- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #15.041
günaydın kızlar.....bana bişi oldu kilo vermem durdu çok üzgünüm...senağlama
yani çok düşük bi ihtimal benimde aklıma gelmedi dil cnm bakalım bugünede atlatırsa bi sağlık ocana gitcem kısmet....
ben sabah 1 yumurta 1 zeytin 1beyaz peynir domates 2dilim kepekli ekmek yedimm...evet 3 dilim çok olmuşşşklava:akşam hafif ye canım.
biraz önce kendıme kocaaaman kase salata yaptım içine ton balıgı koydum( yagını süzdüm) onu yedım şiştim.elfcim sen ne yedin bakimma.s
2.hafta duraksaması moral bozuo malesef ama olsun devam ne olursa olsun Allhın izniyle...Canım hemen umutsuzluğa kapılma.:teselli: Bazen duraklamalar olabilir. Zaten regl günün geçmiş onun şişkinliğidir.
Her gün tartılmak moralini bozuyorsa haftada bir cuma günleri bildirim gününe bırak tartılmayı.
almışım tatlım, hem de var ya hayatımda hiç olmadığım kiloya gelmişim nasıl olduysa :1no2:
artık evimdeyim ama. eşimle de konuştum, beni sabote etme diye. onu da soktum hatta çok sıkı bi şekilde..
bi de boyun düzleşmesi olmuş diyodum ya, izmirde doktora gittim, ağrılarım geçmiyor diye. muayene etti doktor, boyun fıtığı gibi duruyor dedi,düzleşmeyi aşmış... bilmiyorum çabanız var mı ama kilo vermelisiniz dedi!!
düşünün kızlar ya daha 25 yaşındayım ve bunu söyleyen kaçıncı doktor... bi de bel fıtığım var zaten :2:
artık bu işin dalgaya alınacak yanı kalmadı. spor ve sağlıklı beslenmek hayatım boyunca benimle artık..
bugün uyandım hemen fitness yaptım haftada 2-3 fitnes her gün de yürüyüş yapıcam..
kilolar gitmeye başladııı:dance:
selam kızlar benim öğünler karıştı.
evi toparlamaya başladım.her yer dağıldı of taşınmak çok zormuş.
daha taşınacağım evin badanası var. haftasonu onu yapacağız.fırsat buldukça buraya girerim ama yediklerim çok dengesiz.neyse kızlar en fazla 15 güne herşey yoluna girer herhalde.dua edin bu ara kilo almayayım.
3 dilim yedim çok fenayım senağlamasenağlama karnım şişti resmen midem küçülmüş demekki kendimi çok kötü hissediyorum, sabah 60,5 kiloydum şimdi 62 insan günde 1.5 kilo yer içermi ya :1no2:
Patisim tekrar hoş geldin ve geçmiş olsunolumunekankayizsmile
Artık kararlı olman lazım canım. Bu işin şakası yok.
Kilolarını verdiğinde sağlık sorunların da büyük oranda yok olacaktır.
Dediğin gibi düzenini kurup bırakmamak önemli.
İlaçlara vs. umut bağlamamak gerekir. Onlar bir süre iştahını baskılasa da bıraktığında fazlası ile geri almak var.:sinifsinif:
Uzun vadede getireceği sağlık sorunları da cabası.
Eşin de getirse bile direnirsen bir daha yapmaz sanırım.
Benim kilo verme dönemimde eşim bir ara tiramisu getirmiş canım ister diye.
En sevdiğim tatlılardankaydirigubbakcemile3 Ben yemem sen ye dedim o da tatlı hiç sevmez
Akşam yedi zorla. Tabi benim içim gidiyor ama yersem devamı gelir diye inat ettim.
Sabaha bıraktı bir kısmını, yine ben yemeyince kendi yemek zorunda kaldı ve o gün bu gün getirmez. İstersem kendim alıyorum.:hulya:
canım benim su böğreği çok yağlı olmuyo mu
nurucum içebiliosan ne güzell çok iyi diolar cnm...
twilight cnm ya lahana çorbasını içebildin için seni canı gönülden kutlarım inan 3 kaşık zor içtimm aman yarabbim nasıl bi tad yaaa lavoboya zor yetiştim cnm ya içemedimmm....:gitme:
ay evet ya hiç sorme eşim içti ne yaparsan ondada deniommm...ben içim die içti ama ben başaramadım...of ya of...akannehir
ohh negüzell haticemmm
maşşallahh sanaaaakaydirigubbakcemile5
höyyytttttt
olmazz simitttttt
canım aralarda yogurt ve meyve ye benceee
yada 1avuç leblebiii
yanlış hatırlamıyorsam çeyrek simit 1dilim ekmek demek
düşünsene gün içinde ana ögünlerle birlikte çok almış olursunn
en mantıklısı bencee yogurttt
hatta evde oldugunda üzerine pul biber dökkk
acıyı seversen tabi(metebolizmayı hızlandırıyormuş)
öle deme ama üzülürüm canım benimmm öle dillldir eminim senin yüzünden anlşılır küçük olduğun ee kilolarıda vermey neyet ettin geride sorun kalmıo ozman...olumunekankayizsmile
tam ben yazıcaktım sen yazmışsın zambak
bencede 3 öğün simit fazla
günde yarım simit ne ala...şakkıdışakkıdışakkıdı
ayyy kıyamam sanaaaa
üzme kendini
şöyle düşün en enerjiik en hareketli sensin
o yüden her yere sen gidiyorsun:içelim::içelim::içelim:
canım bence tombul olanların yüzü çok güzel oluyorr bence sende çok güzelsinn
inan kilolu olman dışında şükredecegin çok şey vardırr
bidüşünsene....
böyle karamsar olma bencee:teselli:
ama sen tombul ve güzel degilde
zayıf güzel alımlı biri olmayı tercih edeceksinnn..
yılma canımmm
biz yanındayızzz ve sende başaracaksınnkaydirigubbakcemile5
almışım tatlım, hem de var ya hayatımda hiç olmadığım kiloya gelmişim nasıl olduysa :1no2:
artık evimdeyim ama. eşimle de konuştum, beni sabote etme diye. onu da soktum hatta çok sıkı bi şekilde..
bi de boyun düzleşmesi olmuş diyodum ya, izmirde doktora gittim, ağrılarım geçmiyor diye. muayene etti doktor, boyun fıtığı gibi duruyor dedi,düzleşmeyi aşmış... bilmiyorum çabanız var mı ama kilo vermelisiniz dedi!!
düşünün kızlar ya daha 25 yaşındayım ve bunu söyleyen kaçıncı doktor... bi de bel fıtığım var zaten :2:
artık bu işin dalgaya alınacak yanı kalmadı. spor ve sağlıklı beslenmek hayatım boyunca benimle artık..
evet 1 lt su içtim yarım lt kadarda çay pufakannehir
selam kızlar nasılsınız
patiskacım geçmiş olsun canım kilo vermenin sağlık açısından ne kadar önemli olduğunuda
bikez daha gördük
bende doktora gittim bacaklarımda küçük küçük varis belirtileri vardı erken tedavi için bi görüneyim dedim
nedeni kilo alma ve egzersiz yapmamaymış
artık düzenli spor şart benim hayatımda
kilonun yapmadığı şey yok
Bugün doktora gittim, endokrinoloji bölümüne :) Yarın kan verip tahlil yaptıracağım. Bakalım sonuçlarda ne çıkacak. Sonra da diyetisyene gönderecek beni. Heyecanlandım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?