Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bakın kızlarrrrr yeter endişeleriniz aaaaa bayılcam şimdi
olala patiska naf üçünüze de start veriyorum bu akşamdan itibaren çalışmalara başlıyorsunuz tamam mı klava:

olala patiska naf üçünüze de start veriyorum bu akşamdan itibaren çalışmalara başlıyorsunuz tamam mı klava:

ben hastayım :roflol: :roflol: :roflol:

hem kocamı gördüğüm mü varki çocuk yapalım :kedi: :kedi:

aklın yolu birdir diyosunuz.. olabilir aslında ama ne bileyim annemin yanında, tuhaf gelir bana hala ya :)))
işte bu sene başla seneye rahat edersinn :kedi:

özgeee koparttınnnn beniii tamam özge ablası varsa başlıyoruz çalışmalara :kedi: :kedi:

olala evet her hafta perşembe günü kontrolüm var.aylık 180 ytl 3 aylık paketi var 350.ben azıcık cazgırlık yaparaktan 3 aylık 300 e kapattım... yani aylık yüze geldi...

ben aslında diyetisyene gitme tarftarı değildim sonuçta hep bildiğimiz şeyler daha önce ben 84 kilodan 50 kiloya 8 ayda düşmüş bir insanım.bunuda diyetisyensiz ve çok sağlıklı bir şekilde başardım.52 kiloyla evlendim bu zayıf halimi 4 sene kadar korum ama sonra daha öncede anlattığım gibi evlilik yaşam şeklimin değilmesi doğum kontrol hapı,sigarayı bırakmak hamilelik çocuk derken aldı başını gitti kilolar.115 kiloyla doğuma gittim ben.sonra kendi çabamla falan verdim biraz.sonra akupunktur denedim 98 kiloyla başladım 86 kiloya kadar düştüm.sonra tekrar 91,300 ken diyetisyene başladım işte geçen hafta 89,300 olmuştum.bakalım bu perşembe kaç olucam.ben evde dijital tartım olduğu halde hiç tartılmıyorum.eğer ogün tarı kımıldamazsa motivem bozuluyor.haftada birkere oda diyetisyende tartılıyorum.

olala ne varsa kızzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3
kapı gibi özge teyzesii varsaa demek istemiştimmm opuyorumnanaktan

anladım canım.. kararlılığın hiç bozulmasın verirsin fazlalarını.. vücudun sağı solu belli olmuyor başta adaptasyon süreci falan olabiliyor çok oynamazsa tartı başlarda bozma moralini bana öyle olmuştu da ..

bu arada kızlar eşimle dışarı çıktık ptt ye falan gittik. kaçırdığım mesaj olduysa affedin... bağlantıda bi tuhaf burda zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…