- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #12.061
arkadaşlar bu benim kullandığım ilaç :2:
mateymiş canımkaydirigubbakcemile3 ben bi tanıdıktan duydum günde 3 kere içiyomuşsun yağları felan eritiyomuş
neyin var kuzummmŞeniz
dün doktora gitmişsin ondan mı?
önemli bişey yoktur umarımopuyorumnanaktan
form çaylarının içinde vardı
o şekilde karışık içtim hep sadesini denemedim
ama yağ yakma özelliği varmış
günde 2 fincandan fazla içilmemeli diyo internette canım dikkat et bitkisel diyipte çok içmekte sakıncalı çünkü :hulya:
yok cnm dün alerji testi yaptırmıştım
minik kuş sen spor yap, abur cuburu kes, ekmeği azalt, vücudun forma girer :hulya:almışımdır dimi o kiloları,gitti 5günüm
canım babam 40ından sonra bıraktı bi daha da ağzına koymadı.. sen de başarabilirsin yeter ki sabırlı ve azimli ol opuyorumnanaktanmerhaba kızlar
Hepiniz iyisinizdir umarım Ben bu bir kaç gündür sıkıntılıyım. akannehir Sigarayı bırakmaya çalışıyorum inşallah rejimimde ki gibi bunda da başarılı olucam. Bu çok daha zor biliyorum ama bu sefer kararlı gibiyim bakalım Bir kaç kere denemiştim oluyor gibiydi ama bişekilde tekrar başlamıştım Çok uzadı yeter diyorum bakalım bunu becerebilecekmiyim. Öpüyorum hepinizi
kızlar günaydınnn opuyorumnanaktan
kilo verdiren ilaçların birçoğu metabolizmayı hızlandırıyor.. bunu da kalbimizin dengesini bozup hızlı çalışmasını sağlayarak yapıyor.. aman diyorum kanmayın sonuçta sağlık olmadıktan sonra ha kilolu ha ince olmuşuzz..sağlık bakanlığı - tarım ve köyişleri bakanlığı herşeye onay verip insanları kobay olarak kullanıyorlar demekki
yok cnm kullanırmıyım artıközgecim ya kullanma ilaç gülüm bak çok üzüldüm sakınn diyorumm :umursamaz:
naf özge cigsel günaydınnn
günaydın kızlar. acayip uykum var ayılamıyorum yaa..
naf özge cigsel günaydınnn
selammmmmopuyorumnanaktan
kızlar ben geldim.hepinizi kocaman öpüyorum herkesi çok özledim.daha yoldan geleli 1 saat oldu.ben valizleri bıraktım bilgisayarı açtım hemen.45 gün oldu görüşmeyeli.ben yokken neler oldu çok merak ediyorum ama 778 de kalmışım siz almış başınızı gitmişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?