- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.081
ŞenizŞenizolumunekankayizsmilecanımm benim bitanesin vala :1hug:
evet Zambak acı banaaa senağlama
vala kızar ya korkulu rüyam oldu Zambak benim :))))
ya şaka bi yana burası o kadar sıcak ki sabahın köründe , üstelik arabayla çıkmama rağmen resmen sersemlemiş bi halde döndüm.. başım ağrıyo burda dışarı çıkınca, uyumadan da geçmiyor... benim eşim adanalı o bile ben böyle sıcak görmedim diyo siz düşününn artık :1no2:
evet ya biz beraber oluyoduk, ben geri kalmışım :))) doğum kontrol hapı kullanıyodum ya belki ondandır. son kutuyu içtim bu ay, artık içmicem. 5-6 ay sonra bi bebiş düşünebiliriz belki :asigim:
bu arada Haticem saol canım, bakalım yapabilecek miyim :)
ben korurum seni Çok üzgünüm çoookŞenizŞenizolumunekankayizsmile
yalnız bu gidişle ikimizin arkasındanklava: klava: klava: klava: koşturacak:mymeka:
amin canım, hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip etsin Allahım...bişey değil canımŞeniz
inşallah canım herşey gönlünüzce olsun :Saruboceq:rabbim bütün isteyenlere versin
bitirdim tatlım, 1,5 senelik evliyiz biz hep onla korunuyoduk zaten. herşey normale dönsün diye 5-6 ay doğal yöntemlerle korunucaz :kedi:patis kutuyu tamamen bitirdin dimi
en erken 3 ay sonra olabilir bunu unutma hayırlısı inş.canım çok sevindim opuyorumnanaktan
özge hiç belli olmuyor benim arkadaşım olmaz nasıl olsa ilaç kullanıyodum dedi bıraktığı ay hamile kaldıpatis kutuyu tamamen bitirdin dimi
en erken 3 ay sonra olabilir bunu unutma hayırlısı inş.canım çok sevindim opuyorumnanaktan
ben korurum seni Çok üzgünüm çoook
amin canım, hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip etsin Allahım...
bitirdim tatlım, 1,5 senelik evliyiz biz hep onla korunuyoduk zaten. herşey normale dönsün diye 5-6 ay doğal yöntemlerle korunucaz :kedi:
sonra inşallah çalışmalara başlarız :kedi:
Haticeem yaptım galiba :)
patisim işlerimi kimse yapmamış biriktirmişler enerjim falan gitti biri boğazıma yapıştı nefes alamıyorum sanki birazdan çantamı alıp çıkıcam galiba çok daraldım
bu arada bende uzun zaman hap kullandım doktorum da çok çok iyiydi canım senin korunmana zaten gerek yok hap içtiğin zaman zaten ilk 3 ay olma ihtimali yok
benim dr dedi bak moralini bozmak yok en erken 3 ay dedi
cnm ben hamileyken bile hazır değildim keşke yapmasaydım diye düşünüyordum
ama o doğduktan sonra keşke ilk geceden hamile kalsaydım diye düşündüm
o dünyanın en farklı duygusu onun sesini duyduğumda her şeyi unutuyorum çok çok farklı eş sevgisi anne baba sevgisi hiç bir şey değil o sevginin yanında
iyi ki oğlum var bu arada opuyorumnanaktan
valla cnm ben bebek düşünenlerin fazla beklemesi taraftarı değilim
benim kuzenim istemedi ilk başlarda şimdi çocuğu olmuyor kaç kez aşılama yaptırdı olmadı bir kere tüp bebek yaptırdı olmadı
moralin bozulmasın ama beklemek mantıksız bence çünkü ne olacağı belli olmaz allah korusun olmasa da ona göre tedavi olursun
sen de mi özgeeee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinnihastalandımmmmmm :ecrin_bebek:
ben mısır gevreği yediğimde hemen acıkıyordumm.. bi öğünü mutlaka ye bence canım yarın nası olsa az da olsa hırpalanacak vücut sen iyi bak ona bugünn opuyorumnanaktanolalacım sabah kahvaltısı için ideal bi öğündü cornflaks ama öğle için bilemiyorum akşama kadar acıkabilirim sanırım guclubacismile olmadı öğle yemeği yerim akşama cornflkas yerim bakıcam duruma göre canım :kedi:
