Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bu arada hepimiz hasta olduğumuza göre hepimizde kilo bildirimi yapalım bence ama ceza alma işi olmaz hem kilo alanlarda tabloya işlenmesin ama yine de kg larımızı yazalım bence istemeyen tabloya yazılmaz

Teşekkür ederim desteğin için ama içimden hiçbir şey gelmiyor.

evt yaaa çok agrı oluyor bazen akşanmlrı uyamıyorum(

ay inaşşalah iy çıkarr kuşummmopuyorumnanaktan

Zaten geceleri şiddetlenir ya ağrılar hep uyutmaz insanı . İlaçlarını kullan sen birde melis yürüyüşü sporu sor cnm doktoruna yapabilirmiyim diye belki de çok zorlamaman gerkiyordur kendini

canım annen için çok geçmiş olsun inşallah atlatacak ve biran önce sağlığına kavuşacak lütfen sıkma canını olumunekankayizsmile

erkek arkadaşın için söyleyebileceğim pek birşey yok aslında hayırlısı olsun diyorum mutlaka vardır bir bildiğin olumunekankayizsmile

Kilo olayına gelirsek lütfen bırakma kaydirigubbakcemile alsanda problem değil şuan için olumunekankayizsmile seni çok iyi anlıyorum :1hug: toparlanıp daha güçlü dönmen lazım hayata vereliniortak anlaştık mı a.s.

bu arada hepimiz hasta olduğumuza göre hepimizde kilo bildirimi yapalım bence ama ceza alma işi olmaz hem kilo alanlarda tabloya işlenmesin ama yine de kg larımızı yazalım bence istemeyen tabloya yazılmaz

benim bitti ben bildirim yaparım bu hafta zemuszemus zemuszemus

yoğurtlu patlıcan salatası ve 5-6 parça sote tavuktan aldım canım bide gevreğin 10 da 1 i kadarlık kısmını yedim
oh ğüzel menüüüüüüüü
ü afiyet olsun canım..kaydirigubbakcemile5

Zaten geceleri şiddetlenir ya ağrılar hep uyutmaz insanı . İlaçlarını kullan sen birde melis yürüyüşü sporu sor cnm doktoruna yapabilirmiyim diye belki de çok zorlamaman gerkiyordur kendini

hemde nasıll dogru söylüyosun antieflamatur cinsi bi laçtıı 26 tane vardi çinde o bitii...sikon tabanllık verdii aykakbıların içine koymamm için..3 hafat sonra gel dedii eger düzelmesse sinirdeki bası kaldırırlcakmış::spor ayakabıı çok daha grı yapıyor evt 25 dk yürüyom artık.opuyorumnanaktan

hee sen yap iştee bildirimi:))boshayallersmile

Teşekkür ediyorum destekleriniz için. Aslında itiraf etmeliyim ki sessiz sedasız bırakmayı bile düşündüm. Tabi kişisel algılamayın. Sadece hiçbir şey yapasım gelmiyor. Ama yeriniz bende çok ayrı. O yüzden şu an buradayım.

Canım annen için çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur.Hayatında en iyisini sen bilirsin senin için doğru hayırlı olan neyse o olsun. Ama nedemek kötü örnek olur mu öyle bişey . Kilo hiç önemli değil zamanla yine veririlir canını hiç bişey için sıkmaya değmez tatlım.

sağol canım zemuszemus tmm ben yaparım aklinialirimsmile aklinialirimsmile

aaa sessiz sedasız gitseydin daha çok merak ederdik canım yaaa kaydirigubbakcemile
bir süre kafanı dinle sonra kendini iyi hissettinmi yine gelirsin canım olmaz mı olumunekankayizsmile

ben bildirim yapmıcam kızlarrrrrrrr:ecrin_bebek:

hatice görür canım görmezse yarın söyleriz biz :hulya:

ya biraz iğrenç olcak ama bişi dicem
ben hastalandım dedim ya ogün biraz geldi sonra yok oldu
kanım bitti galiba :roflol:

öncelikle hasta olan herkese Allah acil şifalar versin,,,,, hayat çok güzel yaşamak çok güzel herşey bizim için güzel şeylerde seviniyorsak üzücü şeylerdede üzülmeyi bileceğiz isyansız olacağız.... dua edelim bol bol herkes için herşey için yaşanacak yaşanır önüne geçemiyoruz, herşey gönlümüze göre olur inşallah....umutsuz hiç bişey olmaz....

evet canım haklısın olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…