- 30 Nisan 2010
- 1.093
- 0
- 116
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #14.401
kaydirigubbakcemile3haklsın cnm çok hoşuma gitti bu fikir kaydirigubbakcemile39 da kalkıp ılık su içip tekrar yat, yarım saat sonra kahvaltı yapıp yine yat olumunekankayizsmile:teselli:
iyi geceler kızlar ben çıkıyorum
Canım yürümende çok güzel amaBen de mekik ya da bacak kaldırma gibi egzersizleri yapamıyorum. Yaptığım zaman da kas ağrısından duramıyorum. Bana yaramıyor açıkçası. Bunun yerine yürüyorum. Bence hepsinden daha faydalı ve bölgesel egzersizler kadar kasları yormuyor, zorlamıyor. Üstüne de kilo vermeni sağlıyor :dance: Bence nasıl nasıl bir yolunu bul ve yürümeye çalış, mutlaka faydasını göreceksin.
oo 6da kalkıp bişeyler yiyebiliyosan ne güzelMetabolizmanın hızlı olması için en geç 06.00'da kahvaltının yapılmış olması isteniyor. Hem benim kalkış saatime de uygun, zorlanmayacağım. Akşam da 18.00'dan sonra ağzıma lokma koymam. Daha etkili bir kilo verme dönemi olur diye düşünüyorum.:1rolleyes:
merhaba kızlar.. ben döndüm artık evimdeyim ama şimdilik sadece bi msj atıp çıkıcam. malum daha yeni geldim (
özledim sizi opuyorumnanaktan
günaydım cnm baya erkencisinn...:)
keşke alışkanlık olsa aaama çok zor eşim sabahın köründe kalkıo namaza daha uyumuoo benide uyandırıo ama ne mümkün o saatte kalkıpda uyumamakkk...
çizelgene baktımda süpermiş cnm nerdeyse 10 kilo vermişin maşşall kaç ayda verdinn...
günaydın, kahvaltım:
geceden suda beklettiğim 2 ceviz ve suyu
3 zeytin
2 dilim peynir
1 domates
1 etimek ve yeşil çay
afiyet olsun canım kahvaltın gayet güzel
peyniri 1dilime indirip yanında haşlama yumurtada yiyebilirsin
sen nezamandan beri verdin 9 kilonu
cnm diyetisyenimin verdiği kahvaltı bu, yumurta verdi ama yumurta yersen peyniri yeme dedi. yumurta,zeytin, peynir üçlüsünü vermedi illakide birini elemem gerekiyor. 9 kiloyu 2 ayda verdim. regl olduğum halde yarım kilo daha gitmiş opuyorumnanaktan
süpersin canım ozaman
ne güzel listeye harfiyen uymuşsun demek
bende diyetisyene gitmiştim
tabiki yasaklar vardı listede
belli bisüre uyguladım
ama daha sonra herşeyden yiyerek ama azzz bişekilde kendimce bişeyler yaptım
şimdi sen deyince acaba bende o listeme tekrar dönsemmi :uhm:
düşünmeden edemedim
Edacım gerçi fazla kilon yok ama dikkatimi çekti. Genelde akşamları çikolata, dondurma vs.yiyorsun. Böyle gidersen kilo alabilirsin bence.
Eğer yiyeceksen sabah yemeni öneririm. Sabah metabolizma fazla çalıştığından ve sonrasında spor yaptığından yakabilirsin. Akşam yavaş çalışıyor ve yediklerimizi mümkün olduğu kadar hafif tercih etmeliyiz.
Canın çok tatlı istiyorsa spordan sonra tarçınlı süt veya tatlı meyveleri öneririm canım.hihoyyyt
evt listeme uyuyorum bazen çok küçük kaçamaklarım oluyor ama zararsız eyvahedigeldismile bi 9 kilo daha versem süper olacak. ceviz suyunu dene bence iştahı kesiyor olumunekankayizsmile
evt listeme uyuyorum bazen çok küçük kaçamaklarım oluyor ama zararsız eyvahedigeldismile bi 9 kilo daha versem süper olacak. ceviz suyunu dene bence iştahı kesiyor olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?