Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kızlar ben çıkıyorum biraz işlerim var halledeyim
tamam canım kolay gelsin
canım sen iyileşte zaten çok yememişsin bence bi börek fazla gibi bilmiyorumkismile
güle güle Nesibe kolay gelsin. benim de katlanacak çamaşırlarım var ve dolapları düzeltmeliyim... ama çok sıcak mayışıyorum sürekli

evet ya çok sıcak canım iş yapmak istemiyo ve çok susuyorumakannehir

haticem evet tatlıyıda yememem geekti böregidee
ama oldu olan bugün telafi günüüüü

nesibe güle güle canımm
canım çok ufaksa tatlı bence çok takma
bende çok fazla sevmem tulumba ama 1 taneden bişey olmaz herhalde
binbirrenk duymasın ama banada çok ısrar ettiler onun için yedim tatlıyı
ya her zaman gittiğim biri değildi öyle olsa yemem derim ama gittiğim senede 1 sefer
evet canım ilaç kullanmıştım ikişer kutu , bitince gel demişti doktor ama ben kendimi iyi hissedince bi de sınav falan gitmedim. yine hortladı galiba benim kansızlık

yaaa canım en büyük zararı kendimize veriyoruz iyi olunca doktora gitmeyerek
bence en yakın zamanda git sen kontrollerineopuyorumnanaktan

haticemm napıyımm yedimm gitti
kızlar tartılma işini nezaman yapıyoruzz
ben kaçırdım msjlardan galibaaa
canım iftardan önce tartılıyoruz
perşembe iftar öncesi tartılıp cuma sabah yazıyoruz kaydirigubbakcemile5
Zambakım, kestaneşekerim söz gidicem bi ara doktora. hiç merak etmeyin :1hug: canlarım benim

aman canım dikkat et kendineŞeniz

süpeerrr ikili geri döndüüüüüüüü:roflol::roflol::roflol:delikafadulden

döndü canım da olan yine bana oluyo kafamçokkarıştı beynim döndü vala bu sıcakta pataklanmaktan..
ben bi yere gidecektim ne diye gidecektim :uhm: bak yaa vura vura öldürdü bütün hücrelerimi sempatiksalakcinni

kızımm :mymeka kafandakii hücreler vurmaktan ölmedikiiikaydirigubbakcemile3pide ve pilav yemekten ölmüştürrrr:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…