Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

valla şuanda 60a dayanmış durumdayım 59.5 falan o civarda gidiyorum 1-2 kilo verebilirsem bana yeter bide ramazanda almazsam tabii süper olucakk

canım iftarda abartmadığın sürece çok zor olacağını sanmam zaten vermen gereken 2 kiloymuş yerimseniben
sana tavsiyem sahurda proteini eksik etmemen:lepi:

sahurda kıymalı yumurta kahvaltılık ve domates salata yedim yanında 2 bardak açık çay içtimzemuszemus
yanlız ekmeğim beyaz ekmekti evde ekmek kalmamıştı geç saattede başka ekmek bulamadım:kedi:

tmm cnm zaten şu kilolardan bir an önce kurtulmam gerekiyo 67.200 ile 68 arasında sürekli giidp gelmekten sıkıldım :S sporda yapıyorum ekmeği de kestim bol suda içiyorum ama nerde hata yaptımı bilmiyorum

tabi bende varım deyip kaybolmayacakasan neden olmasın

sahurda kıymalı yumurta kahvaltılık ve domates salata yedim yanında 2 bardak açık çay içtimzemuszemus
yanlız ekmeğim beyaz ekmekti evde ekmek kalmamıştı geç saattede başka ekmek bulamadım:kedi:

Günaydın
Menün güzelmiş canım. İnşallah herkes iyi bir ramazan geçirir.

Uzmanlar ramazanda tahıl ekmeğini öneriyorlar. Ben tutamadığım için yine değiştirerek devam edeceğim.

Benim de deniz olayı bitti ramazan dolayısı ile. Evi temizleyip toparlayacağım. hafta sonu dönüyorum.
Gidince de Bursa'daki evde de bir süre işlerim olacak. Onun için bu aralar seyrek girerim sanırım.
Yazamasam da yanınızda olduğumu bilin.opuyorumnanaktan

Ramazanda kilo almamak veya vermek isteyenler, iftarda çorbadan sonra 20dk. beklemesinde yarar var.
Zaten doyduğumuzu 20dk. sonra anladığımız için mantıklı.
Ondan sonraki yemekler daha az yeniyor.yerimseniben

Aman ramazan diye sporu ihmal etmeyelim. Sağlıklı beslenmeye dikkat edelim.
davetlerde hayır demesini, kendimize uygun yemekleri seçmesini bilelim.
Hatır için yemeğe son verelim.

Görüşmek üzerekaydirigubbakcemile5

tmm cnm zaten şu kilolardan bir an önce kurtulmam gerekiyo 67.200 ile 68 arasında sürekli giidp gelmekten sıkıldım :S sporda yapıyorum ekmeği de kestim bol suda içiyorum ama nerde hata yaptımı bilmiyorum

Dengeli ve sağlıklı olan her şeyden yemeye çalış canım.
Ekmeği kesinlikle kesme. Esmer olanlardan haftada bir değiştirerek tahıl, tam buğday, çavdar
günde 3 dilim devam et. Bol su içmen güzel.
Buradan devam edeceksen ilk sayfayı okuyup başlamanı öneriyorum.
Gün gün yediklerini ve yaptığın sporu yazarsan hepimiz yardımcı olmaya çalışırız.
Kolaylıklar diliyorumkaydirigubbakcemile5

tmm cnm saol

ben her gün düzenli olarak 1 saat falan yürüyorum +koşuyorum ama bugün yorgundum biraz dinlenme günü yaptım sabahta pek iştahım yoktu yiyemedim(oruç tutmuyorum çünkü tansiyonum düşük tutamıyorum daha doğrusu) günde 2 ltreye yakın su içiyorum kola ve diğer gazlı içecekleri nerdeyse hiç içmiyorum içsemde küçük çay bardağı kadar.ekmek de 1 dilim kadar çavdar ekmeği yada buğday ekmeği yiyorum sabahları.onun dışında yememeye çalışıyorum..ama nedense verdiğim geri alıyorum gülüyorum artık bu duruma

slm kızlar
ben geldim
evime ama 1saat sonra geri dönücemm
nasılsınızzzzz neler yaptınız bakalımm
haticem adını degiştirmişsinn hayrolaaa

canım çok az yiyor ve metabolizmanı yavaşlatmış olabilirsin
binbirrenkin dediği gibi ekmeği kesme ara ögünlerini atlama dengeli olarak karbonhitrat protein ve kalsiyum al verirsin inş.
sağol canım sana kolaylıklar diliyorum işlerini bitir rahat rahat girersin sonra
paylaşım için teşekkürlera.s. haklısın hatır için yemek yememek gerekirsempatiksalakcinni
slm kızlar
ben geldim
evime ama 1saat sonra geri dönücemm
nasılsınızzzzz neler yaptınız bakalımm
haticem adını degiştirmişsinn hayrolaaa

hoşgeldin zambakım Şeniz
yok kız bişey öylesine değişiklik istedim

olanlaraaa kala kaldımm resmennn
kii daha tümm msjlarıı okuyamadıgımm haldeeee
benim için burası farklıııı
ve gerçektenn burasıı sohbet topigi degill arkadaşlarrrlmaz:

konuyu saptırmamak gerekk diye düşünenlerdenim bendee
kii bikaç kez bende söylemiştimmm...

ama herkesinn kendii tercihiii
gitmek isteyen gider kalmak isteyen kalırr
ama ben herkesiinn gayet samimi oldugunu düşünmüştümm oysakii yanılmışımmm
topigimizin sohbet topigi açılabilirdi kii bunu güzelce binbirrenge iletseydikk muhakkak ilgilenirdii

ama böyle olması gerekiyormuşş olmuşşşş....

arkadaşlarr ben buradayımm burdan başladımm ve vazgeçmeden buradan devamm edicemmmm:lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…