Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

neşe baktım şimdi eşinle olan bi tane fotoda baya zayıf görünüyosun canım göbüş kalmış biraz işte oda giderse tam olacak sanırım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

neşecim maaşallah bebişine
bu arada biliyorsunuz ben face ye ancak eve gidince girebiliyorum
naf daha önce o oyunu hiç oynamadım ben

kızlarrr yemeğime dikkat ediyorum ama niye şişim yaaaa yeşil çayda içiyorum dün annemlere gittim almışsın kilo dedilerrrr yaaaaa

cigsel kilo almışsın diyenlere karşı kulaklarını tıka sen biliyorsun kendini kaydirigubbakcemile5

bu kilolar birden gelmedi ve birden gitmeyecek zaman ve sabır ile canım gamyoncuiremsu

cigsel kilo almışsın diyenlere karşı kulaklarını tıka sen biliyorsun kendini kaydirigubbakcemile5

bu kilolar birden gelmedi ve birden gitmeyecek zaman ve sabır ile canım gamyoncuiremsu

bu konuda sadece burda hepimiz birbirimize motivasyon sağlıyoruz sizlerle çıktık bi yola sonucu kutluycaz inşallahh

bu konuda sadece burda hepimiz birbirimize motivasyon sağlıyoruz sizlerle çıktık bi yola sonucu kutluycaz inşallahh

kutluycaz tabikiiii sositososito sositososito

millet 20-30 kilo veriyo bi 10 kilomu korkutur gözümüzü hiçte bileeeeeee :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

neşe baktım şimdi eşinle olan bi tane fotoda baya zayıf görünüyosun canım göbüş kalmış biraz işte oda giderse tam olacak sanırım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

aayy teşekkür ederim canım yaa. inşallah eski kiloma dönmeyi başarıcam. buna inanmak bile güzel..
öznur biliyorum face giremediğini o zaman senin yorumlarıda yarın bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…