Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

özgeee gelmişsinn gülümm

geçmiş olsun canım.. su+hava değişimi+gıda zehirlenmesiyle birlikte enfeksiyon yapabiliyormuş.. sonunda dün dra gittik o söyledi.. ateş varsa enfeksiyondur hepsi bi araya gelmiştir vücut vbağışıklığı göçmüştür dedi..

çok geçmiş olsun canım

çok geççmiş olsunn canımmmmm:çok üzgünüm:

iyi tatiller canım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

canım çok geçmiş olsunnn :teselli: a.s.

tatlım çok geçmiş olsunnn :teselli:a.s.

olala eşine çok geçmiş olsun cnm
arkadaşlar çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

yaseminin kendini bu gruba dahil etmesiyle gitmesi bir olmuş kaydirigubbakcemile3
ilahi özgee zemuszemus

özgecim o biber hapından almayı düşünmüştüm ama
sayende vazgeçtim teşekkürler
kızlar o hapın içinde ilaç etken maddesi olan sibutramin varmış.. sırf bitkisel dendiği için tarım bakanlığı denetiminde.. ama adamlar içine etken maddeyi dayıyorlar.. bu etken maddeli ilaçlar reçeteli ilaçlar normalde.. bitkisel demelerine bakmayın.. içinde neyin ne doz olduğunu bilmediğiniz hapları kullanmayın allah aşkına alsanaalsanasmile

canım boyum 1.68
ne güzell :hulya:

benden uzunsun ben 1.63 üm hap kullanıcak görüntün varmıki hap kullanmayı istedin ben 71 kiloyum ama böyle 5 aylık gibi göbeğim var göze batan mesela
canım benim göbek gitti.. inceydim ama fena göbekliydim.. sen de dilediğin gibi olacaksın canımm opuyorumnanaktan

nafcım aslında dişini sıkıp çeşit çeşit yemek yapsan ve azar azar yesen aslında diyetine de faydasın olur canım :hulya:

yok canım ya işteyım ben hala yardım beklıyorum offff cok mutsuzum
4 kiloyu verirsin canım dişini sıkarsan derderme aklinialirimsmile

canım diyet bisküvinin kalorisi çok fazla.. çok canın çekmedikce meyve yemeye çalış..

slm kızlarr
gitmeden önce bivedalaşıyım dedimmyerimseniben
malumm sevgili kayınvalideme gidiyorummmmkaydirigubbakcemile3

kendinize iyi bakınn görüşürüzzzzzz
enaz 10gün sonraaa.....
opuyorumnanaktan

bende 3 gündür sabahları içiyorum elma sirkeli su
bende gastirit var oyüzden çok devam edemem herhalde
bu hafta bir sonuca bakacağım faydası olacak mı diye
özge mideni delme allah korusunn gastritin varsa aç karnına sirke niye içiyorsun gülümm sempatiksalakcinni

hap kullanmak istememin sebebi tamamen sabırsızlıktan
biran önce istediğim kiloya ulaşabilmek için
biliyorum aslında hiç sağlıklı değil
zaten vazgeçtim geç olsunda sağlıklı olsun

valla ben kullandım ve yaşıyorum :sm_cool:
ama şöyle de bir şey var ölenlere de %100 haptan demiyorlar
her seferinde araştırma devam ediyor diyorlar
şekerim yukarda yazdım içinde ilaç etken maddesi var
cayır cayır da satıyo hala tüm eczaneler alsanaalsanasmile

opuyorumnanaktan ya çok komik kaydirigubbakcemile3

diyeti bitirdim

kilo vermeye başladım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

mezuniyet törenimi istiyorummm öğleden sonraaaa
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

olala göbüş nasıl gitti kısss anlatsana bize de
özgecim biliyosun nası disiplinli yedim
her şeyi yedim ama azar azar
yavaş yavaş
ve hamurişi ve kızartma haricinde
bir de protein almaya özellikle dikkat ettim
kaslardan vermemek için
ve bol su içtim
arada 3-4 günde bir multivitamin takviyesi aldım
bol yürüyüş yaptım
pilates de yaptım
bi kitap var d&r'da da satılıyor dümdüz karın diyeti falan gibi bi ismi var
güzel bir kitap onu da tavsiye ederimm

