- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #13.961
canım patisim benimm seni nekadar çok sevdigimi bikez daha anladımmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oysaki o kötü kadın büyük hatice bana ceza vermek için seni bekliyorduuunaniknanik
iyiym canım, sen nasılsın ? :1hug: evet şimdilik bi sorun yok bakalımSen de hoş geldin canımopuyorumnanaktan nasılsın?
Senin intenete girip KK ne girememenin nedenini ben de merak ettim.
Artık sorun yok sanırım bugün girebilmişsin.
den tatlım bakalım beğenecekmisin
iyi canım 700 gr vermişsin tebrik ederima.s.
Selam kızlar Şeniz
bildirim yapamadım kusura bakmayın ama en son kilom 54.8 felandi
fakat ne yazıkki bu hafta biraz fazla kaçırdım bilmiyorumkismile
ayrıca hasta oldum yani almış olabilirim.
bildirim yapamadım kusura bakmayın ama yarın yapmaya çalışırım bizim evdeki tartı bozuk olunca böyle zorluklar oluyor işte kafamçokkarıştı
tabloda hala 57 kiloda görüküyorum onu da değiştirirsen çok mutlu olucam kestaneşekerimm opuyorumnanaktan
Herkese merhabaopuyorumnanaktan
Henüz kupa töreni olmamış ama pofu garantilemiş. Tebrik ediyorum canımalkisalkisalkis hayırlı olsun.
Kilo veren, almayan herkesi de ayrıca kutluyoruma.s.
Kimse zambak a ceza vermek istemiyorsırnaşık şeyçünkü dönüşü muhteşem olacak
Aslında ceza denilen şeyler herkesin yararına ama adı kötüyerimseniben
Katılır mısınız bilmem ama önerim ceza denmesin de mesela ek spor densin adına. Bir de yiyecekle ilgili ceza olmasın diyorum. Çünkü genelde insan o zaman daha çok istiyor.aklinialirimsmile
Sizlerin fikirlerini de alalım lütfenhihoyyyt
iyiym canım, sen nasılsın ? :1hug: evet şimdilik bi sorun yok bakalım
kesin deneyeceğim tatlım ama eşim bu sabah işten gelirken ne getirdi bilin bakalım :)))
su böreğii cokacimcoook sabah sabah o sıcacık börekleri yememek benim için imkansız olurdu herhalde, cezama razıyım :a015:
:roflol::roflol:
iyigeceler canımmmmmopuyorumnanaktan
abartmak kelimesi az kalmışş kuzummmm
Çok üzgünüm çoook
ceza almıyorsun kilo bildirimi yapmadıgın için ama hangi ara yedin bunlarııı ben sadece çikolatayı hatırlıyorummm:mymeka:
canım arada yapılan bildirimleri kaydetmiyodum ama seninkini yazayım
bu hafta regl dönemin olduğu için bildirim yapmıyorsunyerimseniben
hadi gene iyisin o kadar kaçamak sonrası ceza almıyorsun şakkıdı
haklısın Haticem Zambak her şekilde çıkaracak ta ben yine de bi umut işte ona yaranmaya çalışıyorum :roflol:hiçte karşı olma canım onun iyiliği için veriyoruz haftaya kilo versin diye
kız orta yoluda bulsan zambak acısını çıkaracak hepimizden benden söylemesisempatiksalakcinni
canım dilim olarak bilmiyorum. kesilmişti çünkü minik minik ama toplasan 2 dilim olmaz herhalde. kendimi tutmaya çalıştım çünküafiyet olsun tatlım kaç dilim yedin merak ettimsempatiksalakcinni
haklısın Haticem Zambak her şekilde çıkaracak ta ben yine de bi umut işte ona yaranmaya çalışıyorum :roflol:
canım dilim olarak bilmiyorum. kesilmişti çünkü minik minik ama toplasan 2 dilim olmaz herhalde. kendimi tutmaya çalıştım çünkü
Ahhh haticemmmm kızzz bu korkuda olmasaa patisin hali ne olur yoksaaakaydirigubbakcemile3kız zambakklava: klava::mymeka: bütün topiği korkun sardı :roflol:
iyi gene sabah yedin 2 dilimide geçmediysen bence zararı yok ama yinede bilemem
zambakım ne deraklinialirimsmile
tamam canım anlaştıkkkkkkaydirigubbakcemile5gelelim ceza işine bu haftanın cezası zambakıma ve haticeme gelecek
ben ceza vermekten pek hoşlanmasamda vereceğim
evet cezanız ortak ve hergün 20 dakika yürüyüş yada 2 mil leslie yapılacak( tabi arkadaşlarda onaylarsa)
biliyorumm canımm ben o cezayıı çoktan hakettimmm:1no2:kız burda kötü kadın müzeyyen tiplemesi sensin tatlım bu haftalık ben üstlensemde
ne dersen de ceza alacaksın tatlımŞeniz seni sevdiğim için vereceğim cezayıŞenizŞenizolumunekankayizsmile
tamam canım ben dondurma cezası vermiyorum
sonra binbirrenkin dediği gibi canın daha çok istiyor
ben bugün bir güzel dondurma yiyeceğim akşama zambakı düşüne düşüne
Herkese merhabaopuyorumnanaktan
Henüz kupa töreni olmamış ama pofu garantilemiş. Tebrik ediyorum canımalkisalkisalkis hayırlı olsun.
Kilo veren, almayan herkesi de ayrıca kutluyoruma.s.
Kimse zambak a ceza vermek istemiyorsırnaşık şeyçünkü dönüşü muhteşem olacak
Aslında ceza denilen şeyler herkesin yararına ama adı kötüyerimseniben
Katılır mısınız bilmem ama önerim ceza denmesin de mesela ek spor densin adına. Bir de yiyecekle ilgili ceza olmasın diyorum. Çünkü genelde insan o zaman daha çok istiyor.aklinialirimsmile
Sizlerin fikirlerini de alalım lütfenhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?