Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

iyiyim cnm sen nasılsın
evet görüşemedik bir türlü
bende seni çok özledim canım ya
eşin geldi bizi unutmazsın dimiii

tşkler canım bende iyiyim ama üzerimdeki halsizliği bir türlü atamıyorum özgecim..birde şimdi kayınvalidemlere gidip gelme muhabbetleri oluyor, sürekli bir çarpıntı sanki laf duycakmışım canımı sıkcaklarmış gb geliyor, eşim geldi ama zor günler geçiriyorum..
hayır canım unuturmuyum hiç diycem ama :kedi: bazı sorunlar çıkıyor uzun süre giremiyorum..ama artık buralardayım sanırım sositososito

hap kullanmak istememin sebebi tamamen sabırsızlıktan
biran önce istediğim kiloya ulaşabilmek için
biliyorum aslında hiç sağlıklı değil
zaten vazgeçtim geç olsunda sağlıklı olsun

eşin şu an dinleniyormu cnm işe fln girdi mi

hap kullanmak istememin sebebi tamamen sabırsızlıktan
biran önce istediğim kiloya ulaşabilmek için
biliyorum aslında hiç sağlıklı değil
zaten vazgeçtim geç olsunda sağlıklı olsun

valla ben kullandım ve yaşıyorum :sm_cool:
ama şöyle de bir şey var ölenlere de %100 haptan demiyorlar
her seferinde araştırma devam ediyor diyorlar

valla ben kullandım ve yaşıyorum :sm_cool:
ama şöyle de bir şey var ölenlere de %100 haptan demiyorlar
her seferinde araştırma devam ediyor diyorlar

ya bence tahminimce iyi bi tetik yaptırmadan alıyolardır belki kendininde bilmediği bi rahatsızlığı vardı ilaçta o organa ağır geldi öyle değilmi ki hap taraftarı hiç diilim ama bu iş sabır işi bende çatlıyorum gitsin göbeğim bilmem ne die ama Rabbim sabır ve azim versin ne diyim

Bazı diyetisyenlere şaşıyorum doğrusu:bbo:. Bir ara yine forumda okudum biri de demiş ki asla baklagilleri tüketmeyin.kaydirigubbakcemile3
Esmer pirinci tercih edin, kattığınız yağa dikkat edin, pilavı 2 kaşık yiyin dese anlayacağım ama dedikleri çok mantiksız.:umursamaz:
Uzakdoğuda insanlar 3 öğün pirinç tüketiyorlar ama yağ katmıyorlar. Öyle olsa onların şişmanlıktan çatlamaları gerekirdi. Tam tersi hepsi de zayıf.kaydirigubbakcemile2
Pirincin, baklagillerin bir sürü besin değerini nasıl gözardı ediyorlar anlamıyorum.lmaz:

Pirinci haşlayın. Üstüne yağsız yoğurt dökün. Bol nane, maydanoz, baharatla bu yaz sıcaklarında afiyetle yiyin bir şey olmaazaklinialirimsmile

Makarnanın ideal pişirme şekli de tam tersi. İçindeki besin değerlerinin kaybolmaması için suyunu çektirerek pilav gibi pişirmektir. Bol suda bütün besinleri gider.a.s

günaydınnn kızlaaaaar zemuszemus

özgeee senden erkenciyimm valla aklinialirimsmile aklinialirimsmile

hadi kimsecikler yok muu :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…