Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

inş canım
daha raha olur
kilo almaktan çok korktuğum içinde istemiyorum
zayıflarsam çokk ii oacak

iyi düşünmüşsün canım en azından kilo ver de hamile kal
kilolu hamile kalmaktan korktuğum için bende bu serüvene başladım zaten yoksa kilo verme gibi bi niyetim yoktu

inşallah canım 1.60

güzelll hemen hemen aynıymışız bende 1.62

ara öünümü yaptım
1 tulumba ama küçük olanlardan fındıktan biraz büyük
reglim yaklaştı canım neler istiyo nelerrr ayyyyyyyyyyy
light yoğurt 4 5 kaşık
bol bol su
hafta onları bol içebiliyorum ,zemuszemus

Ailece dışarıda yemek yedik. Ben de 2 lahmacun yedim, 1 şişe kola içtim :)
Bunun karşılığında da akşam sadece salata ile geçiştireceğim. Lahmacun yediğim için yemekten sonra da 5 km yürüdüm :dance: Sanırım dengelendi :)

Kola ortalam 90 kalori, 2 lahmacun da 500 kalori imiş. Bu durumda öğle yemeğinde toplam 600 kalori almış oldum. Sabah da 450 kalori almıştım. Bu durumda akşam için sadece 150 kalorim kaldı :) 5 km de yürüdüm, 150-200 kalori de oradan kazancım var, o da yanıma kar kalsın kaydirigubbakcemile2

bugün yatak odasının yolluklarını yıkadım.biraz yoruldum.taşınma ihtimalimiz var o yüzden temizliğe başladım.etrafı toparlıyorum.

ara
1 avuç fındık
yeşil çay
öğle yemeği
1 domates
acı biber 2 tane
az peynir
1 dilim kepek ekmeği
ara yapamadım
akşam yemeği
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmeği
salata
1 salkım üzüm
temizlikten yemek yapmaya fırsatım olmadı bu yüzden bugünlük böyle

dengelediysen güzel canım ama hafta içi dha dikkat etmelisin...

dengelediysen güzel canım ama hafta içi dha dikkat etmelisin...

Diyetten usandığım anlarda kalori sayımı yapıyorum, 1200 kaloriyi aşmıyorum :) Bugünlük böyle oldu, hafta içi daha çok dikkat edeceğim :)

1 fincan kahve ile bugün kapandı :)

merhaba kızlar... opuyorumnanaktan ben bu kez gerçekten geldim ((
geçen hafta evime döndüğüm akşam, yeniden izmire gitmem gerekti ve dün akşam döndüm...
sizleri de çok ama çok özledim. bu arada hiç tartılmadım eminim rezalet bir durumdayımdır...
yazlıkta gece yarıları yapılan makarnalar, okey masaalarında çekirdek vs atıştırmalar, her gün öğlen bi komşuda kahveyle cici cici mamalar.. off off :kedi: e benim iradesiz olduğumu da bilmeyen kalmadı artık.... kasımda annem gelecek o yüzden gitmeyeceğim bi aksilik olmazsa nereden baksan yeniyıla kadar. evimde böyle sapıtmıyorum :)
şööle bi geçmişe baktım da beni özleyen pek yok sanırım bilmiyorumkismile

slm kızlarrr bugun dısardaydımm arkadasımın dugunu var onun ıcın elbıse baktımmm ama bulamadım guzel bısey.
sabah(11)nesfit ve 2 cevız
öglen:ananas yedım birazda sevgılımın tavuklu salatasından otlandım..aslında bende salata yıcektım sonra marketın ıcıne gırınce canım anans çektı.
akşam:2 kucuk köfte,nesfit
bu kadar yedıklerım .içtıklerım bol suuuu,bitkı cayı içmedım bırazdan 5 bır yerde ıcıyım dıyorum.

:dance:Bu sabah 90.5'i gördüm tartıda, çok mutluyum
çok sevındım canım tebrıklera.s.ben bugun tartılmayı unuttum yaaa şaşıyorum kendimee çok sık tartıldıgımdanfisfisfis
slm kızlar...bugün nasılsınız bakalım ben kendimi çok yorgun hissdiyorummm...
ayyy canım neden hep bız kızlara olan oluyor adet acısı bızde dogum desen oda bizde ,,:umursamaz:
yagsız ve tuzsuz canım sivilce yapmaz ozman ama sevmiosan başka tabi güzelim evet ahava gerçekden çoookkk soğukk kış geliyorum diyor...
adanada gündüzleri sıcak yaaa ama akşamları güzel.güzel dıyorum yazın burda gecelerı klımasız uyunmuyorrrr:umursamaz:

spor yapmıssın kabul edılebılırr,,bıdaha bence 1 tane lahmacun ye canım lmaz:

özledik canım özlemez olurmuyuz.evet bende evimde olmadığım zamanlar hele annemdeysem tamamdır rejim falan kalmıyor.ama merak etme devam et hep birlikte vereceğiz kilolarıopuyorumnanaktan

Hoşgeldin :) Ben yeniyim, seni tanımıyorum ama gelmene çok sevindim :dance:

spor yapmıssın kabul edılebılırr,,bıdaha bence 1 tane lahmacun ye canım lmaz:

Evet, zaten 2 tane fazla bile geldi. Tıka basa doydum :) Bir dahaki sefere 1 tane ile yetineceğim :)

özledik canım özlemez olurmuyuz.evet bende evimde olmadığım zamanlar hele annemdeysem tamamdır rejim falan kalmıyor.ama merak etme devam et hep birlikte vereceğiz kilolarıopuyorumnanaktan
canım benim teşekkür ederim :1hug: moral verdiğin için de tabii olumunekankayizsmile
hoşgeldın canım ben burda yeniyim vereliniortak

Hoşgeldin :) Ben yeniyim, seni tanımıyorum ama gelmene çok sevindim :dance:

kızlar çok sevindim ben de aramıza katıldığınıza :1hug:
kocaman bir aile olarak devam edeceğiz yola şahane bişey bu...

şükürrr patisimm yaaaaŞeniz
nihayet gelebildinnn
bende nette problem var sandımmm
nasılsınn kuzucummmm
cuma tartıldaaa bakalımmmmohaoldumsmileohaoldumsmile
neler olmuşşşş:mymeka:

şükürrr patisimm yaaaaŞeniz
nihayet gelebildinnn
bende nette problem var sandımmm
nasılsınn kuzucummmm
cuma tartıldaaa bakalımmmmohaoldumsmileohaoldumsmile
neler olmuşşşş:mymeka:

şükür gerçekten Zambağımmm, ben de çok mutluyum size ve evime kavuştuğum için... gerçi içim buruk anneciğimi bıraktğım için ama...
ben bi süre tartılmasam olmaz mı eyvahedigeldismile
ya da peşin peşin verin cezamı ben çekeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…