- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #15.121
yazdıklarına aynen katılıyorum cnm...
Hayırlısı olsun canım. İstediğin sonucu almazsan da üzülme. Biraz daha kilo vermen için sana verilmiş fırsat olarak düşün.olumunekankayizsmile
selam kızlar çok yoruldum kendime yeşil çay molası verdim
sizce yeşil çay aç karnına mı daha faydalı yoksa tok
bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
nightwinglover o nasıl bi avatar cnm ya yerim ben o avatarı...kaydirigubbakcemile3
nightwinglover o nasıl bi avatar cnm ya yerim ben o avatarı...kaydirigubbakcemile3
Pardon önemli bir faktörü yazmayı unutmuşum.
KARARLILIK+DİSİPLİN+SABIR+KK DEKİ PAYLAŞIMLAR=:lepi:
Birçoğumuz buradaki desteği çevremizden görmüyoruzvereliniortak
kızlar merhaba ancak yazabildim çünkü bizim evde savaş var mafoldumben
sabah kahvaltıyı hazırlarken acı acı minik kedi miyavlamaları duydum, balkona bi çıktım ki çocuklar 2 tane minicik kedi yavrusunu hırpalıyorlar resmen... eşimle nasıl giyinip aşağı indiğimizi bilemedik.
aldık pisileri, bi görseniz öyle minikler ki, eve getirdik ama asıl tehlike evde tabii.
Köpük delirdi kedilere. tıslamalar, pati atmalar, bebişler de ona yaklaşmaya çalışıyorlar... bizi bile tırmaladı köpük, şimdi de bi kenarda yanına yaklaştırmıyo bizi de..
kedilere balkonda yuva yaptık, kum koyduk... bi de akıllı sıpalar.... sonra da dışarıda işimiz vardı. şimdi de yemek hazırlıyorum.eşimin akşam nöbeti var bu gece. bi size yazayım dedim. akşam görüşürüz...
öpüyorum
tebrıkler canım inşallah 59 görmeleregünaydın kızlar daha kahvaltı yapmadım
kahvaltım kepek ekmeğinden tost olacak
kızlar nihayet 69 u gördüm.bakalım cumaya kadar daha ne kadar gidecek
hayırlı sonuçlar ınsallah canımolumunekankayizsmileben erken kalksaydım herşey ıstedıgım gıbı olcaktı valla.Doktordan yeni geldim. Kan verdim ama sonuçları ancak cuma günü alabileceğim. Baştan aşağı her şeye baktırıyor doktor. Diyetisyen ve kontrol de ancak pazartesi günü olabilecek. O zamana kadar kendi başıma biraz daha idare etmeliyim :)
Bugün nasılsınız topik ahalisi? :) Her şey istediğiniz gibi mi? :dance:
Pardon önemli bir faktörü yazmayı unutmuşum.
KARARLILIK+DİSİPLİN+SABIR+KK DEKİ PAYLAŞIMLAR=:lepi:
Birçoğumuz buradaki desteği çevremizden görmüyoruzvereliniortak
kızlar delirmek üzereyim ya, herşey üst üste geliyorevimi su bastı...
tüm apartmanın ve haliyle bizim kullandığımız sular bizim banyodan çıkıyor mafoldumben açmaya çalışıyorum banyonun giderini, vakum yapan şeyin adı nedir, durdu kafam, onunla işte, bi dolu kum çıkıyor sadece... apartman yeni yapılmıştı ya biz girerken, inşaat artıkları sanırım tıkayan..
bu da yetmezmiş gibi, vidanjör gelecek ve basınçla açacak sanırım. ve adam dedi ki yalnız sizin ev biraz kirlenecek vidanjör çalışırken mafoldumben
Haticim bunu ilk kez duyuyorum.:bbo: yani bu fazla kilonun yapmadığı bir şey yok sanırım.
Neden diyorlar uzmanlar hayat boyu sağlıklı beslenin diye.
hastalıklar gelmeden kendimizi korumamız şart.kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?