Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

normalde bu spagetti ye ceza verilir ama zambak yok bilemiyorum kaydirigubbakcemile3

çok kötüyüüm
feci grip oldum iştahım tamamen kaçtı :S

geçmiş olsun canım yaz günü ne gribi dikkat et kendineopuyorumnanaktan

sabah kalktım elma sirkeli su içtim
kahvaltım denge ekmeği peynir arasında ve şekersiz çay
bu hafta iyi kilo vericem inşallah kaydirigubbakcemile2

afiyet olsun tatlım sende mi içiyorsun elma sirkesi
bu hafta ödemlerinden de kurtulursun o zaman belkide kupayı sen alırsınalkisalkisalkis
bu hafta benim umudum yok kilo konusunda zemuszemus zemuszemus
kupa sonrası genelde böyle olur zaten
bi rahatlama ardından o hafta kiloçok az gider:hulya::hulya:moralini bozma
iyi düşün iyi olsun

ayy dün eşimin amca oğlu bana ne dedii biliyomusun kuzucum boshayallersmile

sen baya zayıflamışsın dedi zemuszemus zemuszemus

ne güzel motive olmuşsundur
tebrik ederim canımalkisalkisalkis

kızlarrrrrr ben tırnaklarımı uzattım
ne güzel bide ben uzatabilsem eşim çok sever ama ben....eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

akşam saati yemen kötü olmuş ama bu gün sporuarttırman yediklerinide azaltman lazım
yoksa cumaya kötü sonuç alabilirsin:hulya::hulya:

hatice kelebek ten mi korkuyorsun

hayır tatlım yılandan korkuyorum dün zambak koymuş çizelgesine
benimde fobim var
bakamam dedim oda sağolsun değiştirmişŞenizŞenizŞeniz

günaydın cnm afiyet olsun zemuszemus

iyiyim canım bu sabah uyuya kaldım eşimi işe geç gönderdim:sinifsinifna moralim bozuldu ayılamadım daha:1closedeyes::1closedeyes:mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

olsun olur öyle arada takma kafana tatlım :hulya:

aslında rahatlama değil ama gündüzleri bişey yiyemiyorum akşam evde yiyorum haliyle tüm gün doymayan midem akşam tokluktan çatlıyo kilo almazsam iyidir

bu arada face resimlerimi ekledim kızlar. ilk halimden pek fark yok gibi ama görenler kilo vermişsin diyor. sizlerde yorumlarsanız sevinirim..

bu arada face resimlerimi ekledim kızlar. ilk halimden pek fark yok gibi ama görenler kilo vermişsin diyor. sizlerde yorumlarsanız sevinirim..

babam benim facebook hesabımı ele geçirmiş durumda şuan tarlama bakıyor bitsin işi girerim bakarım

kızlarrr yemeğime dikkat ediyorum ama niye şişim yaaaa yeşil çayda içiyorum dün annemlere gittim almışsın kilo dedilerrrr yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…