Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

evet ya su içilmiyor ozamandaaa
ama tatlı yeme tamammııııılmaz:
yaaaaaaa canım görmedim dün bunu ama ben yedim 2 küçük tatlıı:kedi:
85,3tüm canım pazartesi tartılmıştım yanlış hatırlamıyorsam... boyum 1.70...
hayatımda hiç bu kilolara çıkmamıştım yaa :çok üzgünüm: neyse gidecek inşallah hepsi
azimle halledersin canım sen kaydirigubbakcemile5
kızlar ancak girebildim nete
yarın misafirlerim var nete giremem
hastaneyede gitmem lazım kızımız dişi çok ağrıyo
hem misafir hemde dişçi biraz zor olacak
onun için fırsat bulamam
geçmiş olsun canım:teselli: bilirim benim kızımın dişide ağrırdı allah şifa versin canım
iyi sahurlar kızlarrr
geçmişi okuyamadım yarında akşama kadar giremem kilomu bildireyim dedim
58 200 olmuşum 800 gram verdim bu haftaaa....kaydirigubbakcemile2
vav maşallah haticem ilk haftadan güzel vermişsin
canım stres yapma geldiği zaman gelir
tabloyu yapcakmısınız??nasıl görcem ben onu??
şimdi yaparım
hatice dün davette ne kadar yediyseee hala gelemediiii
kaydirigubbakcemile3

kız yok fazla kaçırmadım gerçekten ama fırsatım pek olmuyor girmeyesositososito

Son düzenleme:
-----------------------başladığı k---------------geçen haftaki---------------şuanki kilo------------------hedef kilo

hatice1..................84............................71.................................................................68... ......bildirim yapmıyor

zambak3...............86.3...........................76................................................................70..........bildirim yapmıyor

nesibe26................75............................70.3.............................70.1...........................68...........200 gr vermiş

haticc22................59.8...........................59................................58.2..........................57..........800 gr vermiş

ssdemetss.............91.3..........................88.7...........................................................................yok

pofu.......................68.............................68...............................66.1..........................58.........1.900 gr vermiş

patiska..................85.3...........................85.3............................84.8..........................70..........500 gr vermiş

Son düzenleme:
Haticem canım benim hedef kilom 70 olsun... asıl hedefe ulaşmak çok uzun bi yol gerektiriyor onu yazmayalım :)
85,3 ile başladım

yokk canımm ne uyuması
2yi geçmişti yattıgım sabahta 10 olmuştu kalktıgımmm
neçabuk vakit geçmişşşkaydirigubbakcemile3dedimmm

ben de uyuyamadım bi türlü...döndüm durdum yatakta. sabahta eşim işten gelince kahvaltı hazırlayıp kaldırdı saolsun erkenden ama şimdi kapanıyor gözlerim ((
gündüz uykusu diyette oldukça zararlı diye kendimi zorluyorum ama nasıl uykum var anlatamam

tablo güzel benceeee
nesibenin cezasını ben verdimm zatennnn

pofuu canım tebriklerr
azmin hep böyle devam etsinnkaydirigubbakcemile5

patisss sakın düşmee elimee sana süper cezalar düşünüyorummmm:jeyyar::jeyyar:

maşallahh kocannaaaa

kızımm ben uyuma desemde sen uyuyacaksın biliyorummm:mymeka:

tşkler kızlar..sayenizde..hep beraber zayıflıyoruz :)

umarım haftaya da 2 kilo veriirm :):)

maşallahh kocannaaaa

kızımm ben uyuma desemde sen uyuyacaksın biliyorummm:mymeka:

bi dövme yaa -tatlicadiarzu-
uyuyayım di mi azıcık :) 1 saatcik...

Kestane şekerim cokacimcoook kurtarın beni şu zambak kişisinden ya :) sersem oldum vala mor çatıya sığınıcam :a015:

acı bana Zambağım :Saruboceq:

haftaya kimse kupaya niyetlenmesin :roflol::roflol: Zambağa beni pataklama fırsatı vermeyeceğim :roflol:

ayyyy ben bu laflarıı çokk duydummmmmnaniknanik
alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi:işte budur :sm_cool::teytey:

hatice daha akıllanmadınmı senn haaaa:mymeka:
bu kızın arkasında duruyosunn hepp
ama patiss verdigi sözleri hep yiyorrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet canım bugün tam 1 haftamı doldurdum :) sanırım haftaya bu kadar veremem yani spor yapıyorum belki 1 kilo veririm ama umarım daha altı olmaz :):)

canım sen de bu hafta başladın di mi? ilk haftada olduğu gbi olmazsa üzülme sakın haftaya. yavaş gitsin kalıcı olsun.

Haticem canım sen bana destek ol, bu Zambağa sana da laf söyleme fırsatı vermeyeceğim
hem sen de destek olmazsan ben çok yalnız kalırım :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…