Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

slmm kızlar ben geldımmm ınt.yoktu bi suredır ve bu arada da pek dıkkat edemedım siz olayınca olmuyorr:kedi:geçmişi okuyım bakalım neler olmus

bugün kendimi çok aç hissediyorum yarım kilo vermişim 60 kiloyum haftaya da 59 olurum inş
tebrıkler canım
regl olmussun canım rahatlamıssındır valla.bende veremıyorum ama bırakmak yok ben bı kac gundur bıraktım yarım kılo geri gelmışşÇok üzgünüm çoook
Günler, aylar, yıllar geçiyor ve ben hala yerimde sayıyorum :çok üzgünüm:
10 kılo vermıssın canım çok buyuk bır adım atmıssın,pes etme emeklerın bosuna gıtmesınopuyorumnanaktan
iki gündür ölüyorm gripten
yaaa
dün kaçamak yaptımm ben
bir ilim pizza yedim
canım giriibn geçmedıyse tez zamanda gecer ınsallah
doktorun dedıklerınden çıkma canım,bu karbonhıdrat dıyetı çok guzel aslında topıgı okudumda acayip yıyorlar amaçok guzel kkılolar verıyorlar.tabı proteın agırlıklı.
günaydın patiskacımmm...
ne oldu herkes terk etmiş burayı nerdesinizz...
yarın memlekete gidiom canlarım...zemuszemus

canım ıyı yolculuklar,

bugun kanal d ye doktor maranki çıkmıştı;ıspanak ve lahana sularınızı dökmeyın için dıyo.ısırgan otunu için dıyor.bide erken kalkın diyorsaat 10 da kalkıp elma sirkeli suyu içince çok büyük etki beklemeyın dıyor erken saatte kalkıp içmek gerekıyormus.

erken kalkıp öğleden sonra biraz uyusak oluyo muymuş mirmirmirmir

valla onunla ilgili bişey demedi canım ,sonuçta erken kalkıp metabolizmayı çalıştırıyoruz sabah kalkıp oglen uyumak olabılır.ama sabah yataktan erken çıkmak çok zor gelıyor bende çok uyuyorumm:umursamaz:

yok canım ya benim izmirde gittiğim diyetisyen öğlen uyuduğunda 2 porsiyon tatlı yedin farzet demişti...
benimki bi umut işte bilmiyorumkismile

öğlen 2 saat dilde yarım saat uyumakda fayda var bence hem dinen uygun görülüyor hemde tıbben uygunnn ee boşuna güzellik uykusu dememişler...

kızlarrr spor yapamıyorm bennn
3de eve geliyorum yemek ev bulaşık topla derken 8 oluyooooo
sonrada ölüyorum yorgunlktan ya offf

Eve geldiğinde hiçbir şeye bakmadan düz bir yere uzanıp ayaklarını yükseğe koy.
Ben köşeli kanepeyi tercih ediyorum yorgun olduğum zamanlar.
Yarım saat gözlerini kapa ve bedenen zihnen dinlen.
Ondan sonra işlerine başla.aklinialirimsmile
Akşam geç zaman da olsa hiç olmazsa yarım saat spora ayırmalısın canım.
Sporsuz diyet olur ama sıkılaşma olmazlmaz:

ahhhhh ahhhh işte bi onu yapamıyoruz
erken kalkıcam diye kendime söz verdim
yine uykuya yenik düşüyorum

marankiyi bende izledim biraz
lahana sularınızı dökmeyin dedi
ben de bu gün lahana sardım ve suyunu yine döktüm

:roflol::roflol::roflol:alemsin patis hiç olurmu ne anladık erken kalkmaktan o zaman

doktorun dedıklerınden çıkma canım,bu karbonhıdrat dıyetı çok guzel aslında topıgı okudumda acayip yıyorlar amaçok guzel kkılolar verıyorlar.tabı proteın agırlıklı.

Ağırlıklı beslenmelerin en masumu olarak bildiğimiz sebze meyve ağırlıklı beslenmelerin bile zararı oluyor. Vitaminlerin her birinin fazlalığından da bir sürü hastalıklar oluşuyor.

Protein ağırlıklı olunca karbonhidratı yeterli almazsak, vücut gerekli karbonhidratı kaslardan alıyor. Biz tartıda zayıflıyoruz ama yağlar kalıyor, kaslar ve su gidiyor. İlerde oluşacak gut hastalığı da ayrı.:sinifsinif:
Ancak dr. tahlillerde bazı eksiklikler görüp şunları ağırlıklı olarak yemelisin demişse başka tabii ki. Kendi kendimize ağırlıklı diyetleri yapmanın zararlı olduğunu düşünüyorum.boshayallersmile

Karbonhidrat ağırlıklı beslenmeyi zaten söylemeye gerek yok. Kiloları bu sayede alıyoruz çoğumuz.:umursamaz:

Bizim yapacağımız her besin grubundan ölçülü yemek.
Kilo verme döneminde aldığımız kaloriden çok harcamak, koruma döneminde aldıklarımızla harcadıklarımızı eşitlemekten ibaret olmalı.gamyoncuiremsu

Tabi herkesin kendi tercihi ama bu bana mantıklı gelen yöntemkaydirigubbakcemile2

Dün Maranki'yi ben de dinledim.
Erken kalkmak gerçekten zor. ama yararlı.
Nedim Saban'da 5 te kalkarak 50kg. vermişti:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…