Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Herkese günaydın..

günaydın canım

71.1 çıkım sabah 500 gr. gitmiş.

tebrik ederimm sositososito

günaydın herkesezemuszemus nasılsınız kızlaropuyorumnanaktan

günaydın haticecim nasılsın opuyorumnanaktan

günaydın herkese opuyorumnanaktan

günaydın canım nasılsın opuyorumnanaktan

naff çatlatırsın adamı sen
kaç kilo verdin sölesene bilmiyorumkismile

ivittt söylüyorummm sabah 68 çıktım zemuszemus zemuszemus

naf yap bakalım bildirimini çok merak ettimohaoldumsmile

68 canım zemuszemus zemuszemus

kızlar bende azalma var ama tartım gr lı olmadığı için tam olarak bilemesemde ortalama 250 gr eksik çıktım:sinifsinif:

olsun canım gitsinde az az gitsinnn olumunekankayizsmile

bu hafta migrosta digital tartı 12 llira

herşeyden de haberin var gülüm benim opuyorumnanaktan

naf nereye kayboldu bilmiyorumkismile

geldim geldimmm basıldım pazarlamacılar tarafından ancak yazabildim :hulya: :hulya:

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84............................71.5...............................71.3..........................68... .........250 gr vermiş

zambak3......................86.3...........................77.............................................................70............

oyelken........................79.9..........................70.7............................................................65...........

nesibe26........................75............................71.3................................71........................68...........yok

ege1979.........................97.2.........................92..............................................................85...........tatilde

naf..................................73...........................69.2...............................68........................60...........1 kilo 200 gr vermiş

melisdeniz......................65............................62.3...............................61........................60..........kilo bildirimi yapmıyor

neşeli45.........................85.9..........................................................................................68.........

olala..............................54.6..........................52.4...............................52.......................51.5.........400 gr vermiş

cigsel2010......................71.6...........................71.6............................71.1......................63............500 gr vermiş

ssdemet.........................91.3...........................89.3............................89.3.......................................verememiş

Son düzenleme:
özge nasıl istersen canım veremediğini düşünüyosan tamam yoksa zambak yarın söyleyecek sende yarın söyle

ozaman yarın söylerim bilgisayara giremezsem bile nafa söylerim o yazar buraya
o yarın çalışyıor ya kaydirigubbakcemile3
yarın eminönüne gidicem de kumaş bakmaya

ozaman yarın söylerim bilgisayara giremezsem bile nafa söylerim o yazar buraya
o yarın çalışyıor ya kaydirigubbakcemile3
yarın eminönüne gidicem de kumaş bakmaya

tamam ben söylerim kuşum zemuszemus zemuszemus

napıcaksın kumaşııı :hulya: yoksa elbisemi diktirceksinnnnn aklinialirimsmile aklinialirimsmile

günaydınnn kuzularrr opuyorumnanaktan

günaydınn tatlımmm nasılsın opuyorumnanaktan

naffff tebrik ederim canım
nasılsın miden nasıl seni etkiliyormu yemek konusunda
binbirrenk tavsiyede bulunmuş bi tavsiye de benden sana
sarı kantaron çiçeğini zeytinyağına ıslat 1 hafta güneşte bellet
sana mükemmel bi ilaç diyebilirim
denenmiştir ailem tarafından mide yaralarına iyi geliyor
hiç bozulmaz bi kaç sene saklayabilirsin bunu. vücudunda biyerde çıkan yaraları bile iyileştiriyor.
aslında işin özi zeytinyağı

alkisalkisalkisalkisalkisalkisbuyrunnnnnnnnn bilgi için teşekkürler bende zeytinin ve zeytinyagının mucizevi olduğuna inanırıma.s.

haticeler, özgee, nafff selamm kızlar

önceki mesajların hepisini okudum ama alıntı yapmaya üşendim sempatiksalakcinni

esmerşeker kafa dinlicem demiş, şekerim mola ver yine dön aramıza, beraberlik iyidirr, inan hepimizin hayatında zor şeyler oluyor.. annen umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur canım.. aşk acısı için de.. zaman her şeyin ilacı diyorum.. sen moralli olmalısın ki anneciğin senden güç alsın daha kolay toparlasın canım.. biz buradayız ne zaman istersen gel dertleşmeye ihtiyacın olursa gülüm opuyorumnanaktan

nafcım 4-5 lt su içiyorum demişsin.. o kadar çok su böbreklere zarar verebilir, düşünsene iki gariban fasulye taneciği deli gibi su süzüyolar :hulya:
ayrıca bu hafta süper kilo vermişssin çok sevindimm tebrik ederimmm kaydirigubbakcemile5
özge yaa migros'ta tartı 12 tl demene bayıldımm valla kaydirigubbakcemile3

kızlar tarkanın yeni albümü dün çıkmış.. ben alcam bugün.. moral motivasyon olsun diyee kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…