Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

daha önce de eylül le bir şey konuluyorduk tepki verilmişti
aynı şey cuma günü de yapıldı
hiç kimse öğretmen değil bizler de öğrenci değiliz buraya kendi keyfim için katılmıştım
ben sohbet etmedikten sonra kendi kendime de yediklerimi yazabilirim ne önemi var ki buraya girmemin
biz arkadaşlık içinde burdayız
hiç kimse hiç kimseyi azarlayıp laf sokamaz

Evet bu grubun kaptanı Hatice1 ama sorumlusu da konu aktif olduğu sürece benim..

Ben kimsenin topiğin sorumlusu benim dediğini duymadım ! yoksa kaçırdım mı hatırlattınız ?

-Ayrı bir konu açmak sadece 1-2 dk yı alır. Bu konuda kalmak isteyenler kalır diğer arkadaşlar paylaşıma oradan devam edebilir.
..

Kibarca kurallarıma uyan kalsın uymayana işte kapı mı diyorsunuz ?

Konuşup konuşup insanlara cevap vermeyin deme hakkını kendinizde görüyorsunuz ! Bu ne büyük bir kibirdir !

Ama ben konu sahibiyim her şey istediğim gibi olacak modunda değilim tabii ki.

İlk söyledikleriniz ile ne büyük bir çelişki !

Az önce yazdığım gibi uyan kalsın uymayana işte kapı mantığı devam etmekte diyecek pek birşey kalmamış.

Tüm bu olanlarda büyütülecek birşey yok aslında konuşma üslubu bana çok itici geldi. Saygı ve sevgi çerçevesinde bir uyarı beklerdim emir verir gibi değil !..

Listeden adım silinsin lütfen ben arkadaşlarım ile sohbet ederek zayıflayabileceğim bir topiğe gidiyorum. Kalan arkadaşlara başarılar dilerim.Kırdıysam özür dilerim..

Tüm güzel günler için teşekkürler..

Yazdıklarıma tabiki alıntı yapabilir ve cevap verebilirsiniz emrivaki yapmıyorum.

Sevgilerle

kesinlikle bu duruma karşıyım bende katılıyorum iki arkadaşımada, biz sohbet edip çok yediklerimizi yemediklerimizi başarılarımızı sohbetle birleştirip anlatamıycaksak evet açalım bi başlık toplanalım varmısınız kızlar, sohbet serbest ve tabiki deneyimlerimizde herşey dahil ne dersiniz.

merhaba arkadaşlar..burda sizlerin sayesinde istediğim kiloya ulaştım ve mezun olmuştum..sırf aramızdaki arkadaşlık bağı kopmasın diye ara ara girip sizlerle sohbet ediyordum..ama konu sahibi arkadaşımız (belki de kendince haklıdır bilemiyorum), topiğinde sohbet istemediği için bundan sonra bende bu topiğe girmiycem...sizlere başarılar diliyorum, hoşçakalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…