- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #12.101
ya pazar günü nevşehir avanostaki bimden özcan marka pişmaniye aldık hayatımız karardı
eşim 3 gündür evde yorgan döşek yatıyor işe de gidemedi..
ne biçim gıda zehirlenmesidir anlamadık gitti yuh yani alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
böyle bi durumda 174'ü arayıp şikayette bulunup kontrol istenebiliyormuş
kimseler ilgilenmeyince aradım şikayet ettim
zaten 3 gündür uykusuz yollardaydık hayatımız karardı 4 parça pişmaniyeden
insan sağlığıyla oynamak çok çok kolay
selem kızlarr ben buğün,akaşam tatile çıkıyorumm akşam 6tıda kilo bildirimi yapamıcam..
gelince yazarım almaamsamm:).....10ğün kalıp gelcezz ..şuanki kilom 61........
herkzeee ken iy baksın.hoşşakalın....tatilden sonra görüşürüzzzzgerçi gititgim yerde var nett ordanda girerim.....
ya pazar günü nevşehir avanostaki bimden özcan marka pişmaniye aldık hayatımız karardı
eşim 3 gündür evde yorgan döşek yatıyor işe de gidemedi..
ne biçim gıda zehirlenmesidir anlamadık gitti yuh yani alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
böyle bi durumda 174'ü arayıp şikayette bulunup kontrol istenebiliyormuş
kimseler ilgilenmeyince aradım şikayet ettim
zaten 3 gündür uykusuz yollardaydık hayatımız karardı 4 parça pişmaniyeden
insan sağlığıyla oynamak çok çok kolay
merhaba kızllarr opuyorumnanaktan
uzun zamandır giremedim, sizleri ihmal ettim ama başıma bir sürü şey geldi..hani bir sürü şey yiyorum demiştim ya, gıda zehirlenmesi oldum..2 gün hastanede yattım..çıktıktan sonra annemde kaldım artık eve gelmedim, yalnız kalmamak için..ama bu rahatsızlık beni baya etkiledi hiçbir şey yiyemiyorum doğru dürüst, tabi böyle oluncada vücudum halsiz düştü :bbo:
sonra geçen hafta eşim aradı ona söylemedim zehirlendiğimi, beni urfaya çağırdı gezeriz sonra birlikte döneriz dedi, geçen hafta urfaya gittim, tezkeremizi aldık, dün geldikbugünde fırsat buldum hemen size yazayım dedim, hepinizi çok özledim Şeniz
iyi tatiller canım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
canım çok geçmiş olsunnn :teselli: a.s.
tatlım çok geçmiş olsunnn :teselli:a.s.
eylül cüm çok geçmiş olsun
eşinin gelmesine çok sevindim gözünaydın cnm
çok teşekkür ederim canım..nasılsın, diyet nasıl gidiyor olumunekankayizsmile geçmiş yazıları okuyamadım, sayfalar çok ilerlemiş
yemeğe iniyorum ben
merhaba canım
inşallah bu sefer bırakırsın
daha öncede binbirrenk bırakmak istiyordu zararlı alışkanlıklar bölümüne konu açtı burdaki gibi paylaşımlar ve destekle bıraktı
sende öyle bişey deneyebilirsin motive edici olur olumunekankayizsmile
tabi irade şart sende kararlıyım diyorsun,haydi kolay gelsin iyi haberlerini bekliyoruzŞeniz
kızlar günaydınnn opuyorumnanaktan
minik kuş sen spor yap, abur cuburu kes, ekmeği azalt, vücudun forma girer :hulya:
canım babam 40ından sonra bıraktı bi daha da ağzına koymadı.. sen de başarabilirsin yeter ki sabırlı ve azimli ol opuyorumnanaktan
canım allah kolaylık versin
ben hiç kullanmadım ama çok zor denir inş. çabucak bırakırsın
işte hep böyle bişeylerin olması bekleniyor nedense araştırmak için Çok üzgünüm çoook
çok üzüldüm habere bende mafoldumben
canım iyiyki 1 kutu içtin ve bıraktın aman allah koruduolumunekankayizsmile
canım böyle ilaçlar tarım ve köy işleri bakanlığı onaylı oluyor yani sağlık bakanlığının onayı olmuyor
ama biz bakanlık onaylı deyip alıyoruz aslında sağlık bakanlığının onayı gerekli bunlarda
sinirlenme canım ya boşver takmamaya çalış:ecrin_bebek:
geçmişş olsunn canım..opuyorumnanaktan
[
[ kuşum inşaşalah başarırrsınnkaydirigubbakcemile5
iyiyim canım sen nasılsın boshayallersmile bu hafta yediklerime dikkat edemiyorum açıkçası midemde problem çıktı canım yara,mikrop ve asitlenme doktor ilaç verdi bugün başladık tedaviye 3 ay sürecekmiş ondan sonra kontrole gidicem yine akannehir
ilaçlar sanırım uyku yaptı kolumu kaldıracak halim yok kaydirigubbakcemile
afiyet olsun balım
Kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için :1hug: Hepinizi seviyorum inşallah başarıcam. Bir kaç kilo alıcam belli atıştırmam arttı gibi olsun ama verilir yine. Sağlıkl olsun da ...
Olalacım Eylül Çok geçmiş olsun
Melisim İyi tatiller cnm çok eylen ve dinlen. Şeniz
çok tşekkür ederim özgecim, nasılsın çok özledim seni Şeniz
sen tatildeyken ben buralardaydım ama bir türlü o ara görüşemedik, sonra sen tatilden döndün ben hasta oldum giremedim, seninle artık görüşemez olduk kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?