Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

mateymiş canımkaydirigubbakcemile3 ben bi tanıdıktan duydum günde 3 kere içiyomuşsun yağları felan eritiyomuş

günde 2 fincandan fazla içilmemeli diyo internette canım dikkat et bitkisel diyipte çok içmekte sakıncalı çünkü :hulya:

diğer adıyla 5i bi yerde oluyomuş bu çay canım şekersiz olarak içtim dün 5 çeşit varda adını içinde mate yaprağı, nane, kıvırcık nane, limon otu, meyan kökü ve rezene varmış

özgecim sıkma canını artık bıraktın üstelik
bi etkisi olsaydı şimdiye kadar berirtisi olurdu sende neyseki 1 kutu içmiştin
üzme kendini
yazık kadın da çok gençmiş üstelik bakanlık onaylı deniyor niye önce araştırılmamış acaba
bakanlık herşeye onaymı veriyor böyle
insanlar denesin ölen olursa toplatırız...alsanaalsanasmile
insanların hayatıyla oynuyorlar üzüldüm haberemafoldumben

bizim şirkete kbb dan gelmişlerdi dr bana dedi kiş burun etlerinde büyüme şişme var dedi
alerji testi ve sinizüt testi istedi sonra alerjide bişey çıkmadı kronik sinüzitte çıkmadı adam da ilaç tedavisine başlamayalım ozaman dedi öyle kaldı

kızlar günaydınnn opuyorumnanaktan

almışımdır dimi o kiloları,gitti 5günüm
minik kuş sen spor yap, abur cuburu kes, ekmeği azalt, vücudun forma girer :hulya:

canım babam 40ından sonra bıraktı bi daha da ağzına koymadı.. sen de başarabilirsin yeter ki sabırlı ve azimli ol opuyorumnanaktan

sağlık bakanlığı - tarım ve köyişleri bakanlığı herşeye onay verip insanları kobay olarak kullanıyorlar demekki
kilo verdiren ilaçların birçoğu metabolizmayı hızlandırıyor.. bunu da kalbimizin dengesini bozup hızlı çalışmasını sağlayarak yapıyor.. aman diyorum kanmayın sonuçta sağlık olmadıktan sonra ha kilolu ha ince olmuşuzz..

bilmiyorum kii anlamadım valla. sabahtır sayfa önümde açık ama gözlerim açılmıyor bir türlü..kahve içeyim ayılırım belkii..

ya kızlar o kadar sinirliyim ki anlatamam size
eşimin ailesiyle annemler altlı üstlü oturuyor maalesef ki
eşimin uyuz gıcık dedesi her sabah 5-6 arası evin arka tarafına geçiyor çiçek ekmiş onlara bakıyor
ev sahibi de arka tarafa demirden kapı yaptırdı ona da ordan uzak dur dedi çiçek miçek ekme dedi
adam laftan anlamıyor ki 3 gündür annemdeyim sabahın 6 sında uyanıyorum
salak adam ya ya çiçekleri yolup sokağa atıcam yada ev sahibine söyliycem o kapıyı söksün
aşırı sinirliyim

Günaydın kızlar....

Hoş geldin ege :)

nafcım çok teşekkür ederim deniyim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…