Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kızlar bende akşam yemeğimi yedim
yarım tabak makarna
2 dilim kepek ekmeği
taşıncam diye alışverişe çıkmadım. evdede makarnadan başka birşey yok artık bu hafta böyle

Canım hemen umutsuzluğa kapılma.:teselli: Bazen duraklamalar olabilir. Zaten regl günün geçmiş onun şişkinliğidir.
Her gün tartılmak moralini bozuyorsa haftada bir cuma günleri bildirim gününe bırak tartılmayı.

evet 3 dilim çok olmuşşşklava:akşam hafif ye canım.
biraz önce kendıme kocaaaman kase salata yaptım içine ton balıgı koydum( yagını süzdüm) onu yedım şiştim.elfcim sen ne yedin bakimma.s
ben sabah 1 yumurta 1 zeytin 1beyaz peynir domates 2dilim kepekli ekmek yedimm...
aradada yağsız tuzsuz patlamış mısır yedim 1.5 litrede su içtim...
akşamda lahana çorbesı ve kabak dolması yicem inşllah...yemelerim ocakta pişioo...
yemekden sonrada yatana kadar bi 1.5litre su daha içerim prebiyorik yoğurt yerim bide acıkırsam meyva...
kaydirigubbakcemile2
2.hafta duraksaması moral bozuo malesef ama olsun devam ne olursa olsun Allhın izniyle...

Patisim tekrar hoş geldin ve geçmiş olsunolumunekankayizsmile
Artık kararlı olman lazım canım. Bu işin şakası yok.
Kilolarını verdiğinde sağlık sorunların da büyük oranda yok olacaktır.
Dediğin gibi düzenini kurup bırakmamak önemli.
İlaçlara vs. umut bağlamamak gerekir. Onlar bir süre iştahını baskılasa da bıraktığında fazlası ile geri almak var.:sinifsinif:
Uzun vadede getireceği sağlık sorunları da cabası.

Eşin de getirse bile direnirsen bir daha yapmaz sanırım.
Benim kilo verme dönemimde eşim bir ara tiramisu getirmiş canım ister diye.
En sevdiğim tatlılardankaydirigubbakcemile3 Ben yemem sen ye dedim o da tatlı hiç sevmez
Akşam yedi zorla. Tabi benim içim gidiyor ama yersem devamı gelir diye inat ettim.
Sabaha bıraktı bir kısmını, yine ben yemeyince kendi yemek zorunda kaldı ve o gün bu gün getirmez. İstersem kendim alıyorum.:hulya:

bugün uyandım hemen fitness yaptım haftada 2-3 fitnes her gün de yürüyüş yapıcam..

kilolar gitmeye başladııı:dance:

:lepi:

Allah kolaylık versin canım. Dikkat etmeye çalış yine de almazsın umarım.

3 dilim yedim çok fenayım senağlamasenağlama karnım şişti resmen midem küçülmüş demekki kendimi çok kötü hissediyorum, sabah 60,5 kiloydum şimdi 62 insan günde 1.5 kilo yer içermi ya :1no2:

Artık olan olmuş:teselli: sporunu arttır, bugün ve yarın çok hafif yemeye çalış canım.

Börek çörek yemeden önce bu topiğin 1266. sayfasına bir göz atın derim.
hatırlamak baabında
Topiğin eski sakinleri olarak sayfa no sunu biliriz de yeniler de arada baksınlar derim.kaydirigubbakcemile2

hoşbuldum canım benim...
evet artık kararlıyım en azından uzunca bi süre bi yere gitmeyeceğim böylece de düzenim bozulmayacak inşallah...
canım senin iraden bende olsa zaten....
ben şahsen önümde tiramisu olsa, kendimi tutabilir miyim diye düşünüyorum da... çook zor :1no2:
o yüzden evde rahatım, izmirde annecim koyuyor önüme ben yiyorum...

slm kzlar
sabah yarım ilim kepek ekmek üzerine saça sürdüm
1 elma yedim
bide ben sabah akşam sirkeli ballı su içiyorum
o yüzden ceviz suyu nu bıraktım
ara bir elma nescafe
öğlen kepekli kasarlı tost
ara küçük bi parça ekmekle domates
akşam bi tabak çorba 2 köfte biraz salata
arada yeşil çaydea içtim
spor yapmıyorum çok yoruluyorum okulda bide regli lcam çok halsizim
bide spor yapsammmm off yaa

nurucum içebiliosan ne güzell çok iyi diolar cnm...

