- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.921
günaydınlaar. benim fix kahvaltım yarım simit ve peyniiir. şimdi de yeşil çayımı yapıcam. yalnız bu gün epey dikkat etmem lazım. dün akşam kocaman bir tabak spagetti yedim dayanamayıp. bugün onu telafi etmem gerekiyor..
çok kötüyüüm
feci grip oldum iştahım tamamen kaçtı :S
sabah kalktım elma sirkeli su içtim
kahvaltım denge ekmeği peynir arasında ve şekersiz çay
bu hafta iyi kilo vericem inşallah kaydirigubbakcemile2
kupa sonrası genelde böyle olur zatenbu hafta benim umudum yok kilo konusunda zemuszemus zemuszemus
ayy dün eşimin amca oğlu bana ne dedii biliyomusun kuzucum boshayallersmile
sen baya zayıflamışsın dedi zemuszemus zemuszemus
ne güzel bide ben uzatabilsem eşim çok sever ama ben....eyvahedigeldismileeyvahedigeldismilekızlarrrrrr ben tırnaklarımı uzattım
akşam saati yemen kötü olmuş ama bu gün sporuarttırman yediklerinide azaltman lazımgünaydınlaar. benim fix kahvaltım yarım simit ve peyniiir. şimdi de yeşil çayımı yapıcam. yalnız bu gün epey dikkat etmem lazım. dün akşam kocaman bir tabak spagetti yedim dayanamayıp. bugün onu telafi etmem gerekiyor..
hatice kelebek ten mi korkuyorsun
günaydınlaar. benim fix kahvaltım yarım simit ve peyniiir. şimdi de yeşil çayımı yapıcam. yalnız bu gün epey dikkat etmem lazım. dün akşam kocaman bir tabak spagetti yedim dayanamayıp. bugün onu telafi etmem gerekiyor..
iyiyim canım bu sabah uyuya kaldım eşimi işe geç gönderdim:sinifsinifna moralim bozuldu ayılamadım daha:1closedeyes::1closedeyes:mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
kupa sonrası genelde böyle olur zaten
bi rahatlama ardından o hafta kiloçok az gider:hulya::hulya:moralini bozma
iyi düşün iyi olsun
ne güzel motive olmuşsundur
tebrik ederim canımalkisalkisalkis
ne güzel bide ben uzatabilsem eşim çok sever ama ben....eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
kızlarrrrrr ben tırnaklarımı uzattım
olala yı göremiyorum kızlarCADIARZU
dün ve bugün ilk defa içtim elma sirkesi
bu arada face resimlerimi ekledim kızlar. ilk halimden pek fark yok gibi ama görenler kilo vermişsin diyor. sizlerde yorumlarsanız sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?