Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

sadece yürüyüş yapabiliyorum onun dışında mekik çekmek bile bana eziyet of of. benim kilo çizelgem bitürlü olmuyor:sinifsinif:

ya bende hiç sevmiom sporu ama onsuzda olmuo be cnm göbişdeki yağların erimesi için şart mekikk yoksa zor gider...

Ben de yağsız yoğurt tüketiyorum. Yapılan araştırmalar yağsız yoğurtla diyet takviyesi yapanların daha kolay kilo verdiğini gösteriyor :1rolleyes:

ya bende hiç sevmiom sporu ama onsuzda olmuo be cnm göbişdeki yağların erimesi için şart mekikk yoksa zor gider...

Ben de mekik ya da bacak kaldırma gibi egzersizleri yapamıyorum. Yaptığım zaman da kas ağrısından duramıyorum. Bana yaramıyor açıkçası. Bunun yerine yürüyorum. Bence hepsinden daha faydalı ve bölgesel egzersizler kadar kasları yormuyor, zorlamıyor. Üstüne de kilo vermeni sağlıyor :dance: Bence nasıl nasıl bir yolunu bul ve yürümeye çalış, mutlaka faydasını göreceksin.

acaba geç mi yiyorum dahamı erken yemem lazımmm?

Tam olarak kaçta yemek yiyiyorsun? Mümkün olduğunca erken kahvaltı yapıp yine akşam yemeğini erken yiyerek 12'den önce uyumak kilo vermede başarıyı artırıyor. Ben bunun faydasını gördüm. Aynı şeyleri yiyip içsen bile daha fazla başarı elde ediyorsun.

yarın 1 hafta olcak diyete başlayalı cnm..hafta içi plates yaptımm...hafta sonuda yürüyüş haiff tempoda koşu yaptım cnm...platese başladığımda ağrım oldu ama geçti cnm çok uzun sürmüooo...

Sanırım kişinin spor geçmişine göre farklı sonuçlar doğuruyor. Benim fazlaca bir spor geçmişim olmadığından pek yanaşmıyorum başka egzersizlere. Bir keresinde Ebru Şallı'nın cdsini yapayım dedim günlerce yerimden kalkamadım kaydirigubbakcemile3 Bana göre değil

ben 10 yada 12 kahvaltıı yani ondan erken bana eziyet olur ozman diyet yapma moduna girerimm herşeyi bırakırım die korkuomm işe prebiyotik yoğurdu yatmadan yarım saat önce yiyom acaba bi eksisi olurmuu yaaa....

ook cnm bende tv8de verio onlarla beraber yapıomm ama inan ki bi süra sonra geçioo cnm çok da faydası var acayıp sıkılaştırıooo...

ben 10 yada 12 kahvaltıı yani ondan erken bana eziyet olur ozman diyet yapma moduna girerimm herşeyi bırakırım die korkuomm işe prebiyotik yoğurdu yatmadan yarım saat önce yiyom acaba bi eksisi olurmuu yaaa....

erken kahvaltı yapmak metabolizmayı hızlandırıyor benimki hızlandı

ook cnm bende tv8de verio onlarla beraber yapıomm ama inan ki bi süra sonra geçioo cnm çok da faydası var acayıp sıkılaştırıooo...

Bu pilates ağıra kaçmadan yavaş yavaş yapılırsa 1 ayda ne kada fark yaratır? Kilo olarakbir fark olmaz belki ama bir beden incelme olur mu ki?:1rolleyes:

canım kalkabiliyosan sorun yok
ben olsam zor kalkarımda:):1closedeyes::1closedeyes:
bi kçgündür 7 de kalkıyorum hava yeni aydınlanmış oluyor

Bu pilates ağıra kaçmadan yavaş yavaş yapılırsa 1 ayda ne kada fark yaratır? Kilo olarakbir fark olmaz belki ama bir beden incelme olur mu ki?:1rolleyes:

ben eskiden 3 ay yapmıştım dieyt yapmadım ama dikkat ettim az da olsa cnm platesle birlikde 7 kilo vermiştimm dieyt yapmış olsaydım daha çok veriridimm ama 7 kilodan daha fazla vermiş gibi görünüodum cnm baya skılaştım...şimdi sil baştan başladım...bakalım hayırlsısı...

platesi ebruşallıyla bende yapmıştım bi ara
sabhları bunun için erken kalkıyordum metabolizmamda düzenli çalışıyordu
kilo vermedim ama vücudum gözle görilir şekilde toparlandı
benim göğüslerim küçük olduğundan en çokda onları toparladı
şimdi yapmıyorum
ilk başlarda kas ağrıları olur tabi ama düzenli yapınca geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…