- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #12.461
Ben o yazıyı tinkerbell e yazmıştım ama cevap senden gelince sana ayrıntılı tekrar yazmıştım.
Kaba bulduysan öyledir ne diyebilirim. Benim kendi izah tarzım.
binbirrenk sıkılırsan zayıflamak isteyenlerin paylaşım alanına uğrayabilirsin şekerim
Ben o yazıyı tinkerbell e yazmıştım ama cevap senden gelince sana ayrıntılı tekrar yazmıştım.
Kaba bulduysan öyledir ne diyebilirim. Benim kendi izah tarzım.
Binbirrenk arkadaşım o yazıyı bana yazdığını söylemişsin. Bu konunun anlaşıldığını ve kapandığını düşünüyordum açıkcası.Görülüyor ki anlaşılmamış. Bende benim alıntımdan aldığın için melise uyarı yaptığını düşündüğüm için ödül konusunda, sana düzeltme gereği duymuştum Yanlış yerde yanlış insana uyarı yaptığını açıklamaya çalışmıştım üzülerek... Ama anlaşılmamış ki hala bana yazdığını söylemişsin.
merhaba kızlar(gerçi çoğu gitmiş ama...)
((
üzüldüm doğrusu bu şekilde olmasına
bende arkadaşlıkran yanaydım
ama bu şekilde dağılmak hoş olmamış
sağlıklı beslenenlerin sohbet bölümü diye sohbet topiğinde konu açılabilirdi
buraya diyetle ilgili konular ordada sohbet olurdu
yeni gelen arkadaşlara da ilk okuduklarında verebileceğimiz bilgiler açık olurdu binbirrenk de bunu kastetmiş sanırım
sohbet güzel motivasyonu sağlar bende mezun oldum ama bu topiğin yeri bende de ayrı
binbirrenkin hakkını yiyemem ilk sayfada yazılanlar beni etkilemişti faydası oldu benim için
şimdi koruma dönemindeyim yine buraya da yazacağım burda kalan arkadaşların da yanındayım
olumunekankayizsmile
ben spor ve dengeli beslenerek kilo vermeye çalışıyorum. Sanırım topiğim burası. Zaten yeni katılmıştım sanırım gözden kaçırmışım listemi yapılıyor. Eğer öyleyse benide eklermisiniz
merhaba kızlar(gerçi çoğu gitmiş ama...)
((
üzüldüm doğrusu bu şekilde olmasına
bende arkadaşlıkran yanaydım
ama bu şekilde dağılmak hoş olmamış
sağlıklı beslenenlerin sohbet bölümü diye sohbet topiğinde konu açılabilirdi
buraya diyetle ilgili konular ordada sohbet olurdu
yeni gelen arkadaşlara da ilk okuduklarında verebileceğimiz bilgiler açık olurdu binbirrenk de bunu kastetmiş sanırım
sohbet güzel motivasyonu sağlar bende mezun oldum ama bu topiğin yeri bende de ayrı
binbirrenkin hakkını yiyemem ilk sayfada yazılanlar beni etkilemişti faydası oldu benim için
şimdi koruma dönemindeyim yine buraya da yazacağım burda kalan arkadaşların da yanındayım
olumunekankayizsmile
ben spor ve dengeli beslenerek kilo vermeye çalışıyorum. Sanırım topiğim burası. Zaten yeni katılmıştım sanırım gözden kaçırmışım listemi yapılıyor. Eğer öyleyse benide eklermisiniz
Dün bir kızgınlıkla yazdığım gelmem sözü sakin düşününce çok anlamsız.
Hiçbir topik için böyle bir sınırlama getiremem durup dururken.
Evet arzuco hatice1 liste yapıyordu. Şu anda kullanıcı adı değişmiş. kestane şekeri olmuş.
Hatice kullanıcı adın hayırlı olsun. Çok tatlı. Umarım uğur getirir.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?