Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

sağol olalam ya benimde çok ihtiyacım var yalnız kalmaya
özgecim çocuk, iş, eş, akrabalar derken tabi ki ihtiyacın olur.. ayda bi kaçamak yap canım ya kafa dinliyor insan.. bi de manzara öyle güzel ki.. hem sakinliyo hem de yaşama sevinci doluyorsun masmavi boğazı tepeden görünce ışıl ışıl.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tmm canım bayanssulusmile bide geçmiş olsun bir an önce düzelirsin umarım opuyorumnanaktan
saol nafım inşaşalahh yaa düzlirim sıkıntı oldu baya banaekliccemm

eksik kalmayayım mı dedin sende canım :roflol: :roflol: :roflol:
heee bu hafata bendende pasoooooookaydirigubbakcemile3
bu hafta herkes hastaydı :roflol: :roflol:
kızlarr bu hafta yırtık:)

ben yemeğe gidiyorum kızlar opuyorumnanaktan
aifyet olsun.
Canım benim opuyorumnanaktan günaydın.
Geçmiş olsun güzelim çok ağrı yapar o. İyi ki gitmişsinde doktoruna inşallah sonuçların da iyi çıkıcak.
ay inşşah kuşumm saolsın çok agrıı yapııyor hemde(giitim tetklerimi yaptıııı sonra 3hafta sonra bakcak bidhaabilmiyorumkismile

[QUOTE

tebrikler tatlımm

sağol şekerimm opuyorumnanaktan

alıntılarr karıştı artıkohaoldumsmile

doğru söylüyorsun cnm da ben tek gidemem herhalde yaa kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım göremiyoruz seni artık bilmiyorumkismile bir problem yoktur umarım olumunekankayizsmile

Hoşbulduk canım. Biraz moralim bozuk. Topikle ilgilenemiyorum. Belki bir süre de ilgilenmeyeceğim.
Tatil dönüşünden sonra sağlık kontrollerimizi yaptırdık. Annemin tetkikleri uzun sürdü. Ağustosun 2. haftası sonuçların hepsiyle kontrolü olacak. Zaten ilaç kullanıyordu. Gerekiyorsa ameliyat olacak.
Bunun üstüne erkek arkadaşımla biraz değil aslında tartışmak da değil aslında tartışmaktan da öte, bitmesi gerektiğini anladığım bir zamandı geçtiğimiz 2 hafta. Bir de kilomu saymıyorum; çünkü hiç dikkat etmedim. Zaten kafam rahatlamadıkça bana çok önemli gelmiyor. Galiba bırakıyorum ben bu işi. Yani azminizi takdir ediyorum ama size kötü örnek olmak istemem. Bu yüzden müsadenizle ...

canımcım öncelikle annen için geçmiş olsun
erkek arkadaş içinde hiç morelini bozma dünyanın sonu değil ya biri gider biri gelir kaydirigubbakcemile3
kuşum sen zayıfla güzelleş oooo daha ne erkek arkadaşlar bulursun kaydirigubbakcemile3
moralini bozmak yok seni hiç bir yere bırakmayız
hepimizin kötü günler geçirdiği dönemler var
bende senden iyi değilim ama yapacak bir şey yok bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…