Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım geçmiş olsun, bende çok kötü oldum..etten zehirlendim bende, hem ishal hemde kusuyordum en sonunda bayılmışım hastaneye kaldırmışlar geç kalınsa belki de daha kötü olabilirdim...artık insan hayatı çok ucuz kimsenin umurunda değil :1ninca:

iyi tatiller canım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

canım çok geçmiş olsunnn :teselli: a.s.

tatlım çok geçmiş olsunnn :teselli:a.s.

iyi tatiller canım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

canım çok geçmiş olsunnn :teselli: a.s.

tatlım çok geçmiş olsunnn :teselli:a.s.

çok teşekkür ederim canım..nasılsın, diyet nasıl gidiyor olumunekankayizsmile geçmiş yazıları okuyamadım, sayfalar çok ilerlemiş

eylül cüm çok geçmiş olsun
eşinin gelmesine çok sevindim gözünaydın cnm

çok tşekkür ederim özgecim, nasılsın çok özledim seni Şeniz
sen tatildeyken ben buralardaydım ama bir türlü o ara görüşemedik, sonra sen tatilden döndün ben hasta oldum giremedim, seninle artık görüşemez olduk kafamçokkarıştı

çok teşekkür ederim canım..nasılsın, diyet nasıl gidiyor olumunekankayizsmile geçmiş yazıları okuyamadım, sayfalar çok ilerlemiş

iyiyim canım sen nasılsın boshayallersmile bu hafta yediklerime dikkat edemiyorum açıkçası midemde problem çıktı canım yara,mikrop ve asitlenme doktor ilaç verdi bugün başladık tedaviye 3 ay sürecekmiş ondan sonra kontrole gidicem yine akannehir

ilaçlar sanırım uyku yaptı kolumu kaldıracak halim yok kaydirigubbakcemile

yemeğe iniyorum ben

afiyet olsun balım

geçmişş olsunn canım..opuyorumnanaktan

[

[ kuşum inşaşalah başarırrsınnkaydirigubbakcemile5

Kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için :1hug: Hepinizi seviyorum inşallah başarıcam. Bir kaç kilo alıcam belli atıştırmam arttı gibi olsun ama verilir yine. Sağlıkl olsun da ...

Olalacım Eylül Çok geçmiş olsun

Melisim İyi tatiller cnm çok eylen ve dinlen. Şeniz

Aç kalarak kimse kalori yakamaz. Aç kalınca vücut savunma mekanizmasını çalıştırıyor. Uzun süre aç kaldığı için de kalori yakmıyor. Beslenme alışkanlığının değişmesi gerekiyor. Mutlaka sabah çok sıkı bir kahvaltı, öğlen sabah yediğinizin yarısı kadar, akşam ise mümkün olduğu kadar az. Ve spor yapmak. Ancak bu şekilde sağlıklı kilo verilmeli.

doktor böyle yazmış gastede

tşkler canım bende iyiyim.
canım çok üzüldüm, çok geçmiş olsun..herşeyin başı sağlık canım, rahatsızlığın geçtikten sonra tekrar sıkı tutarsın şuan hiçbirşey düşünme nafcım..

teşekkür ederim tinkerbel.

nafff çok geçmiş olsun bitanem yaaaaa, kızlar çok dikkat edelim kilolarımızı verirken hasta olmadannnn böyle görünce insanın şevki kırılıyo ama sağlıklı vericez az yicez ama sık, ve spor

kızlar bu bır acil durum çağrısıdır tam bir ay sonra nişanım var ve ben 68 kıloyum her gün dıyete baslıyorum her gun öğlen iş yerinde diyetım bıtıyor bu gıdısle hayatımdakı en kötü gelın olucam hatta dunyadakı etrafımdakı herkes cok zayıf depresyona gırıcem sanırım yardım istiyorum sızden ve kendımıde bu gruba dahıl edıyorum offfffffffffff mafoldumben

iyiyim cnm sen nasılsın
evet görüşemedik bir türlü
bende seni çok özledim canım ya
eşin geldi bizi unutmazsın dimiii

bende geldim nihayet öğle yemeğinden. lorlu yumurta,domates,salatalık,biber ve bir dilimde ekmek yedim. birazdan da yeşil çayımı içerim..bu arada yasemin hoş geldin.
Nafiyecim sanada çok geçmiş olsun canım. mide rahatsızlıkları sıkıntı kökenlide olabiliyor. yediklerinin yanında sıkılmamayada dikkat et olurmu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…