- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #15.001
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sende yalnızsın anlaşılan
nasıl geçti bugün diyetine sadık kalabildin mi
stres devam ediyor mu
uykummm geldii benimmmmm
ben yatıyorumm
hadi sende yat haticeeeee
iyi gecelerrr
diyetten degildir canımm
belkiiii
Günaydın kızlaar opuyorumnanaktan
7de kalktım, kahvaltı yaptım eşimle. sonra sade bi nescafe eşliğinde gazete okudum internetten.
az sonra da spor yapıcam. off kalkınca tartıldımsonucu ne siz sorun ne ben söyleyeyim senağlama
günaydın kızlar.....bana bişi oldu kilo vermem durdu çok üzgünüm...senağlama
yani çok düşük bi ihtimal benimde aklıma gelmedi dil cnm bakalım bugünede atlatırsa bi sağlık ocana gitcem kısmet....
günaydın kızlaar opuyorumnanaktan
7de kalktım, kahvaltı yaptım eşimle. Sonra sade bi nescafe eşliğinde gazete okudum internetten.
Az sonra da spor yapıcam. Off kalkınca tartıldımsonucu ne siz sorun ne ben söyleyeyim senağlama
ayyy ben çok meraklandımm
nasıl bu kadar sakın durabiliyorsunn sennnn
bugün gitsenn ya canımmmm
Günayyydınn kızlarrrr
elifcim sadece sen varsın galiba
nasılsınn????
az önce cevizli suyumu içtimmmmzemuszemus
cevizlerii çok güzellllopuyorumnanaktan
biraz sonrada kahvaltı yaparımm artıkk...
çorba içmeyi düşünüyorummmcokacimcoook
söle canım hatta alt taraf çizelgenide hazırlaki bak ve hırslan...nasıl geldiyse öle gidecek inşlahhh
eski kilondan dahadamıı çok almışsınn kuzummm
ya patisimmm yap biçizelgede görelimmm haydiiiiiii
son aldıgın kilolarıı rahatlıkla verebilirsinnn
takma kafanaaaa
canımm benden sana tavsiye5 aydır istiodum canım en son ayda hüsranla sonuçlandı ağladım ve kendime geldim ümidimide kestim şu anlık bebekden...gene aynı hüsranı yaşamak istemiyorum...onun için bekliim canım belki başka bi sebepdir sağlık ocandan eve geldikden sonra görmim kırmızıları...akannehir
evet canım sadece ben varımmm sanada günaydınn güzelim iç bakalım ceviz suyunu umarım sende işe yarar cnm yarım saat sonra yiceksin yemeğini öle diodu arzu...
inşallah canım... yapıcam çizelge ben de ama bi kaç kilo vereyim önce de vermiş olduğumu görüp hırslanayım.
bebiş konusunda da hiç sıkma kendini, hayırlısı olsun inşallah... hiç ummadığın bir anda bir bakmışsın ki hamilesin :Saruboceq:
almışım tatlım, hem de var ya hayatımda hiç olmadığım kiloya gelmişim nasıl olduysa :1no2:
artık evimdeyim ama. eşimle de konuştum, beni sabote etme diye. onu da soktum hatta çok sıkı bi şekilde..
bi de boyun düzleşmesi olmuş diyodum ya, izmirde doktora gittim, ağrılarım geçmiyor diye. muayene etti doktor, boyun fıtığı gibi duruyor dedi,düzleşmeyi aşmış... bilmiyorum çabanız var mı ama kilo vermelisiniz dedi!!
düşünün kızlar ya daha 25 yaşındayım ve bunu söyleyen kaçıncı doktor... bi de bel fıtığım var zaten :2:
artık bu işin dalgaya alınacak yanı kalmadı. spor ve sağlıklı beslenmek hayatım boyunca benimle artık..
canım ya bel fıtıpı ve boyun düzleşmesi çok geçmiş olsun sporunuda çok ama çok dikkatli yapmalısın boynuna beline çok dikkat etmelisinnn...almışım tatlım, hem de var ya hayatımda hiç olmadığım kiloya gelmişim nasıl olduysa :1no2:
artık evimdeyim ama. eşimle de konuştum, beni sabote etme diye. onu da soktum hatta çok sıkı bi şekilde..
bi de boyun düzleşmesi olmuş diyodum ya, izmirde doktora gittim, ağrılarım geçmiyor diye. muayene etti doktor, boyun fıtığı gibi duruyor dedi,düzleşmeyi aşmış... bilmiyorum çabanız var mı ama kilo vermelisiniz dedi!!
düşünün kızlar ya daha 25 yaşındayım ve bunu söyleyen kaçıncı doktor... bi de bel fıtığım var zaten :2:
artık bu işin dalgaya alınacak yanı kalmadı. spor ve sağlıklı beslenmek hayatım boyunca benimle artık..
canımm benden sana tavsiye
ben 5senedir bebek için ugraşıyorum ama malesef olmadıı
eger 1sene düzenli ilişkiden sonra olmuyorsa hemen dr.a gidinn
inan bu yol çok yorucuu
inşallahh dr.a gerek kalmadann olur bebeginnn.....
aa bak ben bilmiyordumm yarım saat sonra yeneceginii
iyiki hatırlattın canım sagolll....
bakkk patisimmmm:mymeka:
bizde ilk baştan kilo vermeden yaptık bu çizelgeleriii
yapta hevesin gelsinn
yoksa senden bebek düşünen biri olarakkkkk
veremezsenn bu kilolarııı 100le falan noktalamış olursunn hamileliginiiikaydirigubbakcemile3
seni böyle korkutmam işe yararmı acabaaakaydirigubbakcemile3
tatlım bi kaç kilo sadece ya. başladığım yolda biraz ilerlemiş olduğumu göreyim...
canım 100le noktalasam iyi olur herhalde -tatlicadiarzu-
işe yaradı ama zaten kim bana artık bi bebek yap dese aklıma gelen ilk bu oluyor eyvahedigeldismile
aman canımm ne olur çok dikkatt ettt
daha 25indesin......
bidiyetisyene gitmiştinnn
onla iletişime geçç devam ett o listene
eminimm başaracaksınn bu kezz
sözkonusu artık saglıgınn çünkü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?