Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kızlar bende haticeye katılıyorum.eğer sizin için sorun olmazsa sizin olduğunuz topiğede yazarım.
sonuçta hem sohbet edeceğiz hemde zayıflayacağız.

kırılmasak gitmezdik zaten
senlik bir durum yok zaten
olumunekankayizsmilevereliniortak
neyse kızlar daha sonra görüşürüz misafirlerim
gelecek çıkmam lazım
tamam canım bugün az ye ama tamam mı
bizim olduğumuz topikte zayıflama topiği zaten
ama sohbete izin var

tamam canım ama ben burayı bırakmak istemiyorum burasıyla hayatıma farklı bir bakış açısı getirdim buranın yeri ayrı bende

ama sizinle arkadaşlığım için diger yere gelmek isterim bende
:içelim:

bizimde buranın yeri farklıydı
ama binbirrenk için bizim yerimiz belli oldu
neyse merak ettiğim bir konu var binbirrenk zaten girmiyor topiğe o ayrı konuda
sohbet istemiyor ya ramazan da da kimse yediklerini yazamayacak
ne yapacaksınız topiği dondurcakmısınız ramazan bitene kadar kaydirigubbakcemile3

canım zaten kimse kalmazsa yapacak bişey yok :a015:

nafcım o kadar güzel yazmışsın ve tercüman olmuşsun ki düşüncelerime izninle bu yazının altına ben de imzamı koyuyorum.. ne eksik, ne fazla..

bundan sonra ben de burada yokum

:)))))))) boşver tatil bu çeşmeye gidicende yemeden içmeden durucan ?????? imkansız canım keşke ben 61 olsam tıka basa yerdim:)))))))):içelim:
hadii kız delüüü yiyiyp yiyiyp şişş:)sonrada veememme :)ama kafama göre düzenlii şekilde yeorum işteee:))))))))))))

mercüü

nafcım o kadar güzel yazmışsın ve tercüman olmuşsun ki düşüncelerime izninle bu yazının altına ben de imzamı koyuyorum.. ne eksik, ne fazla..

bundan sonra ben de burada yokum

kızlarrrr burda bende binbir çiçegin beni kısADAN HİSSEyaparak uyarıda bulundugunu hatırlıyorum..ben biraz fazla kaçırdıM dedim hamurişini konu sorunlususda burda uyarmış ama bende söyleyiş tarzını biraz kaba bulmuştum sempatiksalakcinnimaalesefff.... şimdiide sohbett olmasını istemiyormuş galibaa sadece kilolarımızı yediğimizi yazıptamı çıkcazz biiz ozaman ne anlamı kalldıı topğin faydasıı sohbette kadınlar sitesinde yapılabilir..şimdi hamiller ve ANNE adayları sadece bebekle ilğilimi konuşuyor:sinifsinif:burda ben biraz eskiyim ve konu payalaşımını topiği nasıl kualnmamaz gerektiğini biliyorum..birazdaha duyarlı olalaımm:umursamaz:

binbirçiçek değil kız binbirrenk
ayrıca zaten binbirrenk in de topiğe girdiği yok oyüzden karışmasa da olurdu bence
neyse melisdeniz cim gelmek istersen biz başka topikteyiz

binbirçiçek değil kız binbirrenk
ayrıca zaten binbirrenk in de topiğe girdiği yok oyüzden karışmasa da olurdu bence
neyse melisdeniz cim gelmek istersen biz başka topikteyiz

aman neyse birrenk işte:)
konuyu açan konu sahibi kendisi deilmiiakannehir
hangii topikk özge kızolumunekankayizsmile

Ben o yazıyı tinkerbell e yazmıştım ama cevap senden gelince sana ayrıntılı tekrar yazmıştım.
Kaba bulduysan öyledir ne diyebilirim. Benim kendi izah tarzım.

Son düzenleme:
Bana göre uyarı ve rica, size göre azarlama.
Yazı 1240.sayfada KÖTÜ İÇERİĞE basabilirsiniz. Bunu da rica ediyorum. Yönetim gereğini yapar zaten.
Bir harfini bile değiştirmedim. Çoğunluk böyle düşündüğüne göre benim uslubumda bir terslik olmalı. Her şekilde iyi niyetle yazılmış bir yazı olduğundan kimseden özür dileyecek durum görmüyorum.

Cevap vermeyin dedim çünkü konu benim için uyarıdan ibaretti ve gereksiz polemik olsun istemedim. Yine de polemiğe girmek istemiyorum ve son kez yazmak gereği duydum.
Yazdıklarım benim değil sitenin kuralları. İstedim ki konu ile ilgili paylaşım ağırlıklı olsun, arada sohbete de kimsenin karışmaya hakkı yok. Burada tam tersi oldu.

Dediğiniz gibi karışmasam da olurdu. Bunda sonuna kadar haklısınız.
Bunun için girmemem gerekiyor. Girince de yazmadan duramadım.
Buradaki arkadaşları merak ettim. Kendimce sevinçleri ve üzüntüleri paylaşmak istedim ama görüyorum ki kabalıktan başka bir işe yaramamış paylaşımlarım. Yine kendimce deneyimli olduğum için önerilerde bulunmaya çalıştım. Bu da meğer kibirlik, ukalalıkmış. Herkes burada hemfikir.
Sadece son yazım değil baştan sona hatalıymışım. Kendimi görmüş oldum sayenizde. Bana ayna tuttunuz. Keşke daha once söyleseydiniz ama yine de teşekkür ederim. Ama hiçbir zaman kimseyi kırma amacım yoktu.
.
Yine de tekrarlıyorum bu yazım bu kadar tepki aldıysa (hatta rahatsız olduğunuz diğer yazılarım için de geçerli) kötü içeriğe basmanızı özellikle rica ediyorum. O ayrı konu. Şunu da belirteyim ki yazdıklarımdan pişman değilim. Sadece kendi düşüncelerimi belirttim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…