- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.161
teyzemin kızının düğünü var orda giyeceğim
antalya olypos ta adrasan diye bir yere gittik
bende çıkıyorum iyi akşamlar herkeseeee
bende çıkıyorum kızlar yarın için bana şans dileyin eyvahedigeldismile :kedi: perşembe günü görüşürüz yarın tüm gün izinliyim sonucu perşembe bildiririm opuyorumnanaktan
Sagoll canım benimm allah hepimize versin inşalalhhh:Saruboceq::roflol::roflol::roflol:kovalar vallaaaaklava: klava:
ama inşallah oda hamile kalır çok istiyor
ayyy evet topigin adıdaa"dengeli beslenerek ve spor yaparak zayıflayan ve sonra hamile kalanlar"topigi olurduuuukaydirigubbakcemile3zambak hamile topiğinde de kovalar bizi hatice :roflol: :roflol:
neden kalorili şeyler aşerdinklava: ucundan yesen olmuyomuydu klava:
aminnnnnnnnn:CüvCüv:kızlarrrr bu topikte kiloları verip daha sonrada
hamile topiğine geçi,cez galiba
herkes seneye düşünecek gibi bebek
Allah herkese nasip etsin inşallah
patisimmm korkma kuzumm bendenvala kızar ya korkulu rüyam oldu Zambak benim :))))
ya şaka bi yana burası o kadar sıcak ki sabahın köründe , üstelik arabayla çıkmama rağmen resmen sersemlemiş bi halde döndüm.. başım ağrıyo burda dışarı çıkınca, uyumadan da geçmiyor... benim eşim adanalı o bile ben böyle sıcak görmedim diyo siz düşününn artık :1no2:
evet ya biz beraber oluyoduk, ben geri kalmışım :))) doğum kontrol hapı kullanıyodum ya belki ondandır. son kutuyu içtim bu ay, artık içmicem. 5-6 ay sonra bi bebiş düşünebiliriz belki :asigim:
bu arada Haticem saol canım, bakalım yapabilecek miyim :)
ben bitanen degilmiyimmmm:çok üzgünüm:canımm benim bitanesin vala :1hug:
evet Zambak acı banaaa senağlama
evet canım gene geç saatlere kadar oturuyomusun diyecektim de demedim hadikaydirigubbakcemile3
kız bu zambak herşeye kızıyor senin gündüz uyumanada kızardı
geç bile kalmışsın kuşum biz beraber oluyoduksırnaşık şey geçmiş olsun bu arada:2:
sende patisi bilmiyomusunn haticemmmmkuşum varım gene yanında ama bende öyle hatırlıyorum olumunekankayizsmile
unuttuk gitti Şeniz
zambak acı bu kıza bak nasıl üzüldü şimdi:teselli:
ayy bu ayyyyy herkes üst üste olduu sende eksik kalma patisiimmmmsempatiksalakcinnibu arada günaydın sayılmaz aslında... yani şimdi Zambak gelince laf söööler bana yine :)) sabah 8de kalktım kahvaltı yaptım, market alışverişimi yaptım falan 11 gibi dayanamadım azıcık kestirdim :kedi:
bu arada baktım topikçe regl oluyormuşuz ben de eksik kalmayayım dedim, bu sabah itibariyle şiddetli karın ağrısıyla ben de aranıza katıldım bayanssulusmile bensiz olmaz :))
sağlamasını yapıyorum kimse hamile değil :roflol::roflol:
yok be özgecim lcdyi alalı 3 ay oldu hala yapamam diye denememiştim ama becerdim valla :hulya: yalnız film şerit gibi izleniyo lcdde minicikk oluyo değmedi o kadar uğraşmayavayyy ne beceriklisin
kaydirigubbakcemile3Ya bişey dikkatimi çekti benim sabahtan beri mesaj sayım değişmiyor
niye kikilo göstergem olmuyoooo
öyle gözüküyor :kedi:kızlarrrr bu topikte kiloları verip daha sonrada
hamile topiğine geçi,cez galiba
herkes seneye düşünecek gibi bebek
Allah herkese nasip etsin inşallah
hayırdır, siyah olmasın ama canlı olsun bayanssulusmileya abiye elbise modeli bulmam lazım benimmm
