- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.521
Hamile olabilirmisin acaba yerleşme olmasın oooo :CüvCüv:
Hamile olabilirmisin acaba yerleşme olmasın oooo :CüvCüv:
Teşekkür ederim. En azından bir süre kafamı rahatlatsam iyi olacak. Kendinize iyi bakın.
Hoşçakalın. buyrunnnnnnnnn
kızım hap içiyom bennnnnn
kızım hap içiyom bennnnnn
neyse ben kaçtım görüşürüz sora hoşçakalın
hamile kalmak için 45 kg ya düşmem lazım kaydirigubbakcemile3
45 çok az oldu 50 olsun beee yok yok 55:roflol::roflol:
45 çok az oldu 50 olsun beee yok yok 55:roflol::roflol:
ben kendimi 56 kiloyla gördüm ilk oda 17 yaşımda kemik ağarlığımıydı neydi o ebru gündeşin ilk haliydim yani aslında 71 kiloyum ama göbeğim çok fazla hamile sanıyolar beni onu eritmenin derdindeyim napıcam şaştım valla bari 64 felan oliyim başladım bu yola
sağol canım opuyorumnanaktan
kilo bildirimi cetvelini hatice1 yapıyor cuma günü sabahtan tartılıyoruz ve buraya yazıyoruz sonra hatice bir tablo hazırlıyor herkesin başlangış kilosu ,şuan bulunduğu kilo , verdiği kilo yazıyor bayanssulusmile
sonrada zambak geliyo kilo veremeyen,alan ve en az kilo verene ceza veriyoklava: klava:
tabi bazen zambakta ceza alıyo :roflol: :roflol: :roflol:
duymasın gamyoncuiremsu
boyun kaç ki canım ?
ben 17 yaşımdayken 48 kiloydum ceset gibi :))))))))))
1.64 canım senin kaç
Selam Kızlar...
12:00 itibariyle diyetisyenime gittim.enson geçen perşembe gittiğimde 89,300 kg dım.Tartının üstüne çıktım yine 89,300 gıram gitmemiş yani almamışım da.moralim biraz bozulur gibi oldu ama şimdi toparlandım.
ara öğünlerimi ihmal ettiğimi,su tüketimimi saatlere yaymadığımı belirttti şeker diyetisyenim.bakalım bu hafta sporuda daha fazla yaparak iki kilo vermek.bu haftanın rövanşını almam lazım.yarın haticeye bildirim yaparım.artık cezama razıyım.ama bu sayfada yeni olmam itibariyle hafif bir ceza bekliyorum...
Not: Bi arkadaşım su mevzunda diyetisyene soru sormamı istemişti.sordum.yemekten önce bir bardak ve yemekten sonra bir bardak tüketilebilir bir sorun olmayacağını söyledi.su birden bir bardaktan fazla içilmemeliymiş.ban verdiği su reçetesi...
-sabah uyanınca bir bardak ılık limonlu yarım çay kaşığı ballı su...
-her saat başı bir bardak
-yemek öncesi ve sonrası bir bardak.yemek saati ,saat başına denk gelirse birleştirilebilir.
-her tuvalete girmeden önce ve çıktıktan sonra mutlaka...
1.72 ama kilo alınca küçüldüm sankim :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?