- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #12.161
geçmiş olsun canım.. su+hava değişimi+gıda zehirlenmesiyle birlikte enfeksiyon yapabiliyormuş.. sonunda dün dra gittik o söyledi.. ateş varsa enfeksiyondur hepsi bi araya gelmiştir vücut vbağışıklığı göçmüştür dedi..merhaba kızllarr opuyorumnanaktan
uzun zamandır giremedim, sizleri ihmal ettim ama başıma bir sürü şey geldi..hani bir sürü şey yiyorum demiştim ya, gıda zehirlenmesi oldum..2 gün hastanede yattım..çıktıktan sonra annemde kaldım artık eve gelmedim, yalnız kalmamak için..ama bu rahatsızlık beni baya etkiledi hiçbir şey yiyemiyorum doğru dürüst, tabi böyle oluncada vücudum halsiz düştü :bbo:
sonra geçen hafta eşim aradı ona söylemedim zehirlendiğimi, beni urfaya çağırdı gezeriz sonra birlikte döneriz dedi, geçen hafta urfaya gittim, tezkeremizi aldık, dün geldikbugünde fırsat buldum hemen size yazayım dedim, hepinizi çok özledim Şeniz
çok geçmiş olsun canım
çok geççmiş olsunn canımmmmm:çok üzgünüm:
canım geçmiş olsun, bende çok kötü oldum..etten zehirlendim bende, hem ishal hemde kusuyordum en sonunda bayılmışım hastaneye kaldırmışlar geç kalınsa belki de daha kötü olabilirdim...artık insan hayatı çok ucuz kimsenin umurunda değil :1ninca:
iyi tatiller canım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
canım çok geçmiş olsunnn :teselli: a.s.
tatlım çok geçmiş olsunnn :teselli:a.s.
arkadaşlar çok teşekkür ederim opuyorumnanaktanolala eşine çok geçmiş olsun cnm
ilahi özgee zemuszemusyaseminin kendini bu gruba dahil etmesiyle gitmesi bir olmuş kaydirigubbakcemile3
kızlar o hapın içinde ilaç etken maddesi olan sibutramin varmış.. sırf bitkisel dendiği için tarım bakanlığı denetiminde.. ama adamlar içine etken maddeyi dayıyorlar.. bu etken maddeli ilaçlar reçeteli ilaçlar normalde.. bitkisel demelerine bakmayın.. içinde neyin ne doz olduğunu bilmediğiniz hapları kullanmayın allah aşkına alsanaalsanasmileözgecim o biber hapından almayı düşünmüştüm ama
sayende vazgeçtim teşekkürler
ne güzell :hulya:canım boyum 1.68
canım benim göbek gitti.. inceydim ama fena göbekliydim.. sen de dilediğin gibi olacaksın canımm opuyorumnanaktanbenden uzunsun ben 1.63 üm hap kullanıcak görüntün varmıki hap kullanmayı istedin ben 71 kiloyum ama böyle 5 aylık gibi göbeğim var göze batan mesela
nafcım aslında dişini sıkıp çeşit çeşit yemek yapsan ve azar azar yesen aslında diyetine de faydasın olur canım :hulya:sağol tatlımm opuyorumnanaktan evet şimdilik işi istesemde sıkı tutamıyorum biraz kendime geleyim en azından şu 14 günlük tedavi bitsin ondan sonra yine devam ederim boshayallersmile
sağol canım olumunekankayizsmile :kedi:
evet öyle olmuş
hoşgeldin cnm sağol :hulya:
sağol neşecim keşke umursamaz bir insan olsaydımmm takmasaydım herşeyi & herkesi alsanaalsanasmile
ben oruç tutamasamda olurum :ecrin_bebek:
4 kiloyu verirsin canım dişini sıkarsan derderme aklinialirimsmileyok canım ya işteyım ben hala yardım beklıyorum offff cok mutsuzum
canım diyet bisküvinin kalorisi çok fazla.. çok canın çekmedikce meyve yemeye çalış..merhaba arkadaşlar,ben kk üne yeni katıldım.1 ay 3 haftadır diyetteyim..70 kilodan 62 ye düştüm.. yani sabahları bir dilim kepekli ekmek ya da peksimet peynir domates salatalık şekersiz çay sıkıldığımdada diyet sütle müsli yedim öğlenleri bir tabak sebze yemeği ya da bir paket diyet bisküvi yanında kahve-çay akşamları balık veya tavuk yanında bol salata(tabi kaçamak yaptım kaçamağımda diyet çikolata:))..spor yapmayı hiç sevmiyorum aslında sadece yürümeyi seviyorum ama havalar sıcak diye çıkamıyorum şu aralar evden ama 3 hafta önce hemen hemen hergün çıktım en az 1 saat yürüdüm..bundan bir sene önce yine çok kilo almıştım o zaman arkadaşımla paraları birleştirip lida almıştık yarı yarıya kullanalım işe yarıycak mı diye kullandık ve boğazımızıda tutarak verdik kilo ama ikimizde elden ayaktan düştük sonra yine aldık kiloları aslında haplar bir işe yaramıyor annemde defalarca kullandı ama hep yine kilo aldı hemde fazlasıyla bu yüzden ben hap kullanmadan kalıcı bir şekilde kilo vermeyi umuyorum inşallah başarırım..
