- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #14.901
inş canım
daha raha olur
kilo almaktan çok korktuğum içinde istemiyorum
zayıflarsam çokk ii oacak
inşallah canım 1.60
inş canım
daha raha olur
kilo almaktan çok korktuğum içinde istemiyorum
zayıflarsam çokk ii oacak
aynen canım bende bebiş hakkında senin gibi düşünüyorum ama eşimi ikna edemiyorum sağ olsunn vakti geldi diyip duruoo...
Ailece dışarıda yemek yedik. Ben de 2 lahmacun yedim, 1 şişe kola içtim :)
Bunun karşılığında da akşam sadece salata ile geçiştireceğim. Lahmacun yediğim için yemekten sonra da 5 km yürüdüm :dance: Sanırım dengelendi :)
dengelediysen güzel canım ama hafta içi dha dikkat etmelisin...Kola ortalam 90 kalori, 2 lahmacun da 500 kalori imiş. Bu durumda öğle yemeğinde toplam 600 kalori almış oldum. Sabah da 450 kalori almıştım. Bu durumda akşam için sadece 150 kalorim kaldı :) 5 km de yürüdüm, 150-200 kalori de oradan kazancım var, o da yanıma kar kalsın kaydirigubbakcemile2
dengelediysen güzel canım ama hafta içi dha dikkat etmelisin...
çok sevındım canım tebrıklera.s.ben bugun tartılmayı unuttum yaaa şaşıyorum kendimee çok sık tartıldıgımdanfisfisfis:dance:Bu sabah 90.5'i gördüm tartıda, çok mutluyum
ayyy canım neden hep bız kızlara olan oluyor adet acısı bızde dogum desen oda bizde ,,:umursamaz:slm kızlar...bugün nasılsınız bakalım ben kendimi çok yorgun hissdiyorummm...
adanada gündüzleri sıcak yaaa ama akşamları güzel.güzel dıyorum yazın burda gecelerı klımasız uyunmuyorrrr:umursamaz:yagsız ve tuzsuz canım sivilce yapmaz ozman ama sevmiosan başka tabi güzelim evet ahava gerçekden çoookkk soğukk kış geliyorum diyor...
Ailece dışarıda yemek yedik. Ben de 2 lahmacun yedim, 1 şişe kola içtim :)
Bunun karşılığında da akşam sadece salata ile geçiştireceğim. Lahmacun yediğim için yemekten sonra da 5 km yürüdüm :dance: Sanırım dengelendi :)
merhaba kızlar... opuyorumnanaktan ben bu kez gerçekten geldim ((
geçen hafta evime döndüğüm akşam, yeniden izmire gitmem gerekti ve dün akşam döndüm...
sizleri de çok ama çok özledim. bu arada hiç tartılmadım eminim rezalet bir durumdayımdır...
yazlıkta gece yarıları yapılan makarnalar, okey masaalarında çekirdek vs atıştırmalar, her gün öğlen bi komşuda kahveyle cici cici mamalar.. off off :kedi: e benim iradesiz olduğumu da bilmeyen kalmadı artık.... kasımda annem gelecek o yüzden gitmeyeceğim bi aksilik olmazsa nereden baksan yeniyıla kadar. evimde böyle sapıtmıyorum :)
şööle bi geçmişe baktım da beni özleyen pek yok sanırım bilmiyorumkismile
geçen hafta evime döndüğüm akşam, yeniden izmire gitmem gerekti ve dün akşam döndüm...
sizleri de çok ama çok özledim. bu arada hiç tartılmadım eminim rezalet bir durumdayımdır...
yazlıkta gece yarıları yapılan makarnalar, okey masaalarında çekirdek vs atıştırmalar, her gün öğlen bi komşuda kahveyle cici cici mamalar.. off off :kedi: e benim iradesiz olduğumu da bilmeyen kalmadı artık.... kasımda annem gelecek o yüzden gitmeyeceğim bi aksilik olmazsa nereden baksan yeniyıla kadar. evimde böyle sapıtmıyorum :)
spor yapmıssın kabul edılebılırr,,bıdaha bence 1 tane lahmacun ye canımlmaz:
canım benim teşekkür ederim :1hug: moral verdiğin için de tabii olumunekankayizsmileözledik canım özlemez olurmuyuz.evet bende evimde olmadığım zamanlar hele annemdeysem tamamdır rejim falan kalmıyor.ama merak etme devam et hep birlikte vereceğiz kilolarıopuyorumnanaktan
hoşgeldın canım ben burda yeniyim vereliniortak
Hoşgeldin :) Ben yeniyim, seni tanımıyorum ama gelmene çok sevindim :dance:
şükürrr patisimm yaaaaŞeniz
nihayet gelebildinnn
bende nette problem var sandımmm
nasılsınn kuzucummmm
cuma tartıldaaa bakalımmmmohaoldumsmileohaoldumsmile
neler olmuşşşş:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?