Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kızlar zambak ve özge yarın yapacak bildirimini neşede yanlış hatırlamıyorsam tatile gitmişti

şimdilik naf kupa sahibi gibi görünüyor
aklinialirimsmile

aklinialirimsmile aklinialirimsmile

ya yalnız kalmak istiyorum ama yalnızlıktan da canım sıkılır benim kaydirigubbakcemile3

Allahım yaa

ben 2 kilo vermediğime eminim hatta almışımdır belkide
zambağında 2 kg verdiğini sanmıyorum
kesin kupa naf ın bence

mı acabaaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

kızlar işim çıktı birazdan gene gelirim

tmm canım opuyorumnanaktan

tablo bu hafta daha iç açıcı

biraz daha iyi geçen haftaya göre kaydirigubbakcemile5

bencede ...zaten 1 kilo üstünde verenlere kupa veriliyor sen ve zambak da verdiyse 1 kilo ve üstü sizde alırsınız yarın.
kupanın biri nafınnn kesinalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hepimiz alalımm hepimizzz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

NAFCIM tebrik ederim.
tüm gıramda olsa verebilenleride tabi..
ben sabittim bu hafta ühüüüüüü :)

neyse moral motivasyon için kendimi epilasyona vericem.öğlen arası gitcem bakalım ilk defa koltuk altı 5 seans 150 ytl ...kampanya yapmış.mavi ışık güzellik merkezi...
haftaya inşallah 2 kilo gitmiş olacak inanıyorummmm

bilemiyeceğim ama sezeryanda kalıyor diye biliyorum
ama normal doğuranlarıda biliyorum armut gibi kalıyor

ben 60 kiloykende basenlerim vardı 70 kiloykende vardı yani ne kadar zayıflarsak zayıflayalım bence vücut şekli değişmiyo kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

teşekkürler cnm zemuszemus

bozma moralini git güzelleş ohh miss kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

canım bizde bugün naf la onun muhabbetini yaptık
acıyo diyolar yaa bi denede sen bize de haber ver

ŞenizŞenizopuyorumnanaktan

tebrikler canım vücut böyle bişey vermiyo bekliyo 2-3 günde gidiveriyo 400 gr vereliniortak
sağol tatlım

o avuçiçi ayvadan bende de tabikisi var boshayallersmile ama eski halini bildiğim için ben onu aynda dümmmdüzzz görüyorum :asigim: allah göbüşümün bu halini nazarlardan saklasın diyorum.. ben de yüzüm incelsin istemiyorum hatta o yüzden bu sabah acaba 52'de dursam mı diye düşündüm.. herkesin ilk yüzüne dikkat ediyor, hep yüzüne bakıyoruz sonuçta.. ve ince yüz kolay kırışıyor.. göbeğimdeki ayvayı kimse görmeyecek bikini giymedikçe.. o zaman da içime çekerim zaten aklinialirimsmile son 400 gr'ı vermek tam iki haftamı aldı çünkü.. ne dersiniz kızlar? boyum 1.60 ama kas oranım fazla normale göre eskiden çok spor yaptığımdan.. 52 iyi midir??

ya çocuk doğurduktan sonra göbek dümdüz oluyor mu acaba
çok zor, ama genç yaşta doğumsa, bünye müsaitse, spor falan yapan bi kadınsa neden olmasın..

kızlar bim e gider misiniz
bu gün güzel kozmetikler varbayanssulusmile
aa evet hatice sağol hatırlattığın için flormar ürünleri vardı bazıları yarı fiyatına renkler bitmeden bakmak lazım

Nafcım seni çoook tebrik ediyorumm :hooray: :teytey:

demetcim sen tuvalet olayından sabit kaldın bence.. bozma moralini.. epilasyonun sonuçlarını bekliyoruz canım

ne var kızzz
annem sabah gitmiş arabaları yok ama araba buzluğu almış :roflol::roflol:
:dance: :dance: :dance:

bende bikini giymediğim ve giymeyeceğim için sorun yok zaten bi gören eşim oda memnun halindenkaydirigubbakcemile3
senin boy 1 60 ideal kilona gelmişsin bence bitir belki yüzün çöker bundan sonrada sporla koruma yapabilirsin .istersen kendi motivasyonun için 5oo gramıda ver ama bence gerek yok zaten geldin istediğin kiloya

bi resmini çek koy görelim ona göre söyleyelim dadlım aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

tamam canım

bi resmini çek koy görelim ona göre söyleyelim dadlım aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
koyucam nafcım ama sonra koyayım.. hatta öncesi ve sonrası şeklinde koyarım

görüşmek üzere kızlar
size de türk kahvesi yapayımm koksun misss gibi

ne var kızzz
annem sabah gitmiş arabaları yok ama araba buzluğu almış :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:bence de nafa katılıyorum kadın biyerden başlamış
golden rosse nin allık maskara ruj parlatıcı vs tüm ürünleri var fiyatı 2 250
veett in 2 li ağda bandı sonra tüy dökücü kremi uygun fiyata colgeet diş macunu fırçası güneş gözlüğü falan filan
benim ilgimi kozmetikler çekti öğleden sonra gidecem almayadelikafadulden

tamam canım

koyucam nafcım ama sonra koyayım.. hatta öncesi ve sonrası şeklinde koyarım

görüşmek üzere kızlar
size de türk kahvesi yapayımm koksun misss gibi

kaç gündür içemiyorum zaten türk kahvesi :2: :2:

afiyet olsun canımm

resimleride bekliyorum aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

birazdan sende yemeğe kaçacaksın aklinialirimsmile aklinialirimsmile

ben gidene kadar bişey kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…