- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.121
ne ataması kızzzzzzzz
bakın kızlarrrrr yeter endişeleriniz aaaaa bayılcam şimdi
olala patiska naf üçünüze de start veriyorum bu akşamdan itibaren çalışmalara başlıyorsunuz tamam mıklava:
işte bu sene başla seneye rahat edersinn :kedi:aklın yolu birdir diyosunuz.. olabilir aslında ama ne bileyim annemin yanında, tuhaf gelir bana hala ya :)))
özgeee koparttınnnn beniii tamam özge ablası varsa başlıyoruz çalışmalara :kedi: :kedi:bakın kızlarrrrr yeter endişeleriniz aaaaa bayılcam şimdi
olala patiska naf üçünüze de start veriyorum bu akşamdan itibaren çalışmalara başlıyorsunuz tamam mıklava:
delikafadulden
sen de mi özgeeee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ben mısır gevreği yediğimde hemen acıkıyordumm.. bi öğünü mutlaka ye bence canım yarın nası olsa az da olsa hırpalanacak vücut sen iyi bak ona bugünn opuyorumnanaktan
evet yaa sanırım ben hariç sadecee delikafadulden delikafadulden
ilahi özgee doğru valla sempatiksalakcinni
cigsel ya sirkeli su diyosun ya da offfffffffffffffffffffffffffffffluyorsun ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sokaklar koşu bandı hem bant çok sıkıcı oluyo :hulya:
güle güle hatice opuyorumnanaktan
tmm şekerim aklinialirimsmile
aynen
kaç lira veriyorsun canım diyetisyene ve her hafta mı gidiyorsun..
kolay gelsin Nafcım
patis sen de miiii sempatiksalakcinni
inşallah canım
özgee boş ver her yer öyle moralciini bozup tüm pozitif enerjini tüketme pazartesiden opuyorumnanaktan
güle güle hatice
yok öyle down olmak ilk gündenn delikafadulden
patis kimse tam olarak hazır olmuyo önceden istemen ve durumunuzun nispeten uygun olması yeter bence.. doğa hazır ediyor zaten doğumdan sonra aslan kesiliyo tüm anneler olumunekankayizsmile
bence de
napim olala yaaa takıldım bu rejim işine iki laf arasındayım hepfisfisfis
kapı gibi özge teyzesii varsaa demek istemiştimmm opuyorumnanaktanolala ne varsa kızzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3
anladım canım.. kararlılığın hiç bozulmasın verirsin fazlalarını.. vücudun sağı solu belli olmuyor başta adaptasyon süreci falan olabiliyor çok oynamazsa tartı başlarda bozma moralini bana öyle olmuştu da ..olala evet her hafta perşembe günü kontrolüm var.aylık 180 ytl 3 aylık paketi var 350.ben azıcık cazgırlık yaparaktan 3 aylık 300 e kapattım... yani aylık yüze geldi...
ben aslında diyetisyene gitme tarftarı değildim sonuçta hep bildiğimiz şeyler daha önce ben 84 kilodan 50 kiloya 8 ayda düşmüş bir insanım.bunuda diyetisyensiz ve çok sağlıklı bir şekilde başardım.52 kiloyla evlendim bu zayıf halimi 4 sene kadar korum ama sonra daha öncede anlattığım gibi evlilik yaşam şeklimin değilmesi doğum kontrol hapı,sigarayı bırakmak hamilelik çocuk derken aldı başını gitti kilolar.115 kiloyla doğuma gittim ben.sonra kendi çabamla falan verdim biraz.sonra akupunktur denedim 98 kiloyla başladım 86 kiloya kadar düştüm.sonra tekrar 91,300 ken diyetisyene başladım işte geçen hafta 89,300 olmuştum.bakalım bu perşembe kaç olucam.ben evde dijital tartım olduğu halde hiç tartılmıyorum.eğer ogün tarı kımıldamazsa motivem bozuluyor.haftada birkere oda diyetisyende tartılıyorum.
delikafadulden
sen de mi özgeeee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ben mısır gevreği yediğimde hemen acıkıyordumm.. bi öğünü mutlaka ye bence canım yarın nası olsa az da olsa hırpalanacak vücut sen iyi bak ona bugünn opuyorumnanaktan
evet yaa sanırım ben hariç sadecee delikafadulden delikafadulden
ilahi özgee doğru valla sempatiksalakcinni
cigsel ya sirkeli su diyosun ya da offfffffffffffffffffffffffffffffluyorsun ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
napim olala yaaa takıldım bu rejim işine iki laf arasındayım hepfisfisfis
alışıyorsun canım kendine 2 hafta ver adapte olmak için.. ve yavaş başla.. sonra kalori miktarını daha da kısarsın.. o zaman sandığından kolay oluyor.. bir de öğün atlayıp öğünlerini salatayla geçiştirmelmaz: hem metabolizman yavaşlar, hem sağlığın bozulur, hem de uzun süre dayanamazsın vücudumuzun da canı var ama di mi opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanolala yakınız ne de olsa seninle ben yardım ederim sana bayanssulusmile
patiska yanlış anlama sakın hayatına müdahale ediyomuş gibi hissettimmm :kedi: :kedi:
ben hastayım :roflol: :roflol: :roflol:
hem kocamı gördüğüm mü varki çocuk yapalım :kedi: :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?