twilight cnm ya lahana çorbasını içebildin için seni canı gönülden kutlarım inan 3 kaşık zor içtimm aman yarabbim nasıl bi tad yaaa lavoboya zor yetiştim cnm ya içemedimmm....:gitme:

ayyyy lahana çorbası
ben onunla iki sene önce tanıştım
yaptım rondodan da geçtim
akşam dolaba koymadım unutttum
sabah okula giderken çabuk olsun diye bardakla içim dedim burnumu tıkadım
dikledimmm kafamaa
ayy aman tanrı o ne koku o ne tad
öldüm öldüm dirildim
akşama kadar yani bi daha töbeeeeeee

ay evet ya hiç sorme eşim içti ne yaparsan ondada deniommm... ben içim die içti ama ben başaramadım...of ya of...akannehir

ay evet ya hiç sorme eşim içti ne yaparsan ondada deniommm... ben içim die içti ama ben başaramadım...of ya of...akannehir

yaa boşver
sanırımçalışmıyosun yap sporunu bolbol limonlu su iç
limonun kabuklarını bile doğra suyun içine
ahh ben evde olsam neler yparımm
lahanayı önce ben ymek gibi yapmıştım sadece onu yiyodum sudan başka bşey vernedim
en güzeli bu topik
yemicezzzz o kadar
ay ucundan tadim ay kıyısından hayırrrrrrrrrr
6 öğün az kaloriiili yiyeceker özellikle elmaaa bol boll

twilight cnm ya lahana çorbasını içebildin için seni canı gönülden kutlarım inan 3 kaşık zor içtimm aman yarabbim nasıl bi tad yaaa lavoboya zor yetiştim cnm ya içemedimmm....:gitme:[/QUOTE]

tadı kötü demiştim canım,ben midesizim sanırımkaydirigubbakcemile3canım ben kaşıkla içemem bardaga koyuyorum çok sıcak çok soğuk olmicak şekılde sonra kafaya dıkıyorum sonra hemen agzıma tadlandırıcı bısey atıyorum ..yarın yapcam bendeboshayallersmile

selam kızlar nasılsınız
patiskacım geçmiş olsun canım kilo vermenin sağlık açısından ne kadar önemli olduğunuda
bikez daha gördük

bende doktora gittim bacaklarımda küçük küçük varis belirtileri vardı erken tedavi için bi görüneyim dedim
nedeni kilo alma ve egzersiz yapmamaymış
artık düzenli spor şart benim hayatımda
kilonun yapmadığı şey yok

Bugün doktora gittim. Bakalım, yarın neler olacak. Güzel bir diyet listesi alıp ona göre hareket edeceğim :)

öle deme ama üzülürüm canım benimmm öle dillldir eminim senin yüzünden anlşılır küçük olduğun ee kilolarıda vermey neyet ettin geride sorun kalmıo ozman...olumunekankayizsmile

Benim gibi kilolu insanların tek avuntusu bu zaten :)

tam ben yazıcaktım sen yazmışsın zambak
bencede 3 öğün simit fazla
günde yarım simit ne ala...şakkıdışakkıdışakkıdı

Evet, 3 öğün simit fazlaymış. Susamdan dolayı fazla oluyormuş.

ayyy kıyamam sanaaaa
üzme kendini
şöyle düşün en enerjiik en hareketli sensin
o yüden her yere sen gidiyorsun:içelim::içelim::içelim:

Enerjiğim ama kilolarla çabuk yoruluyrum. Keşke daha fit olsam da daha çok hareket edebilsem :)

İnşallah başarırız, çünkü dayanacak gücüm kalmadı pek Artık düşlerim gerçek olsun istyorum, hak ettim :)

Kilonun yapmadığı dert yok. Çok dikkat etmek ve egzersiz yapmak şart :)

evet 1 lt su içtim yarım lt kadarda çay pufakannehir

Puf nedir ? :)

Kaç yaşındasın? Nasıl belirtiler var ? Damarlarında bir şişkinlik mi yoksa ağrı mı? Ben de kuşkulanıyorum. Nasıl anlayabiliriz acaba? :uhm:

Bugün doktora gittim, endokrinoloji bölümüne :) Yarın kan verip tahlil yaptıracağım. Bakalım sonuçlarda ne çıkacak. Sonra da diyetisyene gönderecek beni. Heyecanlandım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…