- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #12.521
valla şuanda 60a dayanmış durumdayım 59.5 falan o civarda gidiyorum 1-2 kilo verebilirsem bana yeter bide ramazanda almazsam tabii süper olucakk
merhaba pofu.Sen aylar önce de buraya katılmıştın.
Bu sefer kararlı olmalısın bence.
tabi bende varım deyip kaybolmayacakasan neden olmasın
sahurda kıymalı yumurta kahvaltılık ve domates salata yedim yanında 2 bardak açık çay içtimzemuszemus
yanlız ekmeğim beyaz ekmekti evde ekmek kalmamıştı geç saattede başka ekmek bulamadım:kedi:
tmm cnm zaten şu kilolardan bir an önce kurtulmam gerekiyo 67.200 ile 68 arasında sürekli giidp gelmekten sıkıldım :S sporda yapıyorum ekmeği de kestim bol suda içiyorum ama nerde hata yaptımı bilmiyorum
Dengeli ve sağlıklı olan her şeyden yemeye çalış canım.
Ekmeği kesinlikle kesme. Esmer olanlardan haftada bir değiştirerek tahıl, tam buğday, çavdar
günde 3 dilim devam et. Bol su içmen güzel.
Buradan devam edeceksen ilk sayfayı okuyup başlamanı öneriyorum.
Gün gün yediklerini ve yaptığın sporu yazarsan hepimiz yardımcı olmaya çalışırız.
Kolaylıklar diliyorumkaydirigubbakcemile5
hoşbuldukk canımmmm
nasılsınnnnn
canım çok az yiyor ve metabolizmanı yavaşlatmış olabilirsintmm cnm zaten şu kilolardan bir an önce kurtulmam gerekiyo 67.200 ile 68 arasında sürekli giidp gelmekten sıkıldım :S sporda yapıyorum ekmeği de kestim bol suda içiyorum ama nerde hata yaptımı bilmiyorum
sağol canım sana kolaylıklar diliyorum işlerini bitir rahat rahat girersin sonraGünaydın
Menün güzelmiş canım. İnşallah herkes iyi bir ramazan geçirir.
Uzmanlar ramazanda tahıl ekmeğini öneriyorlar. Ben tutamadığım için yine değiştirerek devam edeceğim.
Benim de deniz olayı bitti ramazan dolayısı ile. Evi temizleyip toparlayacağım. hafta sonu dönüyorum.
Gidince de Bursa'daki evde de bir süre işlerim olacak. Onun için bu aralar seyrek girerim sanırım.
Yazamasam da yanınızda olduğumu bilin.opuyorumnanaktan
paylaşım için teşekkürlera.s. haklısın hatır için yemek yememek gerekirsempatiksalakcinniRamazanda kilo almamak veya vermek isteyenler, iftarda çorbadan sonra 20dk. beklemesinde yarar var.
Zaten doyduğumuzu 20dk. sonra anladığımız için mantıklı.
Ondan sonraki yemekler daha az yeniyor.yerimseniben
Aman ramazan diye sporu ihmal etmeyelim. Sağlıklı beslenmeye dikkat edelim.
davetlerde hayır demesini, kendimize uygun yemekleri seçmesini bilelim.
Hatır için yemeğe son verelim.
Görüşmek üzerekaydirigubbakcemile5
slm kızlar
ben geldim
evime ama 1saat sonra geri dönücemm
nasılsınızzzzz neler yaptınız bakalımm
haticem adını degiştirmişsinn hayrolaaa
bana biraz az gibi geldi ama sen doyduysan bilemem canım afiyet olsunkızlar ben bugün sahurda 1 domates
azda beyaz peynir 1 dilim ekmek
2 bardak çay içtim
iftardada sadece çorba ve salata düşünüyorum
kızlar pazar yada pazartesii tekrar aranızdayımmm
kızlar pazar yada pazartesii tekrar aranızdayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?