evet yaa sanırım ben hariç sadecee delikafadulden delikafaduldentopikçe hastayızzz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ilahi özgee doğru valla sempatiksalakcinnisağlamasını yapıyorum kimse hamile değil :roflol::roflol:
cigsel ya sirkeli su diyosun ya da offfffffffffffffffffffffffffffffluyorsun ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ekmeği kesiyim ozaman çavdar yerim zaten çok kullanmıyorum ekmek bu aralar sirkeli suyumuda içiyim offffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sokaklar koşu bandı hem bant çok sıkıcı oluyo :hulya:ya üstüne görüyosak aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
cnm ekmeği kesme bence yeterli miktarda çavdar yada tam tahıllı ekmek yersen senin için daha iyi olur
yemeyerek zayıflayamazsın hep öyle yapmadık mı zaten kaydirigubbakcemile
az ve sık yiyerek spor yaparak dengeli bir şekilde verelim kilolarımızı olumunekankayizsmile[/QUOT
sporu nerde yapim bebeğim yaaa bütün gün iş yerinde oturuyorum akşam gel yemek yap iş gör al spor işte kosu bandım varda çıkabiliyomuyumki of yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
güle güle hatice opuyorumnanaktankızlar ben çıkıyorum birazdan yine gelirim işlerime bakayım biraz:hulya:
tmm şekerim aklinialirimsmileAy yemekHANEYİ ARADIM ŞİMDİ...
öĞLEN YEMEĞİ Şöyleymiş
-tavuk şiş
-patates salatası
-soğuk çorba
-Pirinç Pilavı
-Ayran
genelde iki tane şiş koyuyarlar ben bir tanesini yerim.
soğuk çorbamın yarısını içerim.
iki dilim ekmek hakkımı patates salatasında kullanırım zaten az koyuyorlar yağda ilave edilmemiş oluyor tabağa.
ayranımı içmem yanıma alırım ara öğün olarak tüketirim. iki kaşık pilav hakkımıda kullanırım. süper olur.
gelirim üstünede bi yeşil çay patlatırım hehee...bakalım
perşembe günü tartılcam yine diyetisyenimde.91.300 den 89,300 düşmüştüm.bakalım bu gittiğimde ne kadar düşmüş olacağım yada düşebilecekmiyim. heycanlıyım.
arkadaşlar gerçi bu sayfalarda her türlü bilgi var ama aklınıza takılan merak ettiğiniz sorularınız varsa diyetisyenime sorabilirim.kendi alanında oldukça iyi dir.özellikle sağlıklı kilo verme konusunda takıntılıdır.
aynennoldu canım -tatlicadiarzu-
hehee Allah iyiliğini versin :kedi: dedim bu diyetisyen ne kadar az yazmış meğersem senin unutkanlığına gelmiş boshayallersmile
kaç lira veriyorsun canım diyetisyene ve her hafta mı gidiyorsun..Yemeğimi yedim geldim
bir çöp tavuk şiş.
yarım kase soğuk çorba.
iki yemek kaşığı yağsız patets salatası
2 yemek kaşığı pilav yedim.
ayranımı içmedim.
ekmek yemedim.
yemek öncesi ve sonrası suyumu içtim.
evet canım çorba ekmekten sayılıyor doğru biliyorsun.
ama benim öğlen için diyetimde zaten iki dilim ekmek ayrıca iki kaşık pilav yada makarna var.
ayrıca yarım bartdak yoğurt yada bir bardak ayran var. çorba soğuk ayran çorbasıydı.çorbanın içinde çok az yarma ve mercimek vardı onu iki dilim ekmek hakkımdan saydım.pilavımıda aynen yedim.yemesem olurdu aslında ama dayanamadım hihihiiii...
bide benim diyetisyen dedektif gibi...her gittiğimde vicut analizi yapıyor.öğün atladığımı diyet listesinden eksik yediğimi falan biliyor.az yiyince kızıyor.çünkü metabolizma yavaşlıyormuş...
