Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Tatil döneminde istediğim gibi bir program uygulayamadım ama yarından itibaren hem yatma-kalkma saatlerim hem de öğünlerim daha planlı olacak.
Sabah en geç 06.00'da kahvaltı yapmış olacağım.
Kahvaltım mümkün mertebe yulaf kepeği ve haşlanmış yumurtanın beyazından oluşacak. Diğer öğünlerde ne yemek istersem ölçülü olmak kaydıyla yiyeceğim.
Günlük kalori limitim 1200 kalori.
Günlük en az 12 km yürüyüş yapacağım.

Umarım hepimiz için iyi bir dönem olur.

merhaba kızlar.. ben döndüm artık evimdeyim ama şimdilik sadece bi msj atıp çıkıcam. malum daha yeni geldim (
özledim sizi opuyorumnanaktan

merhaba canım hoşgeldin
iyisindir umarımopuyorumnanaktanbizde seni özledik
annende kilo almadan döndün dimiaklinialirimsmile

ara üzüm ve 1 elma ve bi küçük çikolata:kedi:
akşam 2 kaşık bulgur pilavı kuru fasulye ve birazda patates salatası
şimdi de yeşil çay

canım 6 da kahvaltıda çok erken değilmi
8 de yapsan bariii:hulya:
8 10 12 3 6 9 gibi öğün saatlerini de ayarlarsın

olsun canım bu moralle kilo verebilirsin yine

akşam
4 kaşık sebzeli patates püresi yarım dilim kepek ekmeği
biraz peynir
artı kepek ekmeğinde bırakıcam zero yu bıraktığın gibi
sadece hfta sonları kızarmış olarak kahvaltıda ycem
patiska hoşgeldin tatlımmm

saat 4 te elma yedim, saat 5 te bitter çikolata atıştırdım 6 buçukta da akşam yemeği yedim 2-3 kaşık kadar yeşil mercimek ve 1 dilim kepek ekmeği.... çok azcık vanilyalı dondurma yedim daha sonra.. süt ve meyve de yiyeceğim

Yeni başlayan arkadaşlara başarılar diliyoruma.s.

Burcu Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Vermen gereken kilon kalırsa dert etme canım paylaşımlarla kısa sürede kurtulursunkaydirigubbakcemile5

Patis hoş geldin canım Biz de özledik.
Nasılsın, tatilin nasıl geçti? Umarım pisinin de sağlığı iyidir.opuyorumnanaktan

Edacım gerçi fazla kilon yok ama dikkatimi çekti. Genelde akşamları çikolata, dondurma vs.yiyorsun. Böyle gidersen kilo alabilirsin bence.
Eğer yiyeceksen sabah yemeni öneririm. Sabah metabolizma fazla çalıştığından ve sonrasında spor yaptığından yakabilirsin. Akşam yavaş çalışıyor ve yediklerimizi mümkün olduğu kadar hafif tercih etmeliyiz.
Canın çok tatlı istiyorsa spordan sonra tarçınlı süt veya tatlı meyveleri öneririm canım.hihoyyyt

Nurcum kolayı bırakman iyi olmuş. Hiçbir yararı yok. Maden suyu mineral ihtiyacımızı karşılıyor çok daha iyi. Ben de sade içemediğimden her gün suya karıştırıp içiyorum.
Kepek ekmeğini arada yemenin bir zararı olmaz bence.
tam buğday, çavdar, kepek, tahıl her hafta değiştirerek yiyorum ben de. Metabolizmanın alışmaması için:hulya:

yavaş yavaş kurtuluyorum gereksiz alışknlıklarıdan
burasıbu yönden çok güzel
ben sodayı yemekle brikta içiyorum
şişirdği içinçabuk doyuyorum hemde ii geliyor
l
kola isteğini azaltıyorrr

merhaba binbirrenk
ben birşy merak ediyorum
lesie nin 4 millik egzersizi ile kaç kori yakılıyo bliyormusun

Merhaba canım, ben 4 mili hiç yapmadım. Farklı hareketler olabilir. 5 mille başlamıştım.
Onu bir ara adımsayarla ölçmüştüm de şimdi hatırlamıyorum.
Yine yaptığımda ölçerim 4. milde ne kadar yaktığınıkaydirigubbakcemile2

canım 6 da kahvaltıda çok erken değilmi
8 de yapsan bariii:hulya:
8 10 12 3 6 9 gibi öğün saatlerini de ayarlarsın

Metabolizmanın hızlı olması için en geç 06.00'da kahvaltının yapılmış olması isteniyor. Hem benim kalkış saatime de uygun, zorlanmayacağım. Akşam da 18.00'dan sonra ağzıma lokma koymam. Daha etkili bir kilo verme dönemi olur diye düşünüyorum.:1rolleyes:

Mutlaka sevdiğin bir spor vardır. Örn: Müziği açıp dans edebilirsin, ip atlayabilirsin.
yeter ki düzenli hareketler olsun.
Canım bir düşün istersen hiç mi yokbayanssulusmile

sadece yürüyüş yapabiliyorum onun dışında mekik çekmek bile bana eziyet of of. benim kilo çizelgem bitürlü olmuyor:sinifsinif:

6 da kalkabiliosan ne güzel cnm...ya 18:00 acıkıo insan ya azda olsa atıştırmak istioo ben yagsız tuzsuz mısır patlatıyorum hem tok tutuo hemde bi kalorisi yokmuş artı bağırsakları da çalıştırıooo hergün çok şükür tuavalet çıkıyorumm kabızlık problemimi böle hallediyorum taylan kümeli doktorum programına katıldıpında sölemişti... birde prebiyotik yoğurt yiyorum yatmadan yarım saat önce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…