- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
- 108
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #15.681
şimdi baktım canım
paylaştığın için sağolopuyorumnanaktan
mezuram yok belimi bilmiyorum ama salladım 75 diye
_herşey normal rahatınıza bakın_ çoktıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım yediklerim bana gayet iyi ve sağlıklı geldi
ama karbon değerlerine göz ucuyla baktım
75 çıktı
sanırım ben zor yapacapım
günaydın hanımlar 8 de kalkcaktım ama 10 da kalktım dün düğün vardı yaaa ondann:kedi:
sabah kahvaltı:1 dılım kepek ekmeği
1 yumurta
biraz lorlu biber
1 bardak siyah çay şekersiz tabiki
ikisinide katınca daha güzel oluyor canım benım arkadasım yapmiş lahana çorbası içine brokoli ve kabak ta katmış normal tencere de pişirmiş çok hoş olmuştu tadı..ben hep düdüklü tencere de pişirirdim bidaha pişirmicem lezzetli olmuyor
Sen o zaman gerçekten rahatına bak kaydirigubbakcemile3 Ne uğraşıyorsun diyetle kaydirigubbakcemile2 Ben bir 70 olsam bir daha diyet yapmayacağım. Suyuna bırakacağım, yavaş yavaş fark etmeden :))
Günlük karbonhidrat ihtiyacını hesapla. Mesela benim kilomu korumam için günde 238 gr karbonhidrat almam gerek, bunun yarısını alırsam kilo veririm öyle düşün :)) Sen de karbonhidrat ihtiyacını hesapla, yarsını al. Mutlaka 50 gr alacaksın diye bir kaide yok hihoyyyt Yine kilo verirsin :lepi:
Hafta sonu olduğu için kahvaltımı biraz aksattım, şimdi yeni yiyebildim :kedi:
Kahvaltıda Yediklerim :
2 dilim tam buğday ekmeği (2 dilim de azıcık mayonezliydi, o yüzden 1 gram da mayonezden ) = 23
100 gr kadar peynir = 1
1 bardak çay = 0
Kahvaltı : 24 bayanssulusmile
haticemm nightwingloverın yaptıgı düzen benim hoşuma gidiyorr
acaba onun gibi beslensekmi 1hafta ne dersinn
böyle yaparsak kendi topigimizin konusunu şaşırtmışmı oluruz acaba
binbirrenk geldiginde konuşalım bu konuyu
onun için bimahsuru yoksa 1hafta böyle beslenelimm
yazalım..buraya...
sen ne dersinn bifikir ver kuzumm
kızlar albüme evdeki misafir pisilerimizi ekledim :)
İnşallah Haticem.. Sürekli aklımda onlar var. bakacak birini bulamazsak arkadaşımızın bahçesine götürücez. Bi de şöyle yalıtımlı bir kedi evi yapıcaz, hiç gönlüm elvermiyo ama sanırım başka çare yok gibi.çok güzeller canım
inşallah sizin kadar ilgi ile bakabilecek bir aile bulursunuzkaydirigubbakcemile5
köpük kedileri görmediği sürece sorun yok. ama gördüğünde bizi de tırmalıyor. bu arada egzaması geçmişti, şimdi kulaklarının orda yeniden başladı. Yarın veterinerimizi arayacağım acaba stres falan etkiliyor olabilir mi..Gördüm canım çok tatlılaropuyorumnanaktan Bu arada Köpük sizi affetti mi? aranız nasıl merak ettim.
Patisim geçmiş olsun.a.s. Havalar çok değişken kendine dikkat et. Çok abartmadıkça meyvanın fazlasından korkma bu aralar vitamin almak iyi gelecektir.
Limonlu, zencefilli, elma kabuklu ıhlamur kaynat.
Ben böyle zamanda ıhlamurun içine aklıma ne gelirse koyarım. Aşure misali
Adaçayını, yeşil çayı da ihmal etme.kaydirigubbakcemile5
bugunu böyle kapattısan süper canımopuyorumnanaktanbugün yediklerimm
sabah
kaşarlı yumurta(azyagda)
yarım simit
2tane zeytin
yarım domates ve çok az peynir
arada
1elma
öglen (4gibi)
balık ızgara
az ekmek salata
azöncede
2tane yaprak sarma yedimmm
kızlar bu arada sabah eşimin iş arkadaşını otogardan alıp iş yerine bıraktım, nöbeti vardı çünkü, eşimin de nöbeti vardı, tüm gün oyaladılar beni :))) evde ne işin var diye diye :)
o yüzden ancak girebiliyorum. kusura bakmayın.
bugün yediklerim çok saçma oldu....
sabah ceviz suyumu içtim, kahvaltı yerine kerebiç tatlısı yedim biraz.
öğlen ızgara et yedim.
akşam üstü bi parça daha kerebiç...
akşam da bi tane dürüm yedim...
geç çıkınca eşimle beraber işten, yemek yapmamış olduk....
kerebiçi bende çok severim ama beyaz köpüksüz halini..akşamki dürüm 1 ekmek miklava:
İnşallah Haticem.. Sürekli aklımda onlar var. bakacak birini bulamazsak arkadaşımızın bahçesine götürücez. Bi de şöyle yalıtımlı bir kedi evi yapıcaz, hiç gönlüm elvermiyo ama sanırım başka çare yok gibi.
köpük kedileri görmediği sürece sorun yok. ama gördüğünde bizi de tırmalıyor. bu arada egzaması geçmişti, şimdi kulaklarının orda yeniden başladı. Yarın veterinerimizi arayacağım acaba stres falan etkiliyor olabilir mi..
canım vala ılık bişeyler içiyorum habire ama hava cidden çok değişken. bi iki saat içinde kıştan yaz oluveriyo sanki...
teşekkür ederim ilgin için :1hug:
beyaz köpüğü yağsız yapılıyomuş. çöven otuyla ve ben çok sevdim...
tabii ne kadar olsa tatlı ama...
dürüm de 1 lavaşla yapılmıştı işte , bitiremedim sonuna doğru eşime verdim kalanını... ama yine de dürüm dürümdür işte
Bence de strestendir. En hassas olan bölgeye vuruyor.:sinifsinif:
:bboatis Allahını seversen kendine ne yapmaya çalışıyorsun bir anlayabilsemfisfisfis
Hani bu sefer çok kararlıydın.
Canım akşamı sadece çorbaylamı geçiştircennnkızlar nerdesiniz yaaaa bugun topik çok boş kalmış..
sabah:1 bardak ceviz suyu
1 dılım kepek ekmegı
1 yumurta ,biraz peynir salatalık,çay
ara:1 yeşilçay 1 yesıl elma
öglen:1 bardak lahana +brokoli çorbası
2 tane haşlama içli köfte
ara:yeşilçay+3 kurukayısı 1 ceviz 3 fındık
akşam:birazdan lahana çorbası içecegim
regl yaklaştı tatlı krızımde başladıohaoldumsmile
sanırım öyle
Binbirrenk canım ben bilsem ne yapmaya çalışıyorum. ama gündüz hiç ekmek yememiştim. kötü tabii ama çok çok kötü değil sanırım....
Haticem hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?