Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Merhaba Melek
Paylaşımlarla daha kolay kilo verirsin canım.
Ben merak ettim sadece BMI ne göre normalden zayıf görünüyorsun. yine de 7 kilo vermem lazım diyorsun.fisfisfis
20-25 arası normal de senin sorunun bölgesel mi yoksa olabildiğince zayıf olmak mı istiyorsun?

canım hani kemiklerim iri derler ya benimki gerçekten iri ,bilmiyorumkismile
kollarım ve bacaklarım çok kalın :bbo:
bi de göbeği eritmek lazım a.s
57 kiloyum 50 olsam hiç fena olmaz,
bu arada merhaba canım opuyorumnanaktan

-----------------------başladığı k---------------geçen haftaki---------------şuanki kilo------------------hedef kilo

hatice1..................84............................71...............................71...............................68... ......verememiş

zambak3...............86.3...........................76.............................75.4.............................70..........600 gr vermiş

nesibe26................75............................70.1.............................69.9...........................68...........200 gr vermiş

haticc22................59.8...........................58.2............................57.9...........................57..........300 gr vermiş

pofu.......................68.............................66.1............................65.9...........................58.........200 gr vermiş

patiska..................85.3...........................84.8..............................................................70..........bildirim yapmıyor

melekkız026..........57..............................57................................57..............................50........yeni

Son düzenleme:
ben geldiimm
geçmişi okumadımm ama yazayım hemen kilo bildiriminiii

75.4oldummmmmm:dance::dance::dance:

600gr vermişim haticemmmolumunekankayizsmile

Anladım canım
Yediklerine dikkat etmenin yanında düzenli spora da zaman ayırırsan istediğin forma girersin
kolaylıklar diliyorumkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…