pansiyon mu ağaç ev falan mı canım?teyzemin kızının düğünü var orda giyeceğim
antalya olypos ta adrasan diye bir yere gittik
örüşürüzz opuyorumnanaktanbende çıkıyorum iyi akşamlar herkeseeee
canım en rahat şekilde geçirirsin inşallah dua ederim senin için bu akşam bekliyoruz haberlerini opuyorumnanaktanbende çıkıyorum kızlar yarın için bana şans dileyin eyvahedigeldismile :kedi: perşembe günü görüşürüz yarın tüm gün izinliyim sonucu perşembe bildiririm opuyorumnanaktan
zambak hamile topiğinde de kovalar bizi hatice :roflol: :roflol:
neden kalorili şeyler aşerdinklava: ucundan yesen olmuyomuydu klava:
patisimmm korkma kuzumm benden
ben ne yapabilirimki sanaaa :mymeka:ama gün-düz-le-ri u-yu-ma demedimmiiiii
senden korkmamak mümkün mü :)))
ben bitanen degilmiyimmmm:çok üzgünüm:
sen bitenelerin en cicisisin canım benimmmolumunekankayizsmile
sende patisi bilmiyomusunn haticemmmm
bugün üzülürrr yemem artık der yarınn pilava pideye devam ederrr:dilcikar::dilcikar:
yaa hep günahımı alıyosun ama :)))
ayy bu ayyyyy herkes üst üste olduu sende eksik kalma patisiimmmmsempatiksalakcinni
ben eksik kalır mıyım ama jübile yapıcaktık 15 günlüğüne eşimle, o yalan oldu yerimseniben
:roflol::roflol::roflol: vala haklısın canım :))))
Haticem cidden şahane olur, topikcek geçeriz hamileler topiğine... çocuğu olanlar da 2. yapsın :CüvCüv:
yok be özgecim lcdyi alalı 3 ay oldu hala yapamam diye denememiştim ama becerdim valla :hulya: yalnız film şerit gibi izleniyo lcdde minicikk oluyo değmedi o kadar uğraşmaya
aa zambak burdaydı demin gitmişşş boshayallersmile
ya kızlar demin aynadaki beni (hem de ev haliyle) çok beğendim sengözlerimebaksanab
saçlarım uzamış (dökülüyo diye tedavi oldum tam bi sene hiç uzatamıyordum) bayanssulusmile
gözlükler gitmiş (lens takmaya başlayalı da 2 sene oldu)
yaz güneşi sayesinde yüzüme renk gelmişş sositososito
düzgün beslenmenin çok faydasını gördüm galiba, eskiden yüzümde hep ufak siğil gibi sivilceler olur hiç geçmezdi.. tek saçlarım için hormon hapı kullandığımda geçmişlerdi.. inanır mısınız diyete başladıktan bi hafta sonra yüzüm bebek yüzü gibi yumuşacık ve ışıl ışıl olduu kaydirigubbakcemile2
ee şişkinlik gitti (her öğünden sonra davul gibi oluyordum karnım 7 ay hamileymişim gibi gözüküyordu hep eşofman giymek zorunda kalıyordum, özel davetlerde çok üzülüyordum hep..) hihoyyyt
belim de incelmişşşş
ayy kızlarrrr çokkk mutluuu oldummm insanın kendini güzel hissetmesi süper bişi yaa yüzüne ekstra ışıltı katıyor kendine güvenin getirdiği gülümseme :lepi:
iyi ki diyete başlamışım, iyi ki de sabretmişim, ve iyi ki siz varsınızzz :1hug:
aa patisle hatice gelmişş kızlar yürüyüşe çıkıcam ben birazdan
bu arada nasıl olacak bakalım benim alıntı :)))
:roflol::roflol::roflol: vala haklısın canım :))))
Haticem cidden şahane olur, topikcek geçeriz hamileler topiğine... çocuğu olanlar da 2. yapsın :CüvCüv:
sizi bilmem ama ben geçecek gibiyim yakında eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
kayınvalidem dün benim için dua etmişşşş inşallah ikiz olur diyeee
eşimde azcık heveslendi gibi
bakalım bizim işte ağustos atamasına bağlıkaydirigubbakcemile3
haticede 3.yü yapsınnnnn:roflol:
anlaşılan çalışmalara başladın galibaaa:jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?