- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #12.441
biz unutmadık zaten hatice
ama arkadaşlık adına kimse öyle kırıcı konuşamaz
olumunekankayizsmilevereliniortakkırılmasak gitmezdik zaten
senlik bir durum yok zaten
tamam canım bugün az ye ama tamam mıneyse kızlar daha sonra görüşürüz misafirlerim
gelecek çıkmam lazım
bizim olduğumuz topikte zayıflama topiği zaten
ama sohbete izin var
bizimde buranın yeri farklıydı
ama binbirrenk için bizim yerimiz belli oldu
neyse merak ettiğim bir konu var binbirrenk zaten girmiyor topiğe o ayrı konuda
sohbet istemiyor ya ramazan da da kimse yediklerini yazamayacak
ne yapacaksınız topiği dondurcakmısınız ramazan bitene kadar kaydirigubbakcemile3
nafcım o kadar güzel yazmışsın ve tercüman olmuşsun ki düşüncelerime izninle bu yazının altına ben de imzamı koyuyorum.. ne eksik, ne fazla..Ben kimsenin topiğin sorumlusu benim dediğini duymadım ! yoksa kaçırdım mı hatırlattınız ?
Kibarca kurallarıma uyan kalsın uymayana işte kapı mı diyorsunuz ?
Konuşup konuşup insanlara cevap vermeyin deme hakkını kendinizde görüyorsunuz ! Bu ne büyük bir kibirdir !
İlk söyledikleriniz ile ne büyük bir çelişki !
Az önce yazdığım gibi uyan kalsın uymayana işte kapı mantığı devam etmekte diyecek pek birşey kalmamış.
Tüm bu olanlarda büyütülecek birşey yok aslında konuşma üslubu bana çok itici geldi. Saygı ve sevgi çerçevesinde bir uyarı beklerdim emir verir gibi değil !..
Listeden adım silinsin lütfen ben arkadaşlarım ile sohbet ederek zayıflayabileceğim bir topiğe gidiyorum. Kalan arkadaşlara başarılar dilerim.Kırdıysam özür dilerim..
Tüm güzel günler için teşekkürler..
Yazdıklarıma tabiki alıntı yapabilir ve cevap verebilirsiniz emrivaki yapmıyorum.
Sevgilerle
hadii kız delüüü yiyiyp yiyiyp şişş:)sonrada veememme :)ama kafama göre düzenlii şekilde yeorum işteee:)))))))))))):)))))))) boşver tatil bu çeşmeye gidicende yemeden içmeden durucan ?????? imkansız canım keşke ben 61 olsam tıka basa yerdim:)))))))):içelim:
mercüü-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................71.3............................................................68... .........
zambak3......................86.3...........................76.............................................................70...........yok
oyelken........................79.9..........................70.7............................................................65...........verememiş
nesibe26........................75............................71.3...............................70.5......................68..........800 gr vermiş
ege1979.........................97.2.........................92..............................................................85...........bildirmedi
naf..................................73...........................68...............................68.3........................60...........300 gr almış
melisdeniz......................65............................61.............................................................60..........tatilde
neşeli45.........................85.9..........................82.8.............................82.8......................68..........verememiş
olala..............................54.6..........................52.4..............................51.6.....................51.6........mezun oldu
cigsel2010......................71.6...........................71.6............................71.1......................63............bildirmedi
ssdemet.........................91.3...........................89.3............................88.7......................................600 gr vermiş
nafcım o kadar güzel yazmışsın ve tercüman olmuşsun ki düşüncelerime izninle bu yazının altına ben de imzamı koyuyorum.. ne eksik, ne fazla..
bundan sonra ben de burada yokum
binbirçiçek değil kız binbirrenk
ayrıca zaten binbirrenk in de topiğe girdiği yok oyüzden karışmasa da olurdu bence
neyse melisdeniz cim gelmek istersen biz başka topikteyiz
hadii kız delüüü yiyiyp yiyiyp şişş:)sonrada veememme :)ama kafama göre düzenlii şekilde yeorum işteee:))))))))))))
mercüü
kızlarrrr burda bende binbir çiçegin beni kısADAN HİSSEyaparak uyarıda bulundugunu hatırlıyorum..ben biraz fazla kaçırdıM dedim hamurişini konu sorunlususda burda uyarmış ama bende söyleyiş tarzını biraz kaba bulmuştum sempatiksalakcinnimaalesefff.... şimdiide sohbett olmasını istemiyormuş galibaa sadece kilolarımızı yediğimizi yazıptamı çıkcazz biiz ozaman ne anlamı kalldıı topğin faydasıı sohbette kadınlar sitesinde yapılabilir..şimdi hamiller ve ANNE adayları sadece bebekle ilğilimi konuşuyor:sinifsinif:burda ben biraz eskiyim ve konu payalaşımını topiği nasıl kualnmamaz gerektiğini biliyorum..birazdaha duyarlı olalaımm:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?