Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

GÜNAYDIN KIZLARR HOŞ GELDİNİZ YENİLER :):) BU ARADA KİLOMU YAZAYIM MALESEF 65.900 :):) BU ARA AKŞAMLARI PİDEYE DADANDIM BENN YA BİRİ BANA DUR DESİN NOLURRRRR

DÜNKÜ MENÜMMM

sabah kalkar kalkmaz 2 bardak ılık su

kahvaltı:
*4 küçük zeytin
*1 kaşık menemen
*biraz peynir
*yarım dilim ekmek
*salatalık,kırmızı biber
*şekerisz çay

ara:
*az leblebi
*1 fincan kahve

öğlen:
*sebze şiş 1 tane
*1 kaşık bulgur pilavı
*1 bardak ayran
*yarım dilim kepek ekmeği

ara:
*üzüm

akşam:
*3 köfte
*1 kaşık pilav
*1 kepçe çorba
*2 tane biber
*salata

(bu ara akşamları fazla kaçırıyorum ben ya :S )
toplamda 4 bardak su+2 büyük bardak su+1.5l su

ne zamandır yokum ben geldiim =)
diyeti bırakmıştım ramazanda,ama oruç tutmamam gerektiğini söyledi doktor,susuz kalmamam gerekmiş.Bende pazar gününden itibaren kepekli tost ekmeği yiyorum diyet ekmeği yerine,çok güzel olmasada tadı toplam karhonhidrat diyeti 47..içinde baya var,az az yiyorumm..
adet günümde oldğum için fazla şişkinlik var..çarşmba günü tartıya çıkıcaz bakalım ne kadar verebilmişiz .. =)

günaydın kızlaaaar a.s.
ya niye veremiyim dikkat ediyorum ya işte spor da yapıyorum hihoyyyt
bu arada yıldönümünüz kutlu olsunn canımm opuyorumnanaktan

saol canımm :1hug:

canım allah mutluluğunu hiç bozmasın daha nice senelerea.s.

evet canım bendekaydirigubbakcemile5:lepi:

zambakçım ilk gündenklava::jeyyar: amma çok üstüne gittin kızın korkup kaçacak şimdi

YOK CANIMM A BENDEN NEDEN KORKSUNKİİİİ
şeker gibi birisiyimm bennn:jeyyar:
aşkolsunnnkaydirigubbakcemile3
ben baştan söyliyimde o ona göre davransın istedmmm
spordan da kesildim hayattan bezmmiş gi,biyim

pofu
bence sen spora çok agırlık verdin tabiki yapıcaz ama haftada 1-2gün yapmayabilirsin en azından sıkılmazsınn
bencee rahat ol sıkma kendinii
pideyide azyeeeeklava:

nerelerdesin sen bakalım :sm_confused:bir görünüp bir kayboldun CADIARZU

tekrar hoşgeldin dolunaycım bidaha ayrılmazsın umarıma.s.

-----------------------başladığı k---------------geçen haftaki---------------şuanki kilo------------------hedef kilo

hatice1..................84............................71...............................71...............................68... ......verememiş

zambak3...............86.3...........................76.............................75.4.............................70..........600 gr vermiş

nesibe26................75............................70.1.............................69.9...........................65...........200 gr vermiş

haticc22................59.8...........................58.2............................57.9...........................55..........300 gr vermiş

pofu.......................68.............................66.1............................65.9...........................58.........200 gr vermiş

patiska..................85.3...........................84.8..............................................................70..........bildirim yapmıyor

melekkız026..........57..............................57................................57..............................50........yeni

Son düzenleme:
bana vereceksin kuzum mafoldumben

bu haftanın galibi zambak :hooray:

a.s.tebrik ederima.s. canım

ayy uzun zamandır kupa almamıştımm teşekkürlerrrrr:hooray::hooray::hooray:
ama bana :çok üzgünüm: insaflı ol ama ne olur senağlama
sana kupa verdim:Saruboceq:

ahaaaaa sen ve enaz verenler pofu ve nesibee
kızlar insaflı davranıcam size ramazan ramazann

haticem sen tatlı yemiyceksin buhafta dondurmada dahil buna
nasibe canım zaten spora başlamışsın sende yaptıgından hariç hergün 20 mekik
pofu geleliim sana
oruç tutmuyorsun akşamları pide yemiyceksin
çok canın isterse sadece ufak biparça tamammııı

yok canımbenim korkarmıyızeyvahedigeldismile hiç sen çok cici Şenizçok tatlısınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…