Son düzenleme:

kitap ne işe yarıyor cnm

opuyorumnanaktan ya çok komik kaydirigubbakcemile3

diyeti bitirdim

kilo vermeye başladım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

mezuniyet törenimi istiyorummm öğleden sonraaaa
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tebrik ederim cnm seni vereliniortak
kutlarız tabii kutlamaz olurmuyuz hiç hihoyyythihoyyyt
darısı başıma inşallahhhh

kızlar diyetin bana kazandırdıklarını sizinle de paylaşmak istiyorum opuyorumnanaktan

-artık kendime güveniyorum. çünkü yediklerimi yani irademi kontrol edebileceğimi biliyorum.
-düzenli yemek yemek ister istemez hayatınızı da düzene sokuyor. hele de sağlıklı beslenince vücut gerçekten de çok daha sağlıklı oluyor. eskiden kan şekerim sürekli düşerdi yemeklerden bi kaç saat sonra (insülin direnci vardı ve tip2 diyabete yatkınlık). dolayısıyla aklım her an yemekte olurdu ve kendimi kontrol edemezdim. kan şekerim düşünce sinirli olur kendimi aç hisseder ve hiç bir şeye konsantre olamazdım. artık böyle değil. yemeklerden hemen sonra kan şekerim düşmüyor. öğle yemeğinden sonra eskisi gibi uykum gelmiyor (eskiden uyumadan duramazdım artık uyumuyorum)
-benim yağlarım karın bölgesindeydi paso.. elma tipi vücutluydum yani. kilolarımın büyük çoğunluğu da karın ve bel bölgemden gitti. bu bölgedeki yağlar iç organların da yağlanmasına sebebiyet veriyormuş ve de insülün direnci yaratabiliyormuş (insülün direncini kısacası yemek yeseniz de bi kaç saat içinde hemen aç gibi hissetmeniz ve bitkinleşmeniz şeklinde kısaca tarif edebilirim. ötesi de tip2 yani leri yaşlarda görülen diyabet hastalığı oluyor). sanırım bu bölgedeki yağlardan kurtulmam da insülün direncini yok etti.
-ilerde şeker hastası olma ihtimalim çok çok düştü.
-yine düzenli ve dengeli öğünlerle ve karın yağlarından kurtulmamla hormonlarımın da düzene girdiğini düşünüyorum. çünkü yukardaki rahatsızlıklar zaten hormonal dengesizliktendi. bir de mesela yıllardır yüzümde sivilce benzeri şeyler çıkardı sadece hormon hapı kullanırken kaybolmuşlardı. artık yüzüm yıllardır ilk kez ilaç kullanmama rağmen tertemiz, canlı ve ışıltılı.. ve yine saçlarım eskisi gibi bir günde yağlanmıyor..
-şişkinliğim gitti. eskiden sabahları nispeten düz bir karınla güne başlar, öğle 5 ay hamile gibi olur, akşam 7 aylığa çıkardım. ve hiç de komik değildi çünkü hiç bir şeyi fazla da kilom olmamasına rağmen giyemezdim. inanmayacaksınız ama geçen yaz bu yüzden bütün yaz eşofmanla dolaşmıştım. çünkü karnım şişiyordu ve bi noktadan sonra ne giyersem giyeyim karnım sığmıyordu. artık şişmediğimden istediğimi giyebiliyorum.eşofmanla dolaşmak zorunda kaldığımda saçıma başıma haliyle fazla özen göstermiyordum çünkü görüntümden nefret ediyordum. oysa artık çok çok daha bakımlıyım.
-tuvalet düzenim acaip oturdu. bu sayede kuşlar gibi hafif hissediyorumm..

