- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
- 108
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #14.861
kahvaltım
patatesli omlet
örgü peynir
2 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
2 bardak çay
süpersin canım ya ...kaydirigubbakcemile2:dance:Bu sabah 90.5'i gördüm tartıda, çok mutluyum
slm kızlar...bugün nasılsınız bakalım ben kendimi çok yorgun hissdiyorummm...
süpersin canım ya ...kaydirigubbakcemile2
:dance:Bu sabah 90.5'i gördüm tartıda, çok mutluyum
tbrklr canımalkisalkisalkis ben bugün geç kalktım kahvaltı yapmadım 11:30 da kayısı form çayı içtim yanında pırasa yemeği yedim bilmiyorumkismile
tbrklr canımalkisalkisalkis ben bugün geç kalktım kahvaltı yapmadım 11:30 da kayısı form çayı içtim yanında pırasa yemeği yedim bilmiyorumkismile
ya adet olcam bi kaç gün içinde göğüslerim çok ağrıyor...oda bana yorgunluk veriyor canım ya...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkistebrik ederim canım:dance:Bu sabah 90.5'i gördüm tartıda, çok mutluyum
slm kızlar...bugün nasılsınız bakalım ben kendimi çok yorgun hissdiyorummm...
Çok hareket edince ipin ucunu kaçırsan da az az gidiyor a.s Fazla bir şey yememişsin ama kahvaltıyı geç etmişsin. Gün içinde bol hareket kaydirigubbakcemile2
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkistebrik ederim canım
dünde fazla dikkat etmemiştin sanırım
spor yapabiliyormusun peki
Dün çok dikkat edemedim, diyet listeme sadık kalamadım ama önüme ne geldiyse de yemedim kaydirigubbakcemile3 Misafirliğe gittik, önüme neler koymadılar kiAma ölçülü yedim. Azcık ondan azcık diğerinden :) Mesela misafirliğe gideceğiz diye akşam yemeği yemedim :) Hem akşam yemeği yersem hem de dayanamayıp bir şeyler atıştırırsam kötü olur diye. Akşam yemeğinde almadığım kalorileri misafirlikte ölçülü bir şekilde aldım, dengelendi :)
Dün çok dikkat edemedim, diyet listeme sadık kalamadım ama önüme ne geldiyse de yemedim kaydirigubbakcemile3 Misafirliğe gittik, önüme neler koymadılar kiAma ölçülü yedim. Azcık ondan azcık diğerinden :) Mesela misafirliğe gideceğiz diye akşam yemeği yemedim :) Hem akşam yemeği yersem hem de dayanamayıp bir şeyler atıştırırsam kötü olur diye. Akşam yemeğinde almadığım kalorileri misafirlikte ölçülü bir şekilde aldım, dengelendi :)
herkese selam
sabah 11 de kalktım
pazar malum
kahvaltıda geç oldu haliyle
2 dilim kepek ekmeği kızarmış
3 4 dilim domates 1 kk yağsız peynir
1 tane yeşil zeytin
2 yemek kaşığı kadar az yağlı sade omlet
bu sabah kaçırdım biraz
pazar sendromuuu
öptümm sizi şekerler
bence fazla kaçırmamışsın
gayet güzel tediklerin tatlım.
sende bebek yoktu değil mi düşünüyor musunuz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?