- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.481
evet hayatımda hiç bu kadar çok yürümemiştim son bi ayda yürüdüğüm kadar kaydirigubbakcemile3 insan isteyince herşeyi yapıyormuşş :hulya:bak karıştırmışım kaydirigubbakcemile3 senmişsin
özgecim çocuk, iş, eş, akrabalar derken tabi ki ihtiyacın olur.. ayda bi kaçamak yap canım ya kafa dinliyor insan.. bi de manzara öyle güzel ki.. hem sakinliyo hem de yaşama sevinci doluyorsun masmavi boğazı tepeden görünce ışıl ışıl.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktansağol olalam ya benimde çok ihtiyacım var yalnız kalmaya
saol nafım inşaşalahh yaa düzlirim sıkıntı oldu baya banatmm canım bayanssulusmile bide geçmiş olsun bir an önce düzelirsin umarım opuyorumnanaktan
kızlarr bu hafta yırtık:)eksik kalmayayım mı dedin sende canım :roflol: :roflol: :roflol:
heee bu hafata bendende pasoooooookaydirigubbakcemile3
bu hafta herkes hastaydı :roflol: :roflol:
aifyet olsun.ben yemeğe gidiyorum kızlar opuyorumnanaktan
ay inşşah kuşumm saolsın çok agrıı yapııyor hemdeCanım benim opuyorumnanaktan günaydın.
Geçmiş olsun güzelim çok ağrı yapar o. İyi ki gitmişsinde doktoruna inşallah sonuçların da iyi çıkıcak.
ben geldim napıyosunuz bakalım bayanssulusmile
Kusurabakmayın kızlar. Çıkmak zorunda kaldım birden. Arabayı servise götürdük.
özgecim çocuk, iş, eş, akrabalar derken tabi ki ihtiyacın olur.. ayda bi kaçamak yap canım ya kafa dinliyor insan.. bi de manzara öyle güzel ki.. hem sakinliyo hem de yaşama sevinci doluyorsun masmavi boğazı tepeden görünce ışıl ışıl.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tmm canım bayanssulusmile bide geçmiş olsun bir an önce düzelirsin umarım opuyorumnanaktan
eksik kalmayayım mı dedin sende canım :roflol: :roflol: :roflol:
bu hafta herkes hastaydı :roflol: :roflol:
hoşgeldin canım göremiyoruz seni artık bilmiyorumkismile bir problem yoktur umarım olumunekankayizsmile
izmirdede hava sıcakk ama sahilde kordon yapıyorum akşamlrı bazenn...
büğünde akşam çıkarım..
Canım benim opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun güzelim çok ağrı yapar o. İyi ki gitmişsinde doktoruna inşallah sonuçların da iyi çıkıcak.
Hoşbulduk canım. Biraz moralim bozuk. Topikle ilgilenemiyorum. Belki bir süre de ilgilenmeyeceğim.
Tatil dönüşünden sonra sağlık kontrollerimizi yaptırdık. Annemin tetkikleri uzun sürdü. Ağustosun 2. haftası sonuçların hepsiyle kontrolü olacak. Zaten ilaç kullanıyordu. Gerekiyorsa ameliyat olacak.
Bunun üstüne erkek arkadaşımla biraz değil aslında tartışmak da değil aslında tartışmaktan da öte, bitmesi gerektiğini anladığım bir zamandı geçtiğimiz 2 hafta. Bir de kilomu saymıyorum; çünkü hiç dikkat etmedim. Zaten kafam rahatlamadıkça bana çok önemli gelmiyor. Galiba bırakıyorum ben bu işi. Yani azminizi takdir ediyorum ama size kötü örnek olmak istemem. Bu yüzden müsadenizle ...
ne güzell yaaa ohh mis gibi en azından nem yoktur oralarda dışarı bir çıkıyoruz yapış yapış.
hoşgeldin ne yedin yemekteecokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?