Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

45 çok az oldu 50 olsun beee yok yok 55:roflol::roflol:

ben kendimi 56 kiloyla gördüm ilk oda 17 yaşımda kemik ağarlığımıydı neydi o ebru gündeşin ilk haliydim yani aslında 71 kiloyum ama göbeğim çok fazla hamile sanıyolar beni onu eritmenin derdindeyim napıcam şaştım valla bari 64 felan oliyim başladım bu yola

boyun kaç ki canım ?

ben 17 yaşımdayken 48 kiloydum ceset gibi :))))))))))

Sağol naf'cım... :)

''bol şans canım.. arada oluyo öyle.. derdetme..'' Sağol Olalacım''

Selam Kızlar...

12:00 itibariyle diyetisyenime gittim.enson geçen perşembe gittiğimde 89,300 kg dım.Tartının üstüne çıktım yine 89,300 gıram gitmemiş yani almamışım da.moralim biraz bozulur gibi oldu ama şimdi toparlandım.

ara öğünlerimi ihmal ettiğimi,su tüketimimi saatlere yaymadığımı belirttti şeker diyetisyenim.bakalım bu hafta sporuda daha fazla yaparak iki kilo vermek.bu haftanın rövanşını almam lazım.yarın haticeye bildirim yaparım.artık cezama razıyım.ama bu sayfada yeni olmam itibariyle hafif bir ceza bekliyorum...

Not: Bi arkadaşım su mevzunda diyetisyene soru sormamı istemişti.sordum.yemekten önce bir bardak ve yemekten sonra bir bardak tüketilebilir bir sorun olmayacağını söyledi.su birden bir bardaktan fazla içilmemeliymiş.ban verdiği su reçetesi...

-sabah uyanınca bir bardak ılık limonlu yarım çay kaşığı ballı su...
-her saat başı bir bardak
-yemek öncesi ve sonrası bir bardak.yemek saati ,saat başına denk gelirse birleştirilebilir.
-her tuvalete girmeden önce ve çıktıktan sonra mutlaka...

canım yanlış hatırlamıyorsam tuvalet problemim var demiştin dimi ? o yüzden de kilo vermemiş görünüyor olabilirsin diye düşünüyorum :kedi:

su bilgileri içinde çok teşekkürler ben çok su içiyorum ama dediğin gibi birden içiyorum bir seferde en az 0,5 lt içiyorum ortalama günde 4 litre kesin bazen 5 litreyide buluyor iyi mi kötü mü karar veremedim ama birde bu şekilde içmeyi deneyeceğim kaydirigubbakcemile5 teşekkürler bilgiler içinn opuyorumnanaktan

1.72 ama kilo alınca küçüldüm sankim :)))))

boyun benden uzunmuş canım ama anlamıyorum yaaa 56 kiloyken sıskaydım bacaklarım birleşmezdi 70 tam gelio gibi duruyo bende ama göbek beni toplu gösteriyo omuzlarım felan hiç almaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…