffffffffffffffffffffffluyorsun ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canımmm Allah korumuş. Allahım acısını göstermesin sana asla :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…