- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #13.041
ŞenizŞenizcanım benimmmsen bize gel Haticem sonra da biz size geliriz kaydirigubbakcemile
ikinizde toplanın sonra bana gelinnnn tamammııııkaydirigubbakcemile3
ayyy ne güzell olurduuu yaaaboshayallersmileboshayallersmile
aa ben haticenin listeye girdigini bilmiyordummm
ne kadarr güzelll desem olmayacakkk:uhm:
ne desem acaba
nesibeee hoşgeldinn nasılsınopuyorumnanaktan
geçmiş olsun kızın nasılll
kızlar hedef kilomu düşürdüm
sağolsun canım daha doktora götürmedim
öğleden sonra götürecem
kızlar sonra görüşürüz.
-----------------------başladığı k---------------geçen haftaki---------------şuanki kilo------------------hedef kilo
hatice1..................84............................71.................................................................68... ......bildirim yapmıyor
zambak3...............86.3...........................76................................................................70..........bildirim yapmıyor
nesibe26................75............................70.3.............................70.1...........................68...........200 gr vermiş
haticc22................59.8...........................59................................58.2..........................57..........800 gr vermiş
ssdemetss.............91.3..........................88.7...........................................................................yok
pofu.......................68.............................68...............................66.1..........................58.........1.900 gr vermiş
patiska..................85.3...........................85.3............................84.8
..........................70..........500 gr vermiş
selam kızlaar.
bulaşıkları yerleştireyim diye gittim hızımı alamadım, uykum açılsın diye (ZAMBAKCIM) lülülülülülü mutfak dolaplarımın kapaklarını sildim mutfağı sildim süpürdüm sonra banyo tuvaleti temizleyip bi duş aldım. Zambaka beni pataklamak için fırsat vermedim ya benden mutlusu yok :)
şimdi de gidip yemek yapıcam, acıktım iyice sabah erken yedim ya...
Selam patiska
maşallah bu ne işgüzarlık sabah sabah bir sürü iş yapmışsın
pataklama konusunda önceki dönem genelde zambaktan yana olurdum ama senin nasıl kararlı başlangıç yaptığını görünce artık tarafsızım.aklinialirimsmile
Bundan sonraki performansına göre düşüneceğim artıkkaydirigubbakcemile3
Kestaneşekeri hep yanında oldu onu mahçup etmiyorsun inşallah hep böyle gider canımolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?