Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

sağol tatlımm opuyorumnanaktan evet şimdilik işi istesemde sıkı tutamıyorum biraz kendime geleyim en azından şu 14 günlük tedavi bitsin ondan sonra yine devam ederim boshayallersmile

nafff çok geçmiş olsun bitanem yaaaaa, kızlar çok dikkat edelim kilolarımızı verirken hasta olmadannnn böyle görünce insanın şevki kırılıyo ama sağlıklı vericez az yicez ama sık, ve spor

sağol canım olumunekankayizsmile :kedi:

yaseminin kendini bu gruba dahil etmesiyle gitmesi bir olmuş kaydirigubbakcemile3

evet öyle olmuş

merhaba kızlar
hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun

hoşgeldin cnm sağol :hulya:

sağol neşecim keşke umursamaz bir insan olsaydımmm takmasaydım herşeyi & herkesi alsanaalsanasmile

ramazan da kimse olmaz herhalde burda :hulya:

ben oruç tutamasamda olurum :ecrin_bebek:

valla cnm yardım edicek bir şey yok elimizde sihirli değnek yok ki maalesef
yediklerimize dikkat ederek spor yaparak vermemiz gerekiyor

merhaba arkadaşlar,ben kk üne yeni katıldım.1 ay 3 haftadır diyetteyim..70 kilodan 62 ye düştüm.. yani sabahları bir dilim kepekli ekmek ya da peksimet peynir domates salatalık şekersiz çay sıkıldığımdada diyet sütle müsli yedim öğlenleri bir tabak sebze yemeği ya da bir paket diyet bisküvi yanında kahve-çay akşamları balık veya tavuk yanında bol salata(tabi kaçamak yaptım kaçamağımda diyet çikolata:))..spor yapmayı hiç sevmiyorum aslında sadece yürümeyi seviyorum ama havalar sıcak diye çıkamıyorum şu aralar evden ama 3 hafta önce hemen hemen hergün çıktım en az 1 saat yürüdüm..bundan bir sene önce yine çok kilo almıştım o zaman arkadaşımla paraları birleştirip lida almıştık yarı yarıya kullanalım işe yarıycak mı diye kullandık ve boğazımızıda tutarak verdik kilo ama ikimizde elden ayaktan düştük sonra yine aldık kiloları aslında haplar bir işe yaramıyor annemde defalarca kullandı ama hep yine kilo aldı hemde fazlasıyla bu yüzden ben hap kullanmadan kalıcı bir şekilde kilo vermeyi umuyorum inşallah başarırım..

hoşgeldin aramıza canım yediklerimize dikkat edip sporumuzuda yaparsak inanıyorumki alınan bu kilolar yavas yavas gidecektir. bende çok sabırsızım ama zamanla görücem sonucu

slm kızlarr
gitmeden önce bivedalaşıyım dedimmyerimseniben
malumm sevgili kayınvalideme gidiyorummmmkaydirigubbakcemile3

kendinize iyi bakınn görüşürüzzzzzz
enaz 10gün sonraaa.....

slm kızlarr
gitmeden önce bivedalaşıyım dedimmyerimseniben
malumm sevgili kayınvalideme gidiyorummmmkaydirigubbakcemile3

kendinize iyi bakınn görüşürüzzzzzz
enaz 10gün sonraaa.....

gülegüle iyi eğlenceler canım :roflol: :roflol: :tomato:

hoşgeldin cnm aramıza 8 kg çok iyi vermişsin bence

hoşgeldin cnm aramıza 8 kg çok iyi vermişsin bence

teşekkür ederim canım aslında çok ümitsizdim hayatta veremem diyordum bende şaşırdım sonuca:) bide son bi haftadır sabah akşam yemek yemeden önce elma sirkesi +bal+su karışımını içiyorum o da çok işe yarıyor çok tok tutuyor:)

bende 3 gündür sabahları içiyorum elma sirkeli su
bende gastirit var oyüzden çok devam edemem herhalde
bu hafta bir sonuca bakacağım faydası olacak mı diye

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler a.s.

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…