Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

selam canım nasılsınsende bu aralar iyi değildin moralin nasıl
tarkanı bende çok severim :dance::dance:

sağol canımcımmm iyiyim sen nasılsınn

midemi acayip etkiliyo canım doğru düzgün bişey yiyemiyorum inan su bile içemiyorum
aaaa hiç duymamıştım hemen araştırıp bulayım canım çok teşekkür ederimmm çok sağol opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

400 gr vermişim haticecim.. tam 52 olmuşumm.. bu arada 10 gün aynı kiloda kaldım çokk komikk son 3 günde gitmiş bunlar..

opuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkistebrik ederim canım az kaldı hedefe ulaşmana belkide haftaya mezun olacakına.sa.sa.s

geçmiş olsun canım
çok zordur mide rahatsızlığı
bende de durumlar aynı sıcaktan patlıyorum:sinifsinif::sinifsinif:

tatlım ben bildim bileli o kadar su içiyorum istem dışı zorlamıyorum kendimi susadıkça içiyorum ama kısmam lazım biraz farkındayım opuyorumnanaktan

çok sağol canımm opuyorumnanaktan

400 gr vermişim haticecim.. tam 52 olmuşumm.. bu arada 10 gün aynı kiloda kaldım çokk komikk son 3 günde gitmiş bunlar..

olsun 400 gr 400 grdır yavaş yavaş gitsin opuyorumnanaktan

olala bende senin gariban fasülye benzetmene bayıldım kaydirigubbakcemile3

bendee bendee :roflol: :roflol: :roflol:

rica ederim tatlım-tatlicadiarzu-zeytin yağı gerçekten harikakaydirigubbakcemile5
ŞenizŞenizopuyorumnanaktan

tebrikler canım vücut böyle bişey vermiyo bekliyo 2-3 günde gidiveriyo 400 gr vereliniortak

geçmiş olsun canım
çok zordur mide rahatsızlığı
bende de durumlar aynı sıcaktan patlıyorum:sinifsinif::sinifsinif:

sağol canım boshayallersmile

evet çok sıcak gerçekten Allah dışarıda çalışanlara güç kuvvet versin çok zor olumunekankayizsmile

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84............................71.5...............................71.3.......................68... .........250 gr vermiş

zambak3......................86.3...........................77..................................76........................70...........1 kilo vermiş

oyelken........................79.9..........................70.7............................................................65...........

nesibe26........................75............................71.3................................71........................68...........yok

ege1979.........................97.2.........................92..............................................................85...........tatilde

naf..................................73...........................69.2...............................68........................60...........1 kilo 200 gr vermiş

melisdeniz......................65............................62.3...............................61........................60..........kilo bildirimi yapmıyor

neşeli45.........................85.9...........................................................................................68..........tatilde

olala..............................54.6..........................52.4...............................52.......................51.5........400 gr vermiş

cigsel2010......................71.6...........................71.6............................71.1......................63............500 gr vermiş

ssdemet.........................91.3...........................89.3............................89.3.......................................verememiş

Son düzenleme:
olala bende senin gariban fasülye benzetmene bayıldım kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız özge hem kafa dinliiim diyosun hem tek başıma gidemem diyosunn bu ne yaman çelişkidir böyle sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

selam canım nasılsınsende bu aralar iyi değildin moralin nasıl
tarkanı bende çok severim :dance::dance:
valla şekerim sabah kalktığımda moralman eksilerdeydim.. kendimi uzun süredir bu kadar yorgun ve çaresiz hissetmemiştim.. kahvaltı-kahve derken toparladım kendimi baya :hulya:
sağol tatlım opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkistebrik ederim canım az kaldı hedefe ulaşmana belkide haftaya mezun olacakına.sa.sa.s
inş canım.. ama biliyosun 10 günde 400 gr verdim.. kalan 500 gramı bi ayda verirsem şaşırmıcam valla kaydirigubbakcemile3 belkide vücut dur burda diyodur kim bilir.. benim göbek vardı biliyosunuz.. topiğe yeni katılan bi kaç arkadaş da galiba aynı dertten muzdarip.. ben de acaba çer çöpe dönücem hala göbekli mi olucam diyordumm.. popo, kalça, basen vb yanal yastıklarım sıfırdı çünkü, komplesi göbekteydi.. neyse gidenler de ordadan gittiler sağolsunlar.. en önemlisi şişkinlik problemine de veda ettimm opuyorumnanaktan yani azimli olsunlar amaçlarına ulaşacaklarına inanıyorumm benn

kızlar zambak ve özge yarın yapacak bildirimini neşede yanlış hatırlamıyorsam tatile gitmişti

şimdilik naf kupa sahibi gibi görünüyor
aklinialirimsmile

kızlar zambak ve özge yarın yapacak bildirimini neşede yanlış hatırlamıyorsam tatile gitmişti

şimdilik naf kupa sahibi gibi görünüyor
aklinialirimsmile

ben 2 kilo vermediğime eminim hatta almışımdır belkide
zambağında 2 kg verdiğini sanmıyorum
kesin kupa naf ın bence

eee tabi sona yaklaştıkça kilo vermek zorlaşıyor
neyse ki istediğin yerden gitmiş hepsiii
bende göbeğimden verdim ama yine de kaldı sporla da toparlanmayınca artık sporuda içimden gelerek yapmıyorum elbiseyle belli değil zaten de
soyunduğumda avucumun içini dolduruyor ben bide zayıflayınca yüzüm çöktüü herkes çok zayıflamışsın yüzün küçülmüş yeter artık bırak diyor zaten bıraktım diyorum inanmıyolarmekikde çekerdim ama sanırım o armut benle bütünleşmiş gitmiyor

ben 2 kilo vermediğime eminim hatta almışımdır belkide
zambağında 2 kg verdiğini sanmıyorum
kesin kupa naf ın bence
bencede ...zaten 1 kilo üstünde verenlere kupa veriliyor sen ve zambak da verdiyse 1 kilo ve üstü sizde alırsınız yarın.
kupanın biri nafınnn kesinalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar işim çıktı birazdan gene gelirim
güle güle canım çabuk gel:gitme:

tablo bu hafta daha iç açıcı

vereliniortakvereliniortakevetttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…