- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #15.101
canım benimde kılcal damarlarım görünüyor zaten
bu durum varis başlangıcıymış
en korktuğum şey benim de.
kilonu kontrol altında tutarsan ilerlemez dedi doktor
bende zaten öyle yapıyorum dedim:)
günaydın kızlar daha kahvaltı yapmadım
kahvaltım kepek ekmeğinden tost olacak
kızlar nihayet 69 u gördüm.bakalım cumaya kadar daha ne kadar gidecek
günaydın kızlar..GÜNAYDINN KIZLARR
kimse gelmemişşş
uyuyormusunuz halaaaaaa
herşeyden az az yersen hiç bişi kilo yapmaz bence sınırını bilmek lazım dolunaycım...uyumuyoruuz..
abla ya,barbunya ya da mantar sote..ekmeksiz.sadece yoğurtla.
Kilo verir mi bize?
oh ya ne güzel cnm darısı başıma...günaydın kızlar daha kahvaltı yapmadım
canım küçük küçük kılcal damar çatlamaları vardı
belirti sadece görüntüsü. ne bi ağrı ne bi şişlik var
beni pek etkilemiyor
4 5 sene önce bekarken işim ayakta ve yorucuydu o dönemlerden kalma sanırım ve o zamanlar 67 kiloydum
son zamanlarda biraz arttığını farkedince tedirgin oldum
nedeni o dönemdeki kilocuklarımmış
bunun için kilo vermenin ne kadar önemli olduğunu belirtmek için de sizinle paylaştım:hulya:
doktora gitmene de sevindim uzman görüşü almak iyidir. belki daha çok kilo vermeni sağlar yanlışlarını görürsünkaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar daha kahvaltı yapmadım
Doktordan yeni geldim. Kan verdim ama sonuçları ancak cuma günü alabileceğim. Baştan aşağı her şeye baktırıyor doktor. Diyetisyen ve kontrol de ancak pazartesi günü olabilecek. O zamana kadar kendi başıma biraz daha idare etmeliyim :)
Bugün nasılsınız topik ahalisi? :) Her şey istediğiniz gibi mi? :dance:
hoşbuldum canım benim...
evet artık kararlıyım en azından uzunca bi süre bi yere gitmeyeceğim böylece de düzenim bozulmayacak inşallah...
canım senin iraden bende olsa zaten....
ben şahsen önümde tiramisu olsa, kendimi tutabilir miyim diye düşünüyorum da... çook zor :1no2:
o yüzden evde rahatım, izmirde annecim koyuyor önüme ben yiyorum...
selam kızlar nasılsınız
patiskacım geçmiş olsun canım kilo vermenin sağlık açısından ne kadar önemli olduğunuda
bikez daha gördük
bende doktora gittim bacaklarımda küçük küçük varis belirtileri vardı erken tedavi için bi görüneyim dedim
nedeni kilo alma ve egzersiz yapmamaymış
artık düzenli spor şart benim hayatımda
kilonun yapmadığı şey yok
Bugün doktora gittim, endokrinoloji bölümüne :) Yarın kan verip tahlil yaptıracağım. Bakalım sonuçlarda ne çıkacak. Sonra da diyetisyene gönderecek beni. Heyecanlandım :)
binbirrenkk
hoşgeldinn canımm nasılsınnn
karşılaşamadıkkk yinee...
kızlar buakşam haberlerde bikadını gösterdiler
110kiloymuş
10ayda 50kilo vermişş
yani düşünün ayda 5kilo vererek 60 kiloya inmişşş
düşünsenizeee içinden 1tane daha insan çıkmışşş
ama kadınn çok degişmişş
okadın demezsinizz yaniii
o hakkından geldiyse başardıysa biz neden yapamayalım dimi ama kaydirigubbakcemile5
yazdıklarına aynen katılıyorum cnm...Canım nerdeee bende iradeaklinialirimsmile Her hafta pazartesi başlayıp çarşamba biten diyetlerden gına gelmişti.:bbo:
Bu sefer hedef zamanda hedef kiloma ulaşmak için kendi kendimle inatlaştım sadecekaydirigubbakcemile
Koruma döneminde haftada bir öğün, korumadan sonra ayda 1 gün her istediğimi yiyebileceğimi hayal ettim.hihoyyyt
İstediğim yiyecekleri yasaklamadım ama ' aslında istersem yerim ama canım istemiyor' diye kendimi telkin ettim.
KARARLILIK+DİSİPLİN+SABIR=BAŞARI:lepi:
Durum bundan ibaret.
herkese tavsiye ediyorumkaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3cnm beni ya alemsinn...şu an beklemedeyiz gzüelim bakalım yarında geçsin olmazsam müjdeli habrim veririm inşllah...
Haftada 1 kez tartıya çıkanların sabrına hayranım :) Ama bu konuda da sizi dinlemem en iyisi. Diyetisyen konusunda haklıydınız :) Canım çıksa da haftada 1 kez tartılıcağım kaydirigubbakcemile5
kızlar bugün tvde duydum bi bilgiyi baylaşım sizlerle günde en fazla 45 60 dk spor yapılmalıymış ondan fazlası ilerki yaşlada hücreleri öldürdüğü için erken çökmeye neden oluomuş ama 45 60 dk arası yapılırsa hücrelerin içi ısınıo ve çağalıomuşş bu durumda ilerki yaşlarda dinç kalmamızı sağlıyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?