- 30 Nisan 2010
- 1.093
- 0
- 116
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #15.481
ay ne güzel cnm ya...zemuszemushemşeriyiz elifcim trbzonluyum bende:içelim:
alemsin güzelim...opuyorumnanaktanHayırlı yolculuklar elifcim.
Mıhlamayı fazla kaçırma sakın
süpersin cnm diyetinde gayet hoşş...İki gündür internete giremedim ama diyetimi aksatmadım hihoyyyt
Dün Yediklerim:
06.00 1 bardak şekersiz çay = 0
1 dilim kepekli ekmek = 7
70 gr peynir = 1,5
15.00 1,5 porsiyon yoğurt = 7
9 minik İnegöl köfte = 2
1 dilim ekmek = 7
18.00 1 simit = 25
30 gr peynir = 1 bile değil ama 1 diyorum :)
1 bardak şekersiz çay = 0
Toplam: 50,5
Bugün Yediklerim:
06.00 1 bardak şekersiz çay = 0
1 dilim kepekli ekmek = 7
60 gr. peynir = 1,5
1 haşlanmış yumurta = 0
15.00 1 simit = 25
100 r peynir = 2
1 minik nugget = 1
1 şişe soda = 0
17.30 1 porsiyon yeşil fasülye = 8
2 yemek kaşığı yoğurt = 2
1 şişe soda = 0
1 şekersiz Türk kahvesi = 0
Toplam: 46,5
Bu diyette hiç açlık hissetmiyorum hihoyyyt Çok mutluyum :) opuyorumnanaktan
selam kızlar...
bugün giremedim. Banyomuzdan yine sular çıktı. usta geldi, fayansları falan kırdılar,ortalık savaş alanına döndüboruda kocaman bişey varmış, kalan çimentoyu mu dökmüşler ustalar neymiş. tıkayan oymuş.
yeniden açılan yere fayans döşediler...
Bi de bu akşama yemekli misafirim vardı, siz düşünün halimi. neyse ki gayet güzel atlattım...
yatıcam şimdi pek okuyamadım geçmişi. yarın ayrıntılı bakarım artık.
Öpüyorum hepinizi
Günaydın günaydın günaydın hihoyyythihoyyytgünaydınnnnn şekerlerolumunekankayizsmile
merhaba canım...
inşallah bu sefer son olur
misafirlerine ne yapıcaksın bakalımaklinialirimsmile
slm, bu diyetin adı ne acaba?Bugün Yediklerim:
06.00 1 dilim kepek ekmek = 7 , 1 haşlanmış yumurta = 0, 1 bardak şekersiz çay = 0, 100 gr peynir = 1
10.30 Yarım paket 3'ü 1 aradadan yapılmış kahve ( çikolatalı ) = 4,5 , çikolatalı eti light bisküvilerden 1 tane = 4,5
12.20 3/5 yeşil ekşi elma
slm, bu diyetin adı ne acaba?
Bu puan verme işi oyun gibi geldi bana :) aslında motivasyon sağlayabilir.Adı karbonhidrat diyeti :) Ben çok katı bir şekilde uygulmıyorum ama. Her yiyeceğin bir karbonhidrat değeri var. Günlük 40-70 aralığında karbonhidrat almalısın. Eğer bu aralığı aşmazsan kilo veriyorsun :) Ben şimdiye kadar ne açlık hissettim ne de zorlandım :)
Bu puan verme işi oyun gibi geldi bana :) aslında motivasyon sağlayabilir.
ben kahvaltı dışında kıstım şimdilik bunuda denesem mi acaba kaydirigubbakcemile3
Canım zaten bi inceleme yaptım, asla bana göre değil bu diyet :sinifsinif:Bence hangi diyet sana uygunsa onu yap. Herkesin bir beslenme alışkanlığı var. Mesela ben bu diyeti en ufak bir zorluk bile çekmeden, acıkmadan yapıyorum. Zaten proteinli gıdalarla da aram iyi. Arada fazla olmamak şartıyla kahvemi de içiyor, bisküvimi de iyiyorum. Önemli olan günlük miktarı aşmamak. Bugün 3. günüm. Normalde tartıya çıkmamam lazım ama ben dayanamıyorum, her gün tartıya çıkıyorum. 3 günde 1,5 kilo vermişim. Çok acelem de yok zaten.
Az olsun bizim olsun :lepi:
evet haklısın canım
haftaya bi arkaaşımla haftada 3 gün ayrobiğe başlayacaz
en azıdanbiri zorlar ve gitmak zorunda kalırım bana kalırsaçok tembelimmm
aaaa negüzel spor salonuna mı yazıldın
keşke benimde arkadaşım olsa bana uyacakkk
hemen yazılırdım spor salonuna
evde olunca ihmal ediliyor
ama salona gitmek zorunda hissedersin kendinikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
selam kızlar...
bugün giremedim. Banyomuzdan yine sular çıktı. usta geldi, fayansları falan kırdılar,ortalık savaş alanına döndüboruda kocaman bişey varmış, kalan çimentoyu mu dökmüşler ustalar neymiş. tıkayan oymuş.
Bi de bu akşama yemekli misafirim vardı, siz düşünün halimi. neyse ki gayet güzel atlattım...
Öpüyorum hepinizi
Bence hangi diyet sana uygunsa onu yap. Herkesin bir beslenme alışkanlığı var. Mesela ben bu diyeti en ufak bir zorluk bile çekmeden, acıkmadan yapıyorum. Zaten proteinli gıdalarla da aram iyi. Arada fazla olmamak şartıyla kahvemi de içiyor, bisküvimi de iyiyorum. Önemli olan günlük miktarı aşmamak. Bugün 3. günüm. Normalde tartıya çıkmamam lazım ama ben dayanamıyorum, her gün tartıya çıkıyorum. 3 günde 1,5 kilo vermişim. Çok acelem de yok zaten.
Arkadaş olması şart değil ki haticim.
Orada zaten çoğu yalnız gelip arkadaş oluyorlar.
Yakınında varsa git canım.
Çok eğlenceli oluyor, saatin nasıl geçtiğini anlamıyorsunhihoyyyt
of of bu ustalar da bi işlerini tam yapsalar...iş içinde iş çıkartıolar sil baştann Alllah sabır versin cnm...iyi atlatmışsınn...selam kızlar...
Öpüyorum hepinizi
aaa ama doktorun ayda bi çık dediiiBence hangi diyet sana uygunsa onu yap. Herkesin bir beslenme alışkanlığı var. Mesela ben bu diyeti en ufak bir zorluk bile çekmeden, acıkmadan yapıyorum. Zaten proteinli gıdalarla da aram iyi. Arada fazla olmamak şartıyla kahvemi de içiyor, bisküvimi de iyiyorum. Önemli olan günlük miktarı aşmamak. Bugün 3. günüm. Normalde tartıya çıkmamam lazım ama ben dayanamıyorum, her gün tartıya çıkıyorum. 3 günde 1,5 kilo vermişim. Çok acelem de yok zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?