bakalım...hihiiii
kolay gelsin Nafcımben çıkıyorum işleri toparlayayım yine gelirim kızlar :hulya: :hulya:
patis sen de miiii sempatiksalakcinnibu arada günaydın sayılmaz aslında... yani şimdi Zambak gelince laf söööler bana yine :)) sabah 8de kalktım kahvaltı yaptım, market alışverişimi yaptım falan 11 gibi dayanamadım azıcık kestirdim :kedi:
bu arada baktım topikçe regl oluyormuşuz ben de eksik kalmayayım dedim, bu sabah itibariyle şiddetli karın ağrısıyla ben de aranıza katıldım bayanssulusmile bensiz olmaz :))
inşallah canımvala kızar ya korkulu rüyam oldu Zambak benim :))))
ya şaka bi yana burası o kadar sıcak ki sabahın köründe , üstelik arabayla çıkmama rağmen resmen sersemlemiş bi halde döndüm.. başım ağrıyo burda dışarı çıkınca, uyumadan da geçmiyor... benim eşim adanalı o bile ben böyle sıcak görmedim diyo siz düşününn artık :1no2:
evet ya biz beraber oluyoduk, ben geri kalmışım :))) doğum kontrol hapı kullanıyodum ya belki ondandır. son kutuyu içtim bu ay, artık içmicem. 5-6 ay sonra bi bebiş düşünebiliriz belki :asigim:
bu arada Haticem saol canım, bakalım yapabilecek miyim :)
özgee boş ver her yer öyle moralciini bozup tüm pozitif enerjini tüketme pazartesiden opuyorumnanaktanpatisim işlerimi kimse yapmamış biriktirmişler enerjim falan gitti biri boğazıma yapıştı nefes alamıyorum sanki birazdan çantamı alıp çıkıcam galiba çok daraldım
bu arada bende uzun zaman hap kullandım doktorum da çok çok iyiydi canım senin korunmana zaten gerek yok hap içtiğin zaman zaten ilk 3 ay olma ihtimali yok
benim dr dedi bak moralini bozmak yok en erken 3 ay dedi
güle güle haticeben çıkıyorum kızlar
yok öyle down olmak ilk gündenn delikafaduldenaynen öyle ya kafam atıyor işi bırakayım diyorum ya milletin kaprisini çekiyorsun üç kuruşa bide hiç bir değerin yok
patis kimse tam olarak hazır olmuyo önceden istemen ve durumunuzun nispeten uygun olması yeter bence.. doğa hazır ediyor zaten doğumdan sonra aslan kesiliyo tüm anneler olumunekankayizsmileÖzge canım aman sinirle bi hareket yapma, kimse çaışma hayatından memnun değil biliyosun. bırakmak istersen de sakin sakin düşün öyle karar ver ki sonra üzüleceğin bişe yapmamış ol...
bu arada genelde olmaz diyolar ama bırakıp hamile kalanlar da var gerçekten. şu an tam anlamıyla hazır hissedemiyorum zaten, risk alamam yani bilmiyorumkismile ne zaman hazır hissederim bilmiyorum da. daha doğrusu tam anlamıyla hazırım demiş miydinz sizler onu da bilmiyorum ? çok öneli bi karar. umarım eşimin ve ailemin gazına gelip sonradan üzülmem...
Haticem görüşürüz canım öpüyorum çok :1hug:
ben de bi yandan çamaşır yıkıyorum, bi yandan eşime ben yokken yemesi için yemek hazırlıyorum, bi yandan bavul hazırlıyorum... pttye gitmeliyiz, ütü yapmalıyım amaaan çok işim var yaaa
yarın sabah erkenden otobüse binicem havaalanına gitmek için , o bile gözümde büyüyo
bence decnm ben hamileyken bile hazır değildim keşke yapmasaydım diye düşünüyordum
ama o doğduktan sonra keşke ilk geceden hamile kalsaydım diye düşündüm
o dünyanın en farklı duygusu onun sesini duyduğumda her şeyi unutuyorum çok çok farklı eş sevgisi anne baba sevgisi hiç bir şey değil o sevginin yanında
iyi ki oğlum var bu arada opuyorumnanaktan
bu arada Allah bağışlasın canım :1hug:
kaç yaşında oğlun?
size bir şey anlatacağım
dün evdeydim ya temizlik yaptım çamaşır yıkadım fln yatak odasının balkonuna çamaşırları asıyorum bi kadın sesleri duydum ben içeri bir koştum ki benim oğlum ön balkonun kapısını aç tabure çek ve taburenin üzerine çık patates soğancı ya eğilip bakıyormuş karşı da kadınlar ayağa kalkmışlar biri gözlerini kapamış biri kalbini tutuyor biri komşu diye bağrıyor onu kucakladım ama nasıl gelin bana sorun sonra sinirlerim bozuldu saatlerce ağladım ona bir şey olsa ben yaşayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?