- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.641
400 gr vermişim haticecim.. tam 52 olmuşumm.. bu arada 10 gün aynı kiloda kaldım çokk komikk son 3 günde gitmiş bunlar..günaydın canım yap bakalım bildiriminiopuyorumnanaktan
haticeler, özgee, nafff selamm kızlar
önceki mesajların hepisini okudum ama alıntı yapmaya üşendim sempatiksalakcinni
esmerşeker kafa dinlicem demiş, şekerim mola ver yine dön aramıza, beraberlik iyidirr, inan hepimizin hayatında zor şeyler oluyor.. annen umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur canım.. aşk acısı için de.. zaman her şeyin ilacı diyorum.. sen moralli olmalısın ki anneciğin senden güç alsın daha kolay toparlasın canım.. biz buradayız ne zaman istersen gel dertleşmeye ihtiyacın olursa gülüm opuyorumnanaktan
nafcım 4-5 lt su içiyorum demişsin.. o kadar çok su böbreklere zarar verebilir, düşünsene iki gariban fasulye taneciği deli gibi su süzüyolar :hulya:
ayrıca bu hafta süper kilo vermişssin çok sevindimm tebrik ederimmm kaydirigubbakcemile5
özge yaa migros'ta tartı 12 tl demene bayıldımm valla kaydirigubbakcemile3
kızlar tarkanın yeni albümü dün çıkmış.. ben alcam bugün.. moral motivasyon olsun diyee kaydirigubbakcemile2
naffff tebrik ederim canım
nasılsın miden nasıl seni etkiliyormu yemek konusunda
binbirrenk tavsiyede bulunmuş bi tavsiye de benden sana
sarı kantaron çiçeğini zeytinyağına ıslat 1 hafta güneşte bellet
sana mükemmel bi ilaç diyebilirim
denenmiştir ailem tarafından mide yaralarına iyi geliyor
hiç bozulmaz bi kaç sene saklayabilirsin bunu. vücudunda biyerde çıkan yaraları bile iyileştiriyor.
aslında işin özi zeytinyağı
400 gr vermişim haticecim.. tam 52 olmuşumm.. bu arada 10 gün aynı kiloda kaldım çokk komikk son 3 günde gitmiş bunlar..
sağol canımcımmm iyiyim sen nasılsınn
midemi acayip etkiliyo canım doğru düzgün bişey yiyemiyorum inan su bile içemiyorum
aaaa hiç duymamıştım hemen araştırıp bulayım canım çok teşekkür ederimmm çok sağol opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
haticeler, özgee, nafff selamm kızlar
önceki mesajların hepisini okudum ama alıntı yapmaya üşendim sempatiksalakcinni
esmerşeker kafa dinlicem demiş, şekerim mola ver yine dön aramıza, beraberlik iyidirr, inan hepimizin hayatında zor şeyler oluyor.. annen umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur canım.. aşk acısı için de.. zaman her şeyin ilacı diyorum.. sen moralli olmalısın ki anneciğin senden güç alsın daha kolay toparlasın canım.. biz buradayız ne zaman istersen gel dertleşmeye ihtiyacın olursa gülüm opuyorumnanaktan
nafcım 4-5 lt su içiyorum demişsin.. o kadar çok su böbreklere zarar verebilir, düşünsene iki gariban fasulye taneciği deli gibi su süzüyolar :hulya:
ayrıca bu hafta süper kilo vermişssin çok sevindimm tebrik ederimmm kaydirigubbakcemile5
özge yaa migros'ta tartı 12 tl demene bayıldımm valla kaydirigubbakcemile3
kızlar tarkanın yeni albümü dün çıkmış.. ben alcam bugün.. moral motivasyon olsun diyee kaydirigubbakcemile2
400 gr vermişim haticecim.. tam 52 olmuşumm.. bu arada 10 gün aynı kiloda kaldım çokk komikk son 3 günde gitmiş bunlar..
olala bende senin gariban fasülye benzetmene bayıldım kaydirigubbakcemile3
ŞenizŞenizopuyorumnanaktanrica ederim tatlım-tatlicadiarzu-zeytin yağı gerçekten harikakaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun canım
çok zordur mide rahatsızlığı
bende de durumlar aynı sıcaktan patlıyorum:sinifsinif::sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3olala bende senin gariban fasülye benzetmene bayıldım kaydirigubbakcemile3
valla şekerim sabah kalktığımda moralman eksilerdeydim.. kendimi uzun süredir bu kadar yorgun ve çaresiz hissetmemiştim.. kahvaltı-kahve derken toparladım kendimi baya :hulya:selam canım nasılsınsende bu aralar iyi değildin moralin nasıl
tarkanı bende çok severim :dance::dance:
inş canım.. ama biliyosun 10 günde 400 gr verdim.. kalan 500 gramı bi ayda verirsem şaşırmıcam valla kaydirigubbakcemile3 belkide vücut dur burda diyodur kim bilir.. benim göbek vardı biliyosunuz.. topiğe yeni katılan bi kaç arkadaş da galiba aynı dertten muzdarip.. ben de acaba çer çöpe dönücem hala göbekli mi olucam diyordumm.. popo, kalça, basen vb yanal yastıklarım sıfırdı çünkü, komplesi göbekteydi.. neyse gidenler de ordadan gittiler sağolsunlar.. en önemlisi şişkinlik problemine de veda ettimm opuyorumnanaktan yani azimli olsunlar amaçlarına ulaşacaklarına inanıyorumm bennopuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkistebrik ederim canım az kaldı hedefe ulaşmana belkide haftaya mezun olacakına.sa.sa.s
kızlar zambak ve özge yarın yapacak bildirimini neşede yanlış hatırlamıyorsam tatile gitmişti
şimdilik naf kupa sahibi gibi görünüyor
aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız özge hem kafa dinliiim diyosun hem tek başıma gidemem diyosunn bu ne yaman çelişkidir böyle sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
valla şekerim sabah kalktığımda moralman eksilerdeydim.. kendimi uzun süredir bu kadar yorgun ve çaresiz hissetmemiştim.. kahvaltı-kahve derken toparladım kendimi baya :hulya:
sağol tatlım opuyorumnanaktan
inş canım.. ama biliyosun 10 günde 400 gr verdim.. kalan 500 gramı bi ayda verirsem şaşırmıcam valla kaydirigubbakcemile3 belkide vücut dur burda diyodur kim bilir.. benim göbek vardı biliyosunuz.. topiğe yeni katılan bi kaç arkadaş da galiba aynı dertten muzdarip.. ben de acaba çer çöpe dönücem hala göbekli mi olucam diyordumm.. popo, kalça, basen vb yanal yastıklarım sıfırdı çünkü, komplesi göbekteydi.. neyse gidenler de ordadan gittiler sağolsunlar.. en önemlisi şişkinlik problemine de veda ettimm opuyorumnanaktan yani azimli olsunlar amaçlarına ulaşacaklarına inanıyorumm benn
bencede ...zaten 1 kilo üstünde verenlere kupa veriliyor sen ve zambak da verdiyse 1 kilo ve üstü sizde alırsınız yarın.ben 2 kilo vermediğime eminim hatta almışımdır belkide
zambağında 2 kg verdiğini sanmıyorum
kesin kupa naf ın bence
güle güle canım çabuk gel:gitme:kızlar işim çıktı birazdan gene gelirim
tablo bu hafta daha iç açıcı
ya çocuk doğurduktan sonra göbek dümdüz oluyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?