- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
- 108
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #15.661
merhaba kızlar... Çok halsiz hissediyorum kendimi
akşam yemeğimi yedim şimdi...
1tane cordonblue
1 biber, 1 patlıcan dolması
1 küçük kase de yoğurt
Öğünlerin arasında çok ara mı veriyorsun acaba? :uhm:
yok tatlım, yani normalde hayır. grip olmuşum sanırım, fenayım yani... ondan halsizliğim...
saol canım benim olumunekankayizsmile
saol tatlım benim... şimdi meyve yedim :) yarım nar, bi mandalina bi de muz, uff çok oldu di mi :))))Geçmiş olsun canım, kendine dikkat et ve meyveni eksik etme :1hug:
bugün 2 kilo yemek yemişim nasıl olur yaaa :sinifsinif: sabaha kadar vücut 2 kiloyu nasıl atıyor anlamıyorum valla
ögünlere lahana çorbası ekleyın bence kızlar ben yarından ıtıbaren başlıyorumcanım vücudu şaşırtıp tekrar forma sokacak çözümlere ihtiyacımız var gibi...
anlaştık ozaman canım sabah 8 de buraya kalktım diye yazcam okzemuszemusbende 30beden olabilsem keşkeeeboshayallersmile
tamam canım kendi cezanı kendin kes ozamankaydirigubbakcemile5
merhaba kızlar... Çok halsiz hissediyorum kendimi
akşam yemeğimi yedim şimdi...
1tane cordonblue
1 biber, 1 patlıcan dolması
1 küçük kase de yoğurt
kızlar albüme evdeki misafir pisilerimizi ekledim :)
slmmm kızlar en samımı arkadasımın dugunu vardı bugun ondan gelıyorum bugun çok kötü yedim
sabah:kahvaltı yok geç kalktım
öglen 10 tane az yagda tava hamsi yedım yanında salata ve 1 dılım ekmek
ara:yok kuafördeydım
akşam:1 dılım ıspanaklı börek yedım
ara yapamadım çok düzensiz yedım
resımlerde hep koca surat çıkmışım yaaa,elbisem gögus altından genışledıgınden göbek basen bellı degıldı ama kollarım ve yüzümmm:umursamaz:
bol bol dinlen canım uzat ayaklarını al yanına yeşil çayını ohhh miss
yaaa çok şekerlerrrr inşallah yuva bulursunuz canım yazık hayvancıklar dışarda kalmasınlar mınıcıklerr
Canım bence listen güzel :))
Bir bilgiyi daha paylaşmak istiyorum sizlerle. Ben karbonhidrat değeri biraz daha düşük olduğu için halk ekmeğin kepekli ekmeğini alıyordum, torbada satılan dilim dilim olanlardan. Ama kepekli ekmek yememek, yesek de uzun zamanda yememek gerekiyormuş. Özellikle kadınlarda demiri öldürüyormuş, demiri bağladığından uzun zaman sonra anemiye neden olabiliyor. O yüzden tam buğday ekmeği aldım, karbonhidrat oranı biraz daha fazla 1-2 gram kadar ama en azından demiri bağlamıyor :)):1hug:
bugün 2 kilo yemek yemişim nasıl olur yaaa :sinifsinif: sabaha kadar vücut 2 kiloyu nasıl atıyor anlamıyorum valla
kızlar albüme evdeki misafir pisilerimizi ekledim :)
ögünlere lahana çorbası ekleyın bence kızlar ben yarından ıtıbaren başlıyorum
[/I][/B]
Canım bence listen güzel :))
Bir bilgiyi daha paylaşmak istiyorum sizlerle. Ben karbonhidrat değeri biraz daha düşük olduğu için halk ekmeğin kepekli ekmeğini alıyordum, torbada satılan dilim dilim olanlardan. Ama kepekli ekmek yememek, yesek de uzun zamanda yememek gerekiyormuş. Özellikle kadınlarda demiri öldürüyormuş, demiri bağladığından uzun zaman sonra anemiye neden olabiliyor. O yüzden tam buğday ekmeği aldım, karbonhidrat oranı biraz daha fazla 1-2 gram kadar ama en azından demiri bağlamıyor :)):1hug:
Bana da mantıklı geldi bu yönteminiz, biraz geç dahil oldum ama, ben de artık yaşam tarzımdan dolayı diyet listesi uygulama sorunundan bıktım. Diyetlerle baya verdim ama artık zor verdiğim gibi, yiyecekleri sadece evde bulabildiğimde, dışardaysam tüm gün aç kalıyorum. Şuan isveç diyetindeyim, 1 hafta sonra bitince size katılmayı düşünüyorum
canım lahana çorbasını çok duydum ama içebilirmiyim diye hiç denemedim
geçengün iclal aydının programına bi göz attım
doğum kilolarını nasıl verdiğini anlattı doktoru iki çeşit çorba tarifi vermiş bunları içtim dedi
tarifinide aldım ama yapmadım
biri brokoli çorbası diğeri lahana çorbasıcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?