- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #12.781
amaaan pürheves döndüm ama ortalık karışmış biraz
hoşgeldin canımŞeniz
sınav sonuçlarını aldın nasıl beklediğin gibimiopuyorumnanaktan
hoşgeldin kuzum özledik senimerhaba cicilerim opuyorumnanaktan
geldim ama ev temizlemekten yazamadım pek bişe... bi de eşim bugün evde malum onunla otururken foruma kaptırmayayım kendimi...
amaa bugün itibariyle diyet ve spora BU KEZ tam gazz başlıyorum... sabahtan beri çok düzenli yedim, akşama da koşu bandında sporumu yapıcam...
sizler nasılsınız ?
bu arada ben oruç tutamıyorum((( ilk gün tuttum ama diyabet yatkınlığı yüzünden ciddi rahatsızlandım, bozmakta istemedim yazık annem başımda bekledi akşama doğru...
haticem isim değiştirmiş galiba, ağzımı sulandırır olmuş :1hug:
canım netlerimle hesapladığımdan biraz daha az geldi, standart sapma falan etkiliyor ya, ama iyi yine de bana yeter yani.. 86,5 geldi
slm fıstıklarrr..yeni gelenlerde hoş gelmiş sefa getirmişş sonudna regl oldum ama kendimi günahkar gibi hissediyorum :S azıcık kek yedim :S yani canım çok çekti..valla ayrın acısını alcam 9 km ye kadar yolum var..bu arada diyet psikolojisinden çıkmak ne güzelmiş yawwwssacıkmıyorum hiçççç süper bişeyyyy beynimden resmen gittii bugün 5. günüm ve gayet iim öpüyorum herkesi kocaman
hoşgeldin kuzum özledik seni
dinlenmişsindir ne güzel inşallah azminin karşılığını alırsınalkisalkisalkisalkisalkisalkis
saol canımmm ben de sizi çok özledim...bundan sonra ayrılık yok :)))
canım tutmaman daha iyi diyabete yatkınmışsın
önemli olan sağlığın
inşallah Haticem yaa, iktisat benim bölümüm, eğer bi aksilik olmazsa kasım atamalarında yerleşirim gibi...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkismaşallah canım ne güzel puanın inşallah yerleşirsin biyerlere
senin bölümün neydi tatlım:içelim:
iyi akşamlar kızlar ben bugün evde yoktum
ben olmayınca bakıyorumda topik canlanmış
yok canım ya olmadı işte... zaten normalde de acıkırsam falan fenalaşıyorum, bi de sinirleniyorum :)))
inşallah Haticem yaa, iktisat benim bölümüm, eğer bi aksilik olmazsa kasım atamalarında yerleşirim gibi...
hakkında hayırlısı olsun canım
eşimin tercihleride yarın başlıyor ama taban puanlar açıklanmadı hala Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
eşin öğretmen sanırım... inşallah Allah gönlünüze göre verir canım benim... :1hug:
ben de bugün öğlen uyandım :kedi:
kahvaltı olarak 2 dilim ekmek ve melemen yedim. peynir ve 3 zeytin bi de...
öğlen ve ara gibi 10 tane kadar badem ve ffındık yedim. 5 karışımlı bitki çayı demledim kendime...
akşam da ciğer ve arpa şehriye pilavı yedim... az sonra spor yapıcam...
ewet canım öğretmen heyecanla bekliyoruzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
menün güzeelll canım öğlen kalkınca 2 artı 3 yapmışsın kaydirigubbakcemile2
kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?