- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #12.421
ee kimsecikler uğramamış
canım bugün haftasonu yarın belli olur kimin gelip kimin gelmediğiCADIARZU
bu arada sende hoşgeldin aramızaa.s. sen geldiğinde ben yoktum vereliniortak
arzuca hoşgeldin aramıza
kızlar ben bugün ev gezmesine gittim biraz abarttım yediklerimi
Evet bu grubun kaptanı Hatice1 ama sorumlusu da konu aktif olduğu sürece benim..
-Ayrı bir konu açmak sadece 1-2 dk yı alır. Bu konuda kalmak isteyenler kalır diğer arkadaşlar paylaşıma oradan devam edebilir.
..
Yazdıklarımı alıntı yapmayın lütfen ve cevap verilmesini istemiyorum. Özelden kararınızı verip uygulamanızı rica ediyorum. Ben KK ne girdiğim sürece ve bu konu kapanmadığı sürece konunun amacından çıkmasına gönlüm razı olmaz.
Anlayışınız için teşekkürler.
Ama ben konu sahibiyim her şey istediğim gibi olacak modunda değilim tabii ki.
Konu bir düzene girsin istedim.
Devam etmek istemeyen arkadaşlar listeden adını sildirip bu sayfada diyet topiği de açabilirler, sohbet topiği de açabilirler.
Buradan devam etmek isteyenler de konuya uygun paylaşımlar yapmalı doğal olarak.hihoyyyt
ben kimsenin topiğin sorumlusu benim dediğini duymadım ! Yoksa kaçırdım mı hatırlattınız ?
Kibarca kurallarıma uyan kalsın uymayana işte kapı mı diyorsunuz ?
Konuşup konuşup insanlara cevap vermeyin deme hakkını kendinizde görüyorsunuz ! Bu ne büyük bir kibirdir !
Ilk söyledikleriniz ile ne büyük bir çelişki !
Az önce yazdığım gibi uyan kalsın uymayana işte kapı mantığı devam etmekte diyecek pek birşey kalmamış.
Tüm bu olanlarda büyütülecek birşey yok aslında konuşma üslubu bana çok itici geldi. Saygı ve sevgi çerçevesinde bir uyarı beklerdim emir verir gibi değil !..
Listeden adım silinsin lütfen ben arkadaşlarım ile sohbet ederek zayıflayabileceğim bir topiğe gidiyorum. Kalan arkadaşlara başarılar dilerim.kırdıysam özür dilerim..
Tüm güzel günler için teşekkürler..
Yazdıklarıma tabiki alıntı yapabilir ve cevap verebilirsiniz emrivaki yapmıyorum.
Sevgilerle
eylülüm bizler kk ya girmesek bile birbirimizle özelden mailleşeceğiz
arkadaşlık bizim için önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?