Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Hayırlısı olsun canım. İstediğin sonucu almazsan da üzülme. Biraz daha kilo vermen için sana verilmiş fırsat olarak düşün.olumunekankayizsmile

zaten kilo vermeye niyetlendim cnm bebişi aklımdan çıkarmıştım ümitlemiom cnm hayırlısı Allahım bilir...ama olursada yok demem yani...kaydirigubbakcemile3

selam kızlar çok yoruldum kendime yeşil çay molası verdim
sizce yeşil çay aç karnına mı daha faydalı yoksa tok
bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

selam kızlar çok yoruldum kendime yeşil çay molası verdim
sizce yeşil çay aç karnına mı daha faydalı yoksa tok
bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

Yeşil çay aç karnına içildiğinde kimilerinde mideyi rahatsız edebiliyor. O yüzden yemek sonrası belli bir süre geçtikten sonra ( yarım ya da 1 saat sonra) içmek en iyisidir diye düşünüyorum :)

Pardon önemli bir faktörü yazmayı unutmuşum.

KARARLILIK+DİSİPLİN+SABIR+KK DEKİ PAYLAŞIMLAR=:lepi:

Birçoğumuz buradaki desteği çevremizden görmüyoruzvereliniortak

kızlar merhaba ancak yazabildim çünkü bizim evde savaş var mafoldumben
sabah kahvaltıyı hazırlarken acı acı minik kedi miyavlamaları duydum, balkona bi çıktım ki çocuklar 2 tane minicik kedi yavrusunu hırpalıyorlar resmen... eşimle nasıl giyinip aşağı indiğimizi bilemedik.
aldık pisileri, bi görseniz öyle minikler ki, eve getirdik ama asıl tehlike evde tabii.
Köpük delirdi kedilere. tıslamalar, pati atmalar, bebişler de ona yaklaşmaya çalışıyorlar... bizi bile tırmaladı köpük, şimdi de bi kenarda yanına yaklaştırmıyo bizi de..
kedilere balkonda yuva yaptık, kum koyduk... bi de akıllı sıpalar.... sonra da dışarıda işimiz vardı. şimdi de yemek hazırlıyorum.eşimin akşam nöbeti var bu gece. bi size yazayım dedim. akşam görüşürüz...
öpüyorum

nightwinglover o nasıl bi avatar cnm ya yerim ben o avatarı...kaydirigubbakcemile3

Bu konuda çok haklısın, hiçbir yerde bulamayacağımız bir ortam ve yardımlaşma var burada :) Bu sayede diyetime daha iyi konsantre oluyorum :)

O kediciklere yardım ettiğiniz için sizi tebrik ederim, ayrıca kedi sevginiz için de :) O miniklere kıyamam ben :1hug: Herkes bu kadar duyarlı değil ne yazık ki :çok üzgünüm: Her gün işkenceye uğramış o kadar çok kedi ve köpeğe denk geliyorm ki Büyük bir insanlıkk örneği sizinki :asigim:

kızlar akşam yemeğim
5 kaşık pırasa yemeği
domates
2 dilim beyaz ekmek(kepek kemeğim bitmişti)
bunların üstüne yorgunluğumu alır diye 3 lü neskafe içtim

slmmm kızlar yaaa çok gec kalkıyorum sanırım metabolızmam bu yuzden yavaslıyor ıce..11 de kalktım 12 de meyve yedım sonra annem lahana çorbası yaptı ondan ıctım sonra birazcık erişte plavından aldım..sonra dısarı cıktımarkadasıma ugradım o da dıyet yapıyor oda lahana çorbası yapmıs ama çok lezzetlıydı ıcıne ekstradan brokolı ve kabak katmıs ve 1 kasık zeytınyağ çok lezzetlıydı valla sonra 1 sade kahve içtim..eve geldım lahana çorbası ıctım 1 kase de yogurt yedım.

günaydın kızlar daha kahvaltı yapmadım
kahvaltım kepek ekmeğinden tost olacak
kızlar nihayet 69 u gördüm.bakalım cumaya kadar daha ne kadar gidecek
tebrıkler canım inşallah 59 görmelere
hayırlı sonuçlar ınsallah canımolumunekankayizsmileben erken kalksaydım herşey ıstedıgım gıbı olcaktı valla.

kesınlıkle katılıyorum canım burayı süreklı okuyunca iştahımı frenlıyebılıyorum

kızlar delirmek üzereyim ya, herşey üst üste geliyor evimi su bastı...
tüm apartmanın ve haliyle bizim kullandığımız sular bizim banyodan çıkıyor mafoldumben açmaya çalışıyorum banyonun giderini, vakum yapan şeyin adı nedir, durdu kafam, onunla işte, bi dolu kum çıkıyor sadece... apartman yeni yapılmıştı ya biz girerken, inşaat artıkları sanırım tıkayan..
bu da yetmezmiş gibi, vidanjör gelecek ve basınçla açacak sanırım. ve adam dedi ki yalnız sizin ev biraz kirlenecek vidanjör çalışırken mafoldumben

sabah sıcak su içtim sirke ve limon yoktu,
yumrta beyazı biraz peynir 2 zeytin
beyaz ekmek vardı yemedim
ara bir elma
şekersiz nescafe
kepek ekmeğine kaşarlı tost
ara elma az sütlü nescafe
(dışrda kaldı ein altında pastahane var mecbur bişeyiçmek zorundaydım normalde 1 tANE İÇİYORUM)
akşam küçük bi karnıyarık 1 kaşık bulgur pilavı karı yarık minimum yağla yaptım
semiz otu salatası soda
saat9 gibide 1 kase nar ve karışık meyve kurusu yedim
tartlmıyorum regli haftasındayım çok şişiyorum ben
ama bugün pantolonum çok rahat oldu şiş olmama rağmen ,
yavaşda olsa oğru yldaım
kesin kararlıyım yarın sporada başlayacam
siz beni dürtün tamam mı şekerlerrr

off canım yaaa çok üzüldümm
sinir olurumbenbölezamansız işlereee

evet canım haklısın
hayat boyu sğlıklı olmak için sağlıklı beslenme şartkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…