- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.581
saoll kabinde dendim bunuu siyah düzzüsütü bi ellbise..65 kiloyken giyememştim:)sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
melis bacaklarda güzel hee aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
bende çıkıyorum kızlar iyi akşamlar herkese yarın görüşmek üzere zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan
canım annene geçmiş olsunHoşbulduk canım. Biraz moralim bozuk. Topikle ilgilenemiyorum. Belki bir süre de ilgilenmeyeceğim.
Tatil dönüşünden sonra sağlık kontrollerimizi yaptırdık. Annemin tetkikleri uzun sürdü. Ağustosun 2. haftası sonuçların hepsiyle kontrolü olacak. Zaten ilaç kullanıyordu. Gerekiyorsa ameliyat olacak.
Bunun üstüne erkek arkadaşımla biraz değil aslında tartışmak da değil aslında tartışmaktan da öte, bitmesi gerektiğini anladığım bir zamandı geçtiğimiz 2 hafta. Bir de kilomu saymıyorum; çünkü hiç dikkat etmedim. Zaten kafam rahatlamadıkça bana çok önemli gelmiyor. Galiba bırakıyorum ben bu işi. Yani azminizi takdir ediyorum ama size kötü örnek olmak istemem. Bu yüzden müsadenizle ...
gördüm kuşumsağol canım zemuszemus tmm ben yaparım aklinialirimsmile aklinialirimsmile
hatice görür canım görmezse yarın söyleriz biz :hulya:
kızım hamilesindir belkidekaydirigubbakcemile3ya biraz iğrenç olcak ama bişi dicem
ben hastalandım dedim ya ogün biraz geldi sonra yok oldu
kanım bitti galiba :roflol:
:gitme::gitme::gitme:Teşekkür ederim. En azından bir süre kafamı rahatlatsam iyi olacak. Kendinize iyi bakın.
Hoşçakalın. buyrunnnnnnnnn
aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hamile kalmak için 45 kg ya düşmem lazım kaydirigubbakcemile3
Selam Kızlar...
12:00 itibariyle diyetisyenime gittim.enson geçen perşembe gittiğimde 89,300 kg dım.Tartının üstüne çıktım yine 89,300 gıram gitmemiş yani almamışım da.moralim biraz bozulur gibi oldu ama şimdi toparlandım.
ara öğünlerimi ihmal ettiğimi,su tüketimimi saatlere yaymadığımı belirttti şeker diyetisyenim.bakalım bu hafta sporuda daha fazla yaparak iki kilo vermek.bu haftanın rövanşını almam lazım.yarın haticeye bildirim yaparım.artık cezama razıyım.ama bu sayfada yeni olmam itibariyle hafif bir ceza bekliyorum...
Not: Bi arkadaşım su mevzunda diyetisyene soru sormamı istemişti.sordum.yemekten önce bir bardak ve yemekten sonra bir bardak tüketilebilir bir sorun olmayacağını söyledi.su birden bir bardaktan fazla içilmemeliymiş.ban verdiği su reçetesi...
-sabah uyanınca bir bardak ılık limonlu yarım çay kaşığı ballı su...
-her saat başı bir bardak
-yemek öncesi ve sonrası bir bardak.yemek saati ,saat başına denk gelirse birleştirilebilir.
-her tuvalete girmeden önce ve çıktıktan sonra mutlaka...
SLM KIZLARR
nasılsınız bakalımm ya çok msj yazmışsınız okuyamadımm
ben yarın bildirim yapamam belki
isterseniz busabah tartımı yazıyım yada yarın sabah tartılıp cumartesi bildirim yapıyımm
çünkü yarın evde degilimmm
en iyisi yarın tartılıp cumartesi sabah bildirmekkk
Merhabalar herkese,
Bu topiğin ilk mesajlarını okur okumaz Yasemin Soysal'ın "Tek Şişman Beyniniz" kitabı geldi aklıma..Çünkü orada da asla gelecek zaman kullanmamayı tavsiye ediyordu ve benzer yöntemleri öneriyordu..Kitabı çok beğenmiştim o yüzden bu başlıkta dikkatimi çekti..Başlığı açan arkadaş hala aramızda mı bilmiyorum ama kendisine çok teşekkürler..
KK'ya yeni üye oldum yani pek kimseyi tanımıyorum henüz umarım kısa zamanda herkesi tanırım.Ben de spor ve dengeli beslenmeyle 10 kilo verdim geçen kıştan bu yana.Acelem yoktu kalıcı vermek istiyordum.Yavaş vermem çok iyi oldu çünkü şimdi ipin ucunu kaçırsam bile kolay kolay almıyorum..geçen kış 92 kiloydum,şimdi 82 ye düştüm fakat son 2 aydır yaşadığım stresten dolayı tekrar yemeğe verdim kendimi..Bu sabah tartıldım 83,5 çıktım benneyaptımki
İnanılmaz moralim bozuldu ama artık bu tip durumlarda moral bozmanın herşeyi daha kötü yaptığını öğrendim,bir an önce toparlamak istiyorum..Onca emeğim,çabam,kan ter içinde yaptığım sporlar,içim gittiği halde yiyemediğim şeyler hepsi boşa gitsin istemiyorum..
Kısaca hem tecrübelerimi paylaşmak hem de desteğinizi almak için ben de artık buradayım..Herkese sevgiler.. :teselli:
Teşekkür ediyorum destekleriniz için. Aslında itiraf etmeliyim ki sessiz sedasız bırakmayı bile düşündüm. Tabi kişisel algılamayın. Sadece hiçbir şey yapasım gelmiyor. Ama yeriniz bende çok ayrı. O yüzden şu an buradayım.
naf geçmiş olsun sanada
inşallah çabuk iyileşirsin
Nafcım endoskopiyi atlatmışsın geçmiş olsuna.s.. İlaçlarını dikkatli kullanarak rahatsızlığını da atlatırsın inşallah.
Ben gastrit için zeytinyağında bekletilmiş kudret narı almıştım ama ülser için daha iyi diyorlar kullananlar. Yaraları iyileştirme özelliği varmış. Aklında bulunsun bir araştırırsın. Sanırım İzmir'de bulabilirsin.
günaydın arkadaşlarrr
günaydın arkadaşlarrr
günaydın tatlım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?