Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bende bu akşam kaçırdım malesef...canım öle sıkılıokii kılzar aç olmadım halde yemek istiyorum...
piştttt kendine gel :mymekapuyorumnanaktanşaka maka ne oldu canım yaaa,bırakma kendını evet sporunu yap kaydirigubbakcemile2
ayyyy bi nescafe içsem ya şekersiz olurmuu acepppppp

spor yapcaksan iç canım spordan önce nescafe içmek ıyı olur ,kafeınden sanırım ..bı ara spor salanuna gıdıyordum orda hocam söylemıstıboshayallersmile

twilight11 bende pzartesi başlıcam cnm lahana çorbasına tam bi tarif veririmisin cnm...

toparlıcam cnm merak etme burda çok yalnızım onun için yapcak hiç bişim yok onun için böle oluo arada yalnızlıma isyan ettim zmanlar...

twilight11 bende pzartesi başlıcam cnm lahana çorbasına tam bi tarif veririmisin cnm...

Malzemeler:
kereviz, 6 adet soğan, biber, lahana, patlıcan, domates, enginar, kabak, maydanoz, havuç ve az tuz

Yapılışı:
Sebzeleri küçük doğrayın.
Üzerine çorba olacak şekilde su ilave edin.
Düdüklü tencerede pişirin.
Dilerseniz blender’da ezin ve krema kıvamına getirin.

Lahana Diyeti Programı

Lahana Diyeti 1. gün
Gün içerisinde dilediğiniz kadar meyve yiyebilir ve çorba içebilirsiniz. Ancak muz tüketmeyin.

Lahana Diyeti 2 gün
2. Gün dilediğiniz kadar meyve yiyebilir ve çorba içebilirsiniz. Ancak baklagillerden tüketmeyin.

Lahana Diyeti 3 gün
3. gün dilediğiniz kadar sebze, meyve ve çorba tüketebilirsiniz.

Lahana Diyeti 4. gün
4 bardak süt, 5 adet muz ve çorba

Lahana Diyeti 5. gün
Kırmızı et 300 gr., 6 adet domates ve çorba

Lahana Diyeti 6. gün
Dilediğiniz kadar yağsız kırmızı et ve çorba

Lahana Diyeti 7. gün
Dilediğiniz kadar meyve suyu, esmer pirinç, sebze ve çorba.
canım yukardaki orjinal diyet ama ben nasıl yapıyorum:3 yaprak lahana,1 domates,1 kuru sogan(istersen yesıl sogan koy),1domates,1 bıber,biraz maydonoz,bıraz dere otu,sarımsak bunları dudukleye dogruyorum ustunu bıraz gececek kadar su sonra kaynatıyoruz işte blendrdan çekıp ıcıyorum..içerken bıraz tuz istedıgın baharattan ve bol lımon sıkıyorum tadı malesef kötü ama ben ilaç nıyetıne ıcıyorum canım..bılıyosun ögunlerımın yanında tuketıyorum sadece çorba içmiyorum.

anlaşılan bugün herkesin kaçamk günüymüş...çok ayıppp...kaydirigubbakcemile3
saol cnm tarif içinn...pazartesi pazardan malzemeri alıp yaprım ama kereviz yoktur heralde...ee ne olsa burası bayburt gerçi zamanıda dill heralde....

valla ben hıc kereviz katmadım canım.dıyetı yapmazsan bile bence çorbayı ogunlerının yanında tüket.ıyı geceler ben cıkıyorum canım

iyi geceler canım...bende kaçar yarın görüşürz kızlar....

Son düzenleme:
Bu akşam epey kaçırdım :S

Son düzenleme:
Tebrik ederim canım. İlk haftadan kupayı kapmışsınalkisalkisalkis başarılar devam eder inşallah.

Ayrıca kilo veren, almayan bütün arkadaşları da kutluyoruma.s.
Teşekkür ederim :) Benim için çok güzel bir sürpriz oldu :) Darısı tüm arkadaşlarımın başına inşallah

evet canım şimdilik öyle gözüküyor ama ben ara ara gelirim yine

haticeyede çok geçmiş olsun bu arada

ben çıkayım artık kızlar ve evdekiler beni çağırıyor

hoşgeldin haticecim
maşallah evide taşımışsın
sırada internet bağlatman kaldı
çabuk dön aramıza yoksa kilo alırsın söleyimaklinialirimsmile
gerçi sen dikkatlisindir ama yinede çabuk dön özledik seni...:içelim:

günaydın şekerler
bugünde erkenciyim
ama gözümden uyku akıyor
uyku dedimde patiska geldi aklıma
nerdesinnn kuzuuuuuummmm
bi göründün bi kayboldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…