slm kızlarr
gitmeden önce bivedalaşıyım dedimmyerimseniben
malumm sevgili kayınvalideme gidiyorummmmkaydirigubbakcemile3
kendinize iyi bakınn görüşürüzzzzzz
enaz 10gün sonraaa.....
özge mideni delme allah korusunn gastritin varsa aç karnına sirke niye içiyorsun gülümm sempatiksalakcinnibende 3 gündür sabahları içiyorum elma sirkeli su
bende gastirit var oyüzden çok devam edemem herhalde
bu hafta bir sonuca bakacağım faydası olacak mı diye
hap kullanmak istememin sebebi tamamen sabırsızlıktan
biran önce istediğim kiloya ulaşabilmek için
biliyorum aslında hiç sağlıklı değil
zaten vazgeçtim geç olsunda sağlıklı olsun
şekerim yukarda yazdım içinde ilaç etken maddesi varvalla ben kullandım ve yaşıyorum :sm_cool:
ama şöyle de bir şey var ölenlere de %100 haptan demiyorlar
her seferinde araştırma devam ediyor diyorlar
özgecim biliyosun nası disiplinli yedimolala göbüş nasıl gitti kısss anlatsana bize de
özgecim biliyosun nası disiplinli yedim
her şeyi yedim ama azar azar
yavaş yavaş
ama hamurişi ve kızartma haricinde
bol yürüyüş yaptım
pilates de yaptım
bi kitap var d&r'da da satılıyor dümdüz karın diyeti falan gibi bi ismi var
güzel bir kitap onu da tavsiye ederimm
opuyorumnanaktan ya çok komik kaydirigubbakcemile3
diyeti bitirdim
kilo vermeye başladım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
mezuniyet törenimi istiyorummm öğleden sonraaaa
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım ben diyetten sonra kitabı gördüm, özellikle elma vücut tiplilerin okuması gerekir derim, yani kilosu göbekte toplananların.. kiloları basen, kalça, popo vsde olanlar için çok gerekli değilkitap ne işe yarıyor cnm
sağol canım inşallahtebrik ederim cnm seni vereliniortak
kutlarız tabii kutlamaz olurmuyuz hiç hihoyyythihoyyyt
darısı başıma inşallahhhh
günaydın canımgünaydın kızlar
yok be canım bayanssulusmilene güzel cxnm ya
kazıktır onlarbende ramazan bayramı turlarına baktım ama pek bişi anlamadım kaydirigubbakcemile3
form tamam da iş bulmam lazım.. bir de bakmaya yardım edecek kimse yok.. korkuyorum ben.. sakın dövme ama beni mafoldumbenolala çocuğun varmıydı hatırlamıyorum ama
yeni bir bebiş gelir mi bu formla
ayvamı hafif içeri çekince süper oldu göğüslerim de daha dolgun şimdi kaydirigubbakcemile2
sandalet lazım altına ama tüm paralar yola gitti boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?