Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kızalrr normal siyah bi ellbise ben ellbiseyi deill..65 iken bunu deneyip giyememek moralimi bozdmuştu..şimdii içine girdim elbisenini olay buu:)))))))zemuszemus

iyi akşamlar kızlar kaçırdım gene bugünü

brovnsugar seni görmek bile güzel tatlım kilo vermesen bile ben iyiyim de
özlüyoruz seni ben hala tatildesin diye düşünüyordum geçmiş olsun annene
arkadaşınlada sorun herneyse düzeltirsin umarım düzelmesse de zaten bişeyler bitmiştir üzülmeye değmez sen sıkma canını şekerim

ssdemetss cim sağol düşünüp sormuşsun diyetisyenine teşekkür ederim
bende bi seferde çok fazla içerdim
artık her saat başı içicem güne yayarak içmeye özen göstericem
sağol tatlımopuyorumnanaktan

canım annene geçmiş olsun
ben seni burda görmek isterdim ama sen bilirsin:gitme:
umarım bütün sorunların çabucak hallolur:teselli:
sağol canım zemuszemus tmm ben yaparım aklinialirimsmile aklinialirimsmile
hatice görür canım görmezse yarın söyleriz biz :hulya:
gördüm kuşum
ya biraz iğrenç olcak ama bişi dicem
ben hastalandım dedim ya ogün biraz geldi sonra yok oldu
kanım bitti galiba :roflol:
kızım hamilesindir belkidekaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim. En azından bir süre kafamı rahatlatsam iyi olacak. Kendinize iyi bakın.
Hoşçakalın. buyrunnnnnnnnn
:gitme::gitme::gitme:
hamile kalmak için 45 kg ya düşmem lazım kaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım olsun bu hafta böyle olsada sen bu işi başardın bu kadar kararlı olduktan sonra 1 hafta sonra olsun varsınkaydirigubbakcemile5

bilgiler içinde teşekkürlera.s.

en iyisi yarın tartılıp cumartesi sabah bildirmekkk

kız sen nerelerdesin gene az girmeye başladın kocan yine izindemi yoksa saatlerimi değiştisositosositoŞeniz
nereye gidiyosun arkadaşım gene kaynanana temizliğemi sabah sabah

tamam canım sen yarın sabah tartıl cuma bildirirsinkaydirigubbakcemile5
kız kupa için ümitlimisin seni bekleyeyimmi kupa vermek içinyerimseniben

Hoş geldin liliumvereliniortak. Ben de teşekkür ederim canım. Kitabı okumadım ama araştırarak yasaksız sağlıklı beslenmenin en iyi sonuç vereceğine inandım. Dediğin gibi özellikle yeme içmeden çok psikolojik boyutuna daha çok ağırlık vermek istedim. Ben yılbaşında bitirdim, Koruma dönemi de bitti ama ayrılamadım. KK nün bağımlılık yapıcı bir özelliği var nedense.yerimseniben Sağlıklı beslenmeye ve spora devam diyorumkaydirigubbakcemile2
Evet paylaşımla, destekle yalnız yapmaktan çok daha verimli oluyor.
Başarılar diliyorumkaydirigubbakcemile5

Brownsugarcım kendini ne zaman hazır hissedersen devam edersin ama umarım çabuk atlatıp kendini toparlarsın. Her şerde bir hayır var derler. İyi düşün iyi şeyler olsun.

Nafcım endoskopiyi atlatmışsın geçmiş olsuna.s.. İlaçlarını dikkatli kullanarak rahatsızlığını da atlatırsın inşallah.
Ben gastrit için zeytinyağında bekletilmiş kudret narı almıştım ama ülser için daha iyi diyorlar kullananlar. Yaraları iyileştirme özelliği varmış. Aklında bulunsun bir araştırırsın. Sanırım İzmir'de bulabilirsin.

Prof. Dr. Şükrü Arslan, fazla miktarda alınan suyu, böbrekleri iyi çalışan kişilerin tuvalete giderek dışarı attığını, böbrekleri iyi çalışmayan kişilerin zehirlenebileceğini söyledi. Prof. Dr. Arslan, “Su zehirlenmesinde, su damarlarda dolaşır. Böbrekler tarafından dışarı atılması gereken sıvı özellikle beyin hücrelerinin içine girerek, hücresel ödem, şişme yaparak onların fonksiyonlarını bozar ve doğru çalışmalarını engeller. Bu konsantrasyon yeteneğinde azalma, bilinç bulanıklığı ve giderek ölüme kadar neden olabilen bir dizi olayı tetikler” dedi.

Bazı hekimlerin günde 2- 3 litre su içilmesi şeklinde önerilerde bulunduğunu kaydeden Prof. Dr. Şükrü Arslan, “Biz çocuk yaş grubunda böbrek taşı oluşumu ya da idrar yolu enfeksiyonu varsa, bol su içme önerisinde bulunuyoruz. Onun dışındaki sağlıklı bireyler için susama merkezi ‘su iç’ emrini verene kadar ‘hiçbir şey yapmayın’ diyoruz. Diye konuştu.
(Alıntı)

Su içmekle ilgili birçok görüş var ve henüz kimse işte tam doğrusu budur diyemiyor.
Yazın zaten bol içiliyor da 3 lt. den fazlası böbrekler için zararlı diye biliyorum.:hulya:

naf geçmiş olsun sanada
inşallah çabuk iyileşirsin

sağol canım benim opuyorumnanaktan

sağol canım opuyorumnanaktan kudret narı annemlerin bahçesinde var babama söylerim denerim onuda teşekkür ederim olumunekankayizsmile

ya aslında annemde tartıldım 3 yerde 3 ünde de farklı rakamlar çıktı oyüzden evde tartılırım diye dikkat etmedim aynıyım dır diye ama şimdi kendime geldim de kilo mu almıştım acaba ben öyle geldi sanki bana akannehirakannehirakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…