Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

NaF CIM ...

Birden içilen su birden tuvaletle dışarı atıldı için metabolizma üzerinde pekbi faydası yokmuş.önemli olan suyu yayarak içmekmiş.böyle fayda göreceğimi hemde vücudun susuz kalmayacağını belirtti...
bakalım daha dikkat edeceğim.

bide güzel bir şey söyledi.Dünya nın temeli ölçüye dayanır.matematik fizik..bir bina inşa ederken ölçüye ihtiyaç vardır, yada bir araba üretilirken...yemek yaparken bile belirli ölçüler dikkate alınır.dinde bile ibadetlerde ölçü vardır.o halde neden yediklerimizin bir ölçüsü olmasın dedi.önce yaptığımız diyeti kısa vadeli bir durum olarak algılammam gerektiğini hayat boyu herşeyde olduğu gibi gıda alımımızda da ölçülere dikkat etmimiz gerektiğini ve buna gönülden inan manın bize hat boyu faydalı olacağını söyledi...
çok motive edici bir kadın ..umarım bende onun yüzünü kara çıkartmayacağım... :) bu hafta veremedim ama listeme sadık kalıp hareketimi arttırcam yapcam ben bu işi...160 cm lik bir pigme olarak artık bu yükü taşımak istemiyorum...

boyun benden uzunmuş canım ama anlamıyorum yaaa 56 kiloyken sıskaydım bacaklarım birleşmezdi 70 tam gelio gibi duruyo bende ama göbek beni toplu gösteriyo omuzlarım felan hiç almaz

ortantısız gelmiş demekki kilolar canım bilmiyorumkismile

benim bi arkadaşım var 67 kiloydu ondada göbek vardı ben boylarda zayıflıcam dedi bi sene içinde 52 kiloya düştü ama çok çirkinleştii popo kalmadı kaykık gidiyo böyle görsen her seferinde de söylerim yakışmıyo diye sempatiksalakcinni ama o göbek gitmedii hala ayvamı derler armutmu bilemicem var bi göbek gamyoncuiremsu

hiç spor yapmadı sanırım ondan kaynaklanıyo bayanssulusmile

özgeninde dediği gibi mekik çekebilirsin göbeği bitek o eritir diye düşünüyorum boshayallersmile

gerçekten yaaaaa zayıflayıp bide o kalsa mahfolurum amacım göbek zaten bide çok asitkli içiyodum ben oda şişkinlik yapıp dahada kocaman gösteriyo yapacam kıslar bunu başarıcam göbeimi yok edecem inşalaaaahhhhhh

anladım canım bende artık dikkat edeyim o şekilde su içmeye teşekkür ederim opuyorumnanaktan

gerçekten güzel söylemiş motive edici bir konuşma olmuş sevdim senin diyetisyeni boshayallersmile

sen bu hafta veremedim diyorsun ya hareketleri zambağa bırak o gerekli ceza ile gelir zaten

neden pigme dedin ki kendine hiçte bilemmm ne kısalar var sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ben 5 aylık hamile gibiydim şimdi 2 aylık hamile gibiyim ama nasıl gitti bilmiyorum

canım kilo vermeye başlayınca en çok nerden aldıysak ordan gidiyomuş öyle gitmiştir belki boshayallersmile belkim benimde basenler gider boshayallersmile bi umut işte :roflol: :roflol: :roflol:

Ya evet kızlar yaaa göbek insanı çok tip gösteriyo kilomdan çok göbeğimin gitmesini istiyorummmm

tabi yerken pizzaları,hamburgerleri löp löpp hiç demiyoduk aman göbeğe gider bu kilolar diye sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

bu akşam gideyimde spor yapayım azcık kaydirigubbakcemile3

sağol canım zemuszemus tmm ben yaparım aklinialirimsmile aklinialirimsmile

:)))))))))

hatice görür canım görmezse yarın söyleriz biz :hulya:

tamamm bitanme salunn
[

Ay ne güzel olur opuyorumnanaktan izmiri nedense çok severim ben.
Tmm cnm görüşürüz sonra yine hallet işlerini sen :1hug:
gelldimm kuşumm haletimm bankada tahsilatlar varıdd ödedimm

Şeniz

bu akşam gideyimde spor yapayım azcık kaydirigubbakcemile3
hee yap tabiii bende eve gelldimm koşu bandında 25 dk yürüdümm..:lepi:

tabi yerken pizzaları,hamburgerleri löp löpp hiç demiyoduk aman göbeğe gider bu kilolar diye sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ya evet canım yaaa aklıma gelioda diyodumki 60 61 olayom yeter dedim gözümü açıp bi tartıldım 63 oda 2 sene önce 63 tü 2 senede8 kiloyu almışım yaaaaaa bu kiloyla çocukta yapılmaski

SLM KIZLARR
nasılsınız bakalımm ya çok msj yazmışsınız okuyamadımm
ben yarın bildirim yapamam belki
isterseniz busabah tartımı yazıyım yada yarın sabah tartılıp cumartesi bildirim yapıyımm
çünkü yarın evde degilimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…