Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

sporumu yaptımmm içim rahatladı valla
canım benimde kılcal damarlarım görünüyor zaten
bu durum varis başlangıcıymış
en korktuğum şey benim de.
kilonu kontrol altında tutarsan ilerlemez dedi doktor
bende zaten öyle yapıyorum dedim:)

ahhh canım benim bundan sonra daha dikkat edersin eminim olumunekankayizsmile

günaydın kızlar daha kahvaltı yapmadım
kahvaltım kepek ekmeğinden tost olacak
kızlar nihayet 69 u gördüm.bakalım cumaya kadar daha ne kadar gidecek

GÜNAYDINN KIZLARR
kimse gelmemişşş
uyuyormusunuz halaaaaaa
günaydın kızlar..
geldik cnm uyumuoz...

uyumuyoruuz..
abla ya,barbunya ya da mantar sote..ekmeksiz.sadece yoğurtla.
Kilo verir mi bize?
herşeyden az az yersen hiç bişi kilo yapmaz bence sınırını bilmek lazım dolunaycım...

oh ya ne güzel cnm darısı başıma...

Ben de varis olmasından çekindiğim için korumaya çalışıyorum kendimi. Kilo da etkilidir ama en çok da uzun süre ayakta kalmak etkiliyor. Uzun süre ayakta kalınca hemen soğuk bir duş al, şoklama yap. Kan dolaşımı hızlanıyor, sonra da dinlendir. En azından ilerlemesini önlersin :)

69'u görmene çok sevindim :) İnşallah bize de o günler nasip olur opuyorumnanaktan Şu an bana güzel bir rüya gibi geliyor sadece :)

Doktordan yeni geldim. Kan verdim ama sonuçları ancak cuma günü alabileceğim. Baştan aşağı her şeye baktırıyor doktor. Diyetisyen ve kontrol de ancak pazartesi günü olabilecek. O zamana kadar kendi başıma biraz daha idare etmeliyim :)

Bugün nasılsınız topik ahalisi? :) Her şey istediğiniz gibi mi? :dance:

günaydın kızlar
ceviz suyumun ardından kafvaltımı yaptım
2 kk kadar peynir ve 1 elma
canım bişey istemedi fazla

yavaş yavaş ama kalıcı olcak inşllah cnm benim...

olmadım cnm ya ama içimde bi heycen da yokk...bi belirtide yokki cnm ya şüpelenebilceğim arada ağrı gelir gibi oluo geçioo...

Son düzenleme:

Canım nerdeee bende iradeaklinialirimsmile Her hafta pazartesi başlayıp çarşamba biten diyetlerden gına gelmişti.:bbo:
Bu sefer hedef zamanda hedef kiloma ulaşmak için kendi kendimle inatlaştım sadecekaydirigubbakcemile
Koruma döneminde haftada bir öğün, korumadan sonra ayda 1 gün her istediğimi yiyebileceğimi hayal ettim.hihoyyyt
İstediğim yiyecekleri yasaklamadım ama ' aslında istersem yerim ama canım istemiyor' diye kendimi telkin ettim.

KARARLILIK+DİSİPLİN+SABIR=BAŞARI:lepi:
Durum bundan ibaret.

herkese tavsiye ediyorumkaydirigubbakcemile5

Haticim bunu ilk kez duyuyorum.:bbo: yani bu fazla kilonun yapmadığı bir şey yok sanırım.
Neden diyorlar uzmanlar hayat boyu sağlıklı beslenin diye.
hastalıklar gelmeden kendimizi korumamız şart.kaydirigubbakcemile2

Bugün doktora gittim, endokrinoloji bölümüne :) Yarın kan verip tahlil yaptıracağım. Bakalım sonuçlarda ne çıkacak. Sonra da diyetisyene gönderecek beni. Heyecanlandım :)

En güzelini yapmışsın canım.
Bir ara ben de gitmiştim. Günlerce tahliller, tiroid testleri falan ama liste diyetleri uygulayamadığımdan her zamanki gibi tarihe karıştı.
Umarım uygulayıp sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya gelirsinkaydirigubbakcemile5

binbirrenkk
hoşgeldinn canımm nasılsınnn
karşılaşamadıkkk yinee...

Merhaba canım Evet öyle oluyor bu aralar gönüller bir olsun karşılaşmasak da haberleşiyoruz.
İyiyim canım. Seni de moralli gördüm sevindimopuyorumnanaktan

Evet ben de izledim zambakcım. Kadın 38 yaşında ama ilk hali 50 yaşında gibi, sonraki hali 25 gibi olmuşakannehir
Dengeli beslenmeye önem vermiş, ara öğünlerde meyva ve yeşil çaya önem vermiş.
Her öğünden önce elma yemiş.

yazdıklarına aynen katılıyorum cnm...

kaydirigubbakcemile3cnm beni ya alemsinn...şu an beklemedeyiz gzüelim bakalım yarında geçsin olmazsam müjdeli habrim veririm inşllah...

Hayırlısı olsun canım. İstediğin sonucu almazsan da üzülme. Biraz daha kilo vermen için sana verilmiş fırsat olarak düşün.olumunekankayizsmile

Haftada 1 kez tartıya çıkanların sabrına hayranım :) Ama bu konuda da sizi dinlemem en iyisi. Diyetisyen konusunda haklıydınız :) Canım çıksa da haftada 1 kez tartılıcağım kaydirigubbakcemile5

Aynen ben de nasıl sabrederler anlamam. Bir gün tartılmasam çatlarımaklinialirimsmile

Bilgiler için teşekkürler elifcim.vereliniortak Herşeyin normali en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…