Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

dedesi gürültümü yapıyor ben anlamadım canım :ecrin_bebek:

ya arka tarafa demir den kapı yaptırmış ev sahibi
demir kapıyı bam güm çarpıyor kilitliyo girerken çıkarken tekrar kilitliyo

ya havle de bacım :)

ya arka tarafa demir den kapı yaptırmış ev sahibi
demir kapıyı bam güm çarpıyor kilitliyo girerken çıkarken tekrar kilitliyo

uyar hayatım sen söyleyemem diyosan söyle kocan uyarsın bi uykunuz var sonuçta alsanaalsanasmile

canım allah kolaylık versin
ben hiç kullanmadım ama çok zor denir inş. çabucak bırakırsın

işte hep böyle bişeylerin olması bekleniyor nedense araştırmak için Çok üzgünüm çoook
çok üzüldüm habere bende mafoldumben
arkadaşlar bu benim kullandığım ilaç :2:
canım iyiyki 1 kutu içtin ve bıraktın aman allah koruduolumunekankayizsmile

sağlık bakanlığı - tarım ve köyişleri bakanlığı herşeye onay verip insanları kobay olarak kullanıyorlar demekki
canım böyle ilaçlar tarım ve köy işleri bakanlığı onaylı oluyor yani sağlık bakanlığının onayı olmuyor
ama biz bakanlık onaylı deyip alıyoruz aslında sağlık bakanlığının onayı gerekli bunlarda
diyorum ama sinirlerim tepeme çıkıyor

sinirlenme canım ya boşver takmamaya çalış:ecrin_bebek:

çok kötüyüüm
feci grip oldum iştahım tamamen kaçtı :S

geçmişş olsunn canım..opuyorumnanaktan

[
[ kuşum inşaşalah başarırrsınnkaydirigubbakcemile5

selem kızlarr ben buğün,akaşam tatile çıkıyorumm akşam 6tıda kilo bildirimi yapamıcam..

gelince yazarım almaamsamm:).....10ğün kalıp gelcezz ..şuanki kilom 61........

herkzeee ken iy baksın.hoşşakalın....tatilden sonra görüşürüzzzzgerçi gititgim yerde var nett ordanda girerim.....

ya pazar günü nevşehir avanostaki bimden özcan marka pişmaniye aldık hayatımız karardı

eşim 3 gündür evde yorgan döşek yatıyor işe de gidemedi..

ne biçim gıda zehirlenmesidir anlamadık gitti yuh yani alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

böyle bi durumda 174'ü arayıp şikayette bulunup kontrol istenebiliyormuş
kimseler ilgilenmeyince aradım şikayet ettim
zaten 3 gündür uykusuz yollardaydık hayatımız karardı 4 parça pişmaniyeden
insan sağlığıyla oynamak çok çok kolay

iyi tatiller canımmm iyi eğlencelerrr

merhaba kızllarr opuyorumnanaktan
uzun zamandır giremedim, sizleri ihmal ettim ama başıma bir sürü şey geldi..hani bir sürü şey yiyorum demiştim ya, gıda zehirlenmesi oldum..2 gün hastanede yattım..çıktıktan sonra annemde kaldım artık eve gelmedim, yalnız kalmamak için..ama bu rahatsızlık beni baya etkiledi hiçbir şey yiyemiyorum doğru dürüst, tabi böyle oluncada vücudum halsiz düştü :bbo:
sonra geçen hafta eşim aradı ona söylemedim zehirlendiğimi, beni urfaya çağırdı gezeriz sonra birlikte döneriz dedi, geçen hafta urfaya gittim, tezkeremizi aldık, dün geldik bugünde fırsat buldum hemen size yazayım dedim, hepinizi çok özledim Şeniz

çok geçmiş olsun canım

gülegüle melis iyi tatiller
haticem saollll ken iy bakkopuyorumnanaktanfazla yemeyin haa
iyi tatiller melis

çok saol özgeeopuyorumnanaktan
iyi tatiller canımmm iyi eğlencelerrr

canım benim çok saol canıma rkadaşımm ken iy bak dika eett kendinee fazla yemeyinnŞenizŞenizŞeniz

iyi tatiller meliscim

oy saolll bitanem..ordanda girerim.....alalaha emanet olun kızlarrrr ken iy bakın....
yediklerinize dikkat edin.......seviyorum sizlerii:1hug::asigim:

çok geççmiş olsunn canımmmmm:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…