Son düzenleme:
kitap ne işe yarıyor cnm
canım ben diyetten sonra kitabı gördüm, özellikle elma vücut tiplilerin okuması gerekir derim, yani kilosu göbekte toplananların.. kiloları basen, kalça, popo vsde olanlar için çok gerekli değil

tebrik ederim cnm seni vereliniortak
kutlarız tabii kutlamaz olurmuyuz hiç hihoyyythihoyyyt
darısı başıma inşallahhhh
sağol canım inşallah

günaydın kızlar
günaydın canım

vücut düzeni ilginç bişi..
biliyorsunuz son 10 günde 200 gr verdim sadece
tamam dedim kilom sabitlensin o zaman 52de çiroza dönmeyeyim kas kaybetmeyeyim.. çünkü kaslar gidince yerine yağlar geliyor, yerine yine kas koymak çok zor.. üstelik ben fazla ince olmanın estetik olmadığını düşünüyorum ve dolgun bir yüzün çok daha seksi ve güzel olduğuna inanıyorum.. yanihatun dediğin hafiften etli olmalı yuvarlak olmalı.. üstelik insanın yüzü inceldiğinde çabuk da kırışıyor ve soğuk itici bi ifade geliyor..
her neyse.. biliyorsunuz yoldan geldim.. tartıldım 200 gr gitmiş.. bu sabah 200 daha gitmiş.. 3 günde 400 gr.. hiç hoşuma gitmedi mafoldumben valla maytap falan geçmiyorum.. yürüyüşe devam ediyordum ama eskisine göre en az 500-600 kalori fazla alıyordum.. inşallah çiroza dönmeden sabitlenirim kızlar ya :2: hedefim 52 idi bir anda 51.6'ya düşmüşümm :1no2: :1no2:

özge de kayboldu kendi kendime konuşuyo gibi oldum ama olsun paylaşmaya devam sizlerle nadide deneyimlerimi boshayallersmile

diyet boyunca neler yaptım nelere dikkat ettim paylaşmak istiyorum sizlerle opuyorumnanaktan
benim gibi açlığa dayanamayan arkadaşlar özellikle okusunn
3 kg vermişim gibi gözüküyor ama aslında 55.6'den 51.6ya düştüm yani yaklaşık 4 kilo verdim 6 haftada

-az ama sık yedim ( 3 ana + 2 veya 3 ara öğün duruma göre)
-az kavramım gelişmediğinden ve de neyin kaç kalori olduğunu bilmediğimden yemeklerimin kalorisini hesaplayarak bir düzen oturttum.
-hamurişi ve kızartmayı kesinlikle kestim (bisküvi, pasta, börek, çörek vb.)
-mutlaka sıkı ve protein içeren zegin bir kahvaltı yaptım.
-az yağlı yoğurt ve günlük süt tüketmeye özen gösterdim.
-karbonhidrat mutlaka aldım ama abartmadım. karbonhidratın yanında mutlaka ve mutlaka sebze olmasına dikkat ettim.
-neredeyse tüm öğünlerimde protein olmasına dikkat ettim. yemeklere tavuk, kıyma koydum. proteinin sindirimi uzun sürdüğünden kan şekerinin hemen düşmesini önlüyor ve kas kaybetmenizi de önlüyor.
-yemeklerimdeki yağı kısmadım. eskiden aşırı az yağlı yemek yapardım. artık normal miktarda yağ kullanıyorum. çünkü yağ tokluk hissi yaratıyor ve daha az yiyorsunuz + sindirimi de yavaşlatıyor böylece kan şekeri yavaş düşüyor.
-salatama mutlaka zeytinyağı koydum.
-şekeri çok çok az tükettim. çayı şekersiz içtim.
-kırmızı et ve balık mutlaka haftada en az 2-3 kez tüketmeye çalıştım. malum et çok kazıkk.
-somon balığı özellikle yedim.
-bol su içtim ama azar azar hepsi tek seferde değil.
-ana ve ara öğünleri aşağı yukarı aynı saatlerde yapmaya gayret ettim.
-yavaş ve aralıklarla yedim, çatalımı arada sırada masaya bırakarak yani.
-tam buğday ekmeği tüketmeye özen gösterdim.
-ara öğünlerde meyva tükettim. aç gibi olmasam da ara öğünü mutlaka aldım.
-bol yürüyüş yaptım.
-haftada bi kaç kez multivitamin aldım
-bol bol foruma girdimm, muhabbet ettim ve motive oldumm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bende sabah tartıldım kilo almış görünüyorum canım sıkıldı mafoldumben

ayvamı hafif içeri çekince süper oldu göğüslerim de daha dolgun şimdi kaydirigubbakcemile2
sandalet lazım altına ama tüm paralar yola gitti boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…