- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.501
canımcım öncelikle annen için geçmiş olsun
erkek arkadaş içinde hiç morelini bozma dünyanın sonu değil ya biri gider biri gelir kaydirigubbakcemile3
kuşum sen zayıfla güzelleş oooo daha ne erkek arkadaşlar bulursun kaydirigubbakcemile3
moralini bozmak yok seni hiç bir yere bırakmayız
hepimizin kötü günler geçirdiği dönemler var
bende senden iyi değilim ama yapacak bir şey yok bayanssulusmile
evt yaaa çok agrı oluyor bazen akşanmlrı uyamıyorum(
ay inaşşalah iy çıkarr kuşummmopuyorumnanaktan
Hoşbulduk canım. Biraz moralim bozuk. Topikle ilgilenemiyorum. Belki bir süre de ilgilenmeyeceğim.
Tatil dönüşünden sonra sağlık kontrollerimizi yaptırdık. Annemin tetkikleri uzun sürdü. Ağustosun 2. haftası sonuçların hepsiyle kontrolü olacak. Zaten ilaç kullanıyordu. Gerekiyorsa ameliyat olacak.
Bunun üstüne erkek arkadaşımla biraz değil aslında tartışmak da değil aslında tartışmaktan da öte, bitmesi gerektiğini anladığım bir zamandı geçtiğimiz 2 hafta. Bir de kilomu saymıyorum; çünkü hiç dikkat etmedim. Zaten kafam rahatlamadıkça bana çok önemli gelmiyor. Galiba bırakıyorum ben bu işi. Yani azminizi takdir ediyorum ama size kötü örnek olmak istemem. Bu yüzden müsadenizle ...
bu arada hepimiz hasta olduğumuza göre hepimizde kilo bildirimi yapalım bence ama ceza alma işi olmaz hem kilo alanlarda tabloya işlenmesin ama yine de kg larımızı yazalım bence istemeyen tabloya yazılmaz
oh ğüzel menüüüüüüüüyoğurtlu patlıcan salatası ve 5-6 parça sote tavuktan aldım canım bide gevreğin 10 da 1 i kadarlık kısmını yedim
Zaten geceleri şiddetlenir ya ağrılar hep uyutmaz insanı . İlaçlarını kullan sen birde melis yürüyüşü sporu sor cnm doktoruna yapabilirmiyim diye belki de çok zorlamaman gerkiyordur kendini
hee sen yap iştee bildirimi:))boshayallersmile
canım annen için çok geçmiş olsun inşallah atlatacak ve biran önce sağlığına kavuşacak lütfen sıkma canını olumunekankayizsmile
erkek arkadaşın için söyleyebileceğim pek birşey yok aslında hayırlısı olsun diyorum mutlaka vardır bir bildiğin olumunekankayizsmile
Kilo olayına gelirsek lütfen bırakma kaydirigubbakcemile alsanda problem değil şuan için olumunekankayizsmile seni çok iyi anlıyorum :1hug: toparlanıp daha güçlü dönmen lazım hayata vereliniortak anlaştık mı a.s.
benim bitti ben bildirim yaparım bu hafta zemuszemus zemuszemus
Hoşbulduk canım. Biraz moralim bozuk. Topikle ilgilenemiyorum. Belki bir süre de ilgilenmeyeceğim.
Tatil dönüşünden sonra sağlık kontrollerimizi yaptırdık. Annemin tetkikleri uzun sürdü. Ağustosun 2. haftası sonuçların hepsiyle kontrolü olacak. Zaten ilaç kullanıyordu. Gerekiyorsa ameliyat olacak.
Bunun üstüne erkek arkadaşımla biraz değil aslında tartışmak da değil aslında tartışmaktan da öte, bitmesi gerektiğini anladığım bir zamandı geçtiğimiz 2 hafta. Bir de kilomu saymıyorum; çünkü hiç dikkat etmedim. Zaten kafam rahatlamadıkça bana çok önemli gelmiyor. Galiba bırakıyorum ben bu işi. Yani azminizi takdir ediyorum ama size kötü örnek olmak istemem. Bu yüzden müsadenizle ...
oh ğüzel menüüüüüüüü
ü afiyet olsun canım..kaydirigubbakcemile5
hemde nasıll dogru söylüyosun antieflamatur cinsi bi laçtıı 26 tane vardi çinde o bitii...sikon tabanllık verdii aykakbıların içine koymamm için..3 hafat sonra gel dedii eger düzelmesse sinirdeki bası kaldırırlcakmış::spor ayakabıı çok daha grı yapıyor evt 25 dk yürüyom artık.opuyorumnanaktan
hee sen yap iştee bildirimi:))boshayallersmile
Teşekkür ediyorum destekleriniz için. Aslında itiraf etmeliyim ki sessiz sedasız bırakmayı bile düşündüm. Tabi kişisel algılamayın. Sadece hiçbir şey yapasım gelmiyor. Ama yeriniz bende çok ayrı. O yüzden şu an buradayım.
ben bildirim yapmıcam kızlarrrrrrrr:ecrin_bebek:
ben çıktım kızlarr bankaya ugrucam..öpüyorumm
istanbulda var demi nemoff nefes alamıyorum ben nem oluncaa:)
gel buraya ben gezdirirm seni kuşumkaydirigubbakcemile5
ya biraz iğrenç olcak ama bişi dicem
ben hastalandım dedim ya ogün biraz geldi sonra yok oldu
kanım bitti galiba :roflol:
ya biraz iğrenç olcak ama bişi dicem
ben hastalandım dedim ya ogün biraz geldi sonra yok oldu
kanım bitti galiba :roflol:
Teşekkür ederim. En azından bir süre kafamı rahatlatsam iyi olacak. Kendinize iyi bakın.
Hoşçakalın. buyrunnnnnnnnn
öncelikle hasta olan herkese Allah acil şifalar versin,,,,, hayat çok güzel yaşamak çok güzel herşey bizim için güzel şeylerde seviniyorsak üzücü şeylerdede üzülmeyi bileceğiz isyansız olacağız.... dua edelim bol bol herkes için herşey için yaşanacak yaşanır önüne geçemiyoruz, herşey gönlümüze göre olur inşallah....umutsuz hiç bişey olmaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?