- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #12.081
ya kızlar o kadar sinirliyim ki anlatamam size
eşimin ailesiyle annemler altlı üstlü oturuyor maalesef ki
eşimin uyuz gıcık dedesi her sabah 5-6 arası evin arka tarafına geçiyor çiçek ekmiş onlara bakıyor
ev sahibi de arka tarafa demirden kapı yaptırdı ona da ordan uzak dur dedi çiçek miçek ekme dedi
adam laftan anlamıyor ki 3 gündür annemdeyim sabahın 6 sında uyanıyorum
salak adam ya ya çiçekleri yolup sokağa atıcam yada ev sahibine söyliycem o kapıyı söksün
aşırı sinirliyim
günaydın kızlar. acayip uykum var ayılamıyorum yaa..
ya kızlar o kadar sinirliyim ki anlatamam size
eşimin ailesiyle annemler altlı üstlü oturuyor maalesef ki
eşimin uyuz gıcık dedesi her sabah 5-6 arası evin arka tarafına geçiyor çiçek ekmiş onlara bakıyor
ev sahibi de arka tarafa demirden kapı yaptırdı ona da ordan uzak dur dedi çiçek miçek ekme dedi
adam laftan anlamıyor ki 3 gündür annemdeyim sabahın 6 sında uyanıyorum
salak adam ya ya çiçekleri yolup sokağa atıcam yada ev sahibine söyliycem o kapıyı söksün
aşırı sinirliyim
ya arka tarafa demir den kapı yaptırmış ev sahibi
demir kapıyı bam güm çarpıyor kilitliyo girerken çıkarken tekrar kilitliyo
canım allah kolaylık versinmerhaba kızlar
Hepiniz iyisinizdir umarım Ben bu bir kaç gündür sıkıntılıyım. akannehir Sigarayı bırakmaya çalışıyorum inşallah rejimimde ki gibi bunda da başarılı olucam. Bu çok daha zor biliyorum ama bu sefer kararlı gibiyim bakalım Bir kaç kere denemiştim oluyor gibiydi ama bişekilde tekrar başlamıştım Çok uzadı yeter diyorum bakalım bunu becerebilecekmiyim. Öpüyorum hepinizi
işte hep böyle bişeylerin olması bekleniyor nedense araştırmak için Çok üzgünüm çoook
canım iyiyki 1 kutu içtin ve bıraktın aman allah koruduolumunekankayizsmilearkadaşlar bu benim kullandığım ilaç :2:
özgecim sıkma canını artık bıraktın üstelik
bi etkisi olsaydı şimdiye kadar berirtisi olurdu sende neyseki 1 kutu içmiştin
üzme kendini
yazık kadın da çok gençmiş üstelik bakanlık onaylı deniyor niye önce araştırılmamış acaba
bakanlık herşeye onaymı veriyor böyle
insanlar denesin ölen olursa toplatırız...alsanaalsanasmile
insanların hayatıyla oynuyorlar üzüldüm haberemafoldumben
canım böyle ilaçlar tarım ve köy işleri bakanlığı onaylı oluyor yani sağlık bakanlığının onayı olmuyorsağlık bakanlığı - tarım ve köyişleri bakanlığı herşeye onay verip insanları kobay olarak kullanıyorlar demekki
diyorum ama sinirlerim tepeme çıkıyor
çok kötüyüüm
feci grip oldum iştahım tamamen kaçtı :S
merhaba kızlar
Hepiniz iyisinizdir umarım Ben bu bir kaç gündür sıkıntılıyım. akannehir Sigarayı bırakmaya çalışıyorum inşallah rejimimde ki gibi bunda da başarılı olucam. Bu çok daha zor biliyorum ama bu sefer kararlı gibiyim bakalım Bir kaç kere denemiştim oluyor gibiydi ama bişekilde tekrar başlamıştım Çok uzadı yeter diyorum bakalım bunu becerebilecekmiyim. Öpüyorum hepinizi
selem kızlarr ben buğün,akaşam tatile çıkıyorumm akşam 6tıda kilo bildirimi yapamıcam..
gelince yazarım almaamsamm:).....10ğün kalıp gelcezz ..şuanki kilom 61........
herkzeee ken iy baksın.hoşşakalın....tatilden sonra görüşürüzzzz
selem kızlarr ben buğün,akaşam tatile çıkıyorumm akşam 6tıda kilo bildirimi yapamıcam..
gelince yazarım almaamsamm:).....10ğün kalıp gelcezz ..şuanki kilom 61........
herkzeee ken iy baksın.hoşşakalın....tatilden sonra görüşürüzzzzgerçi gititgim yerde var nett ordanda girerim.....
ya pazar günü nevşehir avanostaki bimden özcan marka pişmaniye aldık hayatımız karardı
eşim 3 gündür evde yorgan döşek yatıyor işe de gidemedi..
ne biçim gıda zehirlenmesidir anlamadık gitti yuh yani alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
böyle bi durumda 174'ü arayıp şikayette bulunup kontrol istenebiliyormuş
kimseler ilgilenmeyince aradım şikayet ettim
zaten 3 gündür uykusuz yollardaydık hayatımız karardı 4 parça pişmaniyeden
insan sağlığıyla oynamak çok çok kolay
haticem saollll ken iy bakkopuyorumnanaktanfazla yemeyin haagülegüle melis iyi tatiller
iyi tatiller melis
iyi tatiller canımmm iyi eğlencelerrr
iyi tatiller meliscim
ya pazar günü nevşehir avanostaki bimden özcan marka pişmaniye aldık hayatımız karardı
eşim 3 gündür evde yorgan döşek yatıyor işe de gidemedi..
ne biçim gıda zehirlenmesidir anlamadık gitti yuh yani alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
böyle bi durumda 174'ü arayıp şikayette bulunup kontrol istenebiliyormuş
kimseler ilgilenmeyince aradım şikayet ettim
zaten 3 gündür uykusuz yollardaydık hayatımız karardı 4 parça pişmaniyeden
insan sağlığıyla oynamak çok çok kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?