Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

buradan devam edip etmeyeceğiniz kendi kararınız artık. Devam etse de etmese de benim ne bir çıkarım ne de zararım olabilir.

Tercihiniz ne olursa olsun hedefleriniz doğrultusunda başarılar diliyorum.
Yolunuz açık olsun

Son düzenleme:
Ben o yazıyı tinkerbell e yazmıştım ama cevap senden gelince sana ayrıntılı tekrar yazmıştım.
Kaba bulduysan öyledir ne diyebilirim. Benim kendi izah tarzım.

tırkenbell2 arkadaşım benimm kendi tarzın olabilir ama bununifade biçimi sorunlu yanlış.neyse hayaıtnda sana başarılarr dilirimmma.s

bende kk da ilk buraya giriş yapmıştım
böyle tepkilerle karşılaştığıma gerçekten çok üzüldüm
ama topik senin nasıl olsa senin istediğin gibi olmalı
sana topiğinde başarılar dilerim
kendine iyi bak

kızlar keşke böyle olmasaydı ama oldu yanlızda kalsam devam edeceğim :ecrin_bebek:
ne zamandır boşlamıştım kilo koruma evresinde gibiyim kaydirigubbakcemile2
200 gr verip 200 gr alıyordum ama yarından itiberan kendime daha dikkat edeceğim hihoyyyt

Nasıl bu durumlara gelindi.Üzüldüm açıkcası...
Bu sıkıcı rejim dönemimizde paylaşım yaptığımız bu topikte hoş sohbetin bir zararı olabileceğini düşünmüyorum bende.

Ben o yazıyı tinkerbell e yazmıştım ama cevap senden gelince sana ayrıntılı tekrar yazmıştım.
Kaba bulduysan öyledir ne diyebilirim. Benim kendi izah tarzım.

Binbirrenk arkadaşım o yazıyı bana yazdığını söylemişsin. Bu konunun anlaşıldığını ve kapandığını düşünüyordum açıkcası.Görülüyor ki anlaşılmamış. Bende benim alıntımdan aldığın için melise uyarı yaptığını düşündüğüm için ödül konusunda, sana düzeltme gereği duymuştum Yanlış yerde yanlış insana uyarı yaptığını açıklamaya çalışmıştım üzülerek... Ama anlaşılmamış ki hala bana yazdığını söylemişsin.

Son düzenleme:
merhaba kızlar(gerçi çoğu gitmiş ama...)
((
üzüldüm doğrusu bu şekilde olmasına
bende arkadaşlıkran yanaydım
ama bu şekilde dağılmak hoş olmamış
sağlıklı beslenenlerin sohbet bölümü diye sohbet topiğinde konu açılabilirdi
buraya diyetle ilgili konular ordada sohbet olurdu
yeni gelen arkadaşlara da ilk okuduklarında verebileceğimiz bilgiler açık olurdu binbirrenk de bunu kastetmiş sanırım
sohbet güzel motivasyonu sağlar bende mezun oldum ama bu topiğin yeri bende de ayrı
binbirrenkin hakkını yiyemem ilk sayfada yazılanlar beni etkilemişti faydası oldu benim için
şimdi koruma dönemindeyim yine buraya da yazacağım burda kalan arkadaşların da yanındayım
olumunekankayizsmile

ben spor ve dengeli beslenerek kilo vermeye çalışıyorum. Sanırım topiğim burası. Zaten yeni katılmıştım sanırım gözden kaçırmışım listemi yapılıyor. Eğer öyleyse benide eklermisiniz

günaydın arkadaşlar.bilgisayarım bozuktu tamirden yeni geldi.hala şoktayım.ortalık epey karışmış.herkes eteğindekileri öyle bir dökmüşki bu saatten sonra sohbet olsada ne kadar gerçekçi nekadar samimi olur orası şüpheli.ben ilk kk ne girip topikteki yazıları okuduğumda aranızdaki samimi sohbete hayran kalmıştım.herkesin sorunu ve amacı ortaktı.sanki herkes beni anlatıyordu.ve herkes birbirine kırmadan,samimiyetle beraber saygı çerçevesinide koruyarak destek oluyordu.ve bende bu grubun içinde olmalıyım diyerek aranıza katılmıştım.ama şuanda ortada çok üzücü bir tablo var ve bende bu tabloda adımın geçmesini istemiyorum.hepinize teşekkür ediyorum ve hepinizi seviyorum.burada kalan arkadaşlarada ömür boyu mutluluk ve sağlık diliyorum.opuyorumnanaktan

Dün bir kızgınlıkla yazdığım gelmem sözü sakin düşününce çok anlamsız.
Hiçbir topik için böyle bir sınırlama getiremem durup dururken.

Evet tinkerbell o yazıyı aceleden eksik yazmışım. Şöyle yazacaktım.

''O yazıyı tinkerbell e yazdım, cevabı aldım ve konuyu kapattık. Sen ayrıca yazınca tekrar sana da ayrıntılı şekilde açıkladım'' diyecektim.
Konu anlaşılmıştı gündeme gelince tekrarlandı.

Canım bana hak verse de vermese de benim demek istediklerimi anlayan 3 kişi olur diye düşünmüştüm.
Evet haticeler ve bir kişi daha. O gelmedi şimdiden söylemek istemiyorum.
sanırım geldiğinde bir şeyler söyleyecektir.
O zaman senin anlayacağını ummuştum veya bunu beklememiştim diyeceğim.
Şimdiye kadar beklediğim kişilerden beklediğim tepkileri aldım.
teşekkür ederim beni anladığın için.a.s.

Evet arzuco hatice1 liste yapıyordu. Şu anda kullanıcı adı değişmiş. kestane şekeri olmuş.

Hatice kullanıcı adın hayırlı olsun. Çok tatlı. Umarım uğur getirir.kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım yanlız kalmadıma sevindim olumunekankayizsmile

canım listeyi ben hazırlıyorum cumadan cumaya tartılıp yazıyoruz

cuma günü başlangıç kilonu bu haftaki kilonu ve hedef kilonu yazarsın eklerim tabloya

Dün bir kızgınlıkla yazdığım gelmem sözü sakin düşününce çok anlamsız.
Hiçbir topik için böyle bir sınırlama getiremem durup dururken.

Binbirrenk'cim hatırlıyormusun bilmem ama ben çok iyi hatırlıyorum (sanki bu yaşananlar içine doğmuştu) fisfisfis

sen bana takımın kaptanı olurmusun diye sorduğunda BU YOLDA YANLIZ KALSAN bile ben senin hep yanında olurum yeterki sen bu işi bırakma demiştin vereliniortak

evet o gün geldi sağolsun bırakmayan arkadaşlarda yanlız değilim ama senin burayı bırakmama sözün var onun için bırakmaolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…