- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #12.281
saçların yıpranmadı mı peki canımm :kedi:
selamm hoşgeldinnn canım a.s.
naf koparttın beni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok zahmetli olmuş ben evde direk kahve vursam nolur diye düşünüyordumm
slm cnm
hayrola özge ?
sağol canım, aminn
şu an bişey yok gibi görünüyo lastik gibi olmadıda uçları, oreal çok önemli çok kalıteli olması lazım çünkü bi aşşa mahalledeki kuaförde kadının derisi yanmış düşün Allah a şükür:2: bende öle bişe olmadı 120 tl cik bayıldım:)))))))))
hadi bian önce hallolur inşallah canım opuyorumnanaktan
KIZLAR Diyetisyene gittim bugün...
89,3 kg dan 88,7 kiloya düşmüşüm.vücut analizimde giden 600 gıramında hepsi yağdan gitmiş.çok yavaş ilerliyorum 3 hafta sonunda 2,6 kg vermiş durumdayım.ama şükür az da olsa giden bişeyler var ...umudumu yitirmedim...
KIZLAR Diyetisyene gittim bugün...
89,3 kg dan 88,7 kiloya düşmüşüm.vücut analizimde giden 600 gıramında hepsi yağdan gitmiş.çok yavaş ilerliyorum 3 hafta sonunda 2,6 kg vermiş durumdayım.ama şükür az da olsa giden bişeyler var ...umudumu yitirmedim...
ayyyy ne güzellll benim hepsi yağ zaten vücudumun yağ nasıl atılır sana söyledimi diyetisyenin
süper canımmm :lepi: olsunn az az gitsinn yeter ki gitsinnn opuyorumnanaktan
Bizim iş yerinde ki kıza da mutlaka çörek otu ye demiş diyetisyeni
Canım verdiği listeye uyuyorum sadece...özel bişey söylemedi..Ama bugün 1 tatlı kaşığı öğütülmüş keten tohumu ve 1 çay kaşığı öğütülmüş çrek otunu gün çerisinde mutlaka kullanmamı söyledi.içinde omega varmış,bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyomuş,bağırsak çalışmasını düzenliyomuş ki benim spastik kolonum var...kabızlık bi nevi...yağ yakımında faydası olur dedi...
sağol nafcım...inşallah...bu arada çizelge için teşekkür ederim.dediğin gibi yaptım ama uygun format değil dedi...yinede eline sağlık canım...
ah yaaaaaaaaa o bendede varrrrr sen neler yapıyosun spastik kolonla ilgili canım yaaaa
kızlar keten tohumu kabızlığa sebeb oluyo ama
spastik kolon nedir bilmiyorumkismile
ya benim doktor olabilir dedi ama şikayetim ona benziyomuş. tabi yediklerimlede alakası oluyo, spastik kolit bişeye sinirlenip üzülüp stres yaptığım zaman bağırsaklarda ortaya çıkan bi sancı. dönem dönem oluyo sanki ishalmişim gibi ama diilim. yediklerimde genelde süt yoğurt felan aşırıya kacınca bi sonraki gün ağrıyı veriyo, ağarlıkta duygu durumu daha ağırlıklı sancımda
ayyyyy çok yoruldummmm
hayırdır özge neden yoruldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?