Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Sabah:1 dilim çavdar ekmeği
Sahanda 1 yumurta
Biraz peynir
2 zeytin
1 bardak çay
Ara: yeşil çay
5 bir yerde çay
Öğlen: tavada hamsi
Ara:5 bir yerde çay
1 dilim irmik tatlısı
Kuru kayısı 1 ceviz
Akşam:yok
5 i bir yerde çay bendede var cnm 4sene önce almıştım aktardan ama içmek ne mümkün nekadardır kullanıosun bi faydasını gördünmüü cnm ...

ay o kriz banada geldi şimdi kendimi oyalamaya çalışıyorum canım
tatlıyla aram yok ama abur cubu r istiyor canım mandaklinayla geçiştirdim şimdilik:sinifsinif:
ucuz kurtulmuşşun sen canım:1:
sabah 1 yumurta 1 peynir yarım dommates 2 dilim kepek ekmeği
arada da patlamış mısır yağsız tuzsuz ve elma yedim...
akşamda bi kase çorba ve ıspanak yemeği yicem...
mandalinada ilerleyen saatlerde yerimmm...valla mandalinaya dayanamıom çok yiyommm bu ara ne yapımmm çikolata yemekden iyidir dimi...bu ara suyla arama yok nedense ilaç içmesem su içmimcem nerdeyse...mandalina yemekden heralde su istedmioo...

su iç tatlım,koy şişe şişe yanına gördükçe iç :olmaz:ben şişe ile yanıma alıyorum
2 lt bitecek yarım lt daha içerim 2.5 lt tamamlarım

5 i bir yerde çay bendede var cnm 4sene önce almıştım aktardan ama içmek ne mümkün nekadardır kullanıosun bi faydasını gördünmüü cnm ...

canım dün ve bugun içtim bende evde var ziyan olmasın diye içiyim dedim etkisi oldumu bilemiyorum ,sık sık tualete çıkmak dışında ama hiç yoktan ıyıdır bence

gözden kaçmamış şekeropuyorumnanaktanyaaa reglm yaa canım karnım acayip şiş 1 gıdım yiyesim yok:umursamaz:

yeme ozaman
meyveyle geçiştirr
yada az yeee zorrlada olsaa
çünküü saat ilerledikçe acıkırsınn ve gözünn dönerrrrrkafamçokkarıştı
neyesemm diye aranır durursunnnkaydirigubbakcemile3

su iç tatlım,koy şişe şişe yanına gördükçe iç :olmaz:ben şişe ile yanıma alıyorum
2 lt bitecek yarım lt daha içerim 2.5 lt tamamlarım
evet içiodum 3 litre ilk başladığımda büyük 1.5 litrelik şişeleri dolduruodum sabah akşam içiodum gerçekden iyi oluo aama ne bilimmm bu ara bi gr içesim yok...

kızlar biraz önce merak edip tartılddım reglm yaa şiştim mi diye ne görsemm 64.8 im ki normalde akşamları çok çıkılır bılıyosunuz..sanırım 5 bir yerde çayı etkili

hoşgeldin canım
nasılsın bakalım
kilo vermeye devammı
bildirimini yap gelmişken

Hoşbulduk Haticeciğim opuyorumnanaktan

Bu sabah 87.8 kg çıktım.

Geçen haftaki kilo: 89.3
Bu haftaki kilo: 87.8
Verilen kilo: 1.5 :lepi:

İnşallah haftaya 3-4 kg vermeyi başarırım :icecream: Bu hafta pek başarılı geçmedi :)

Hoşbulduk Haticeciğim opuyorumnanaktan

Bu sabah 87.8 kg çıktım.

Geçen haftaki kilo: 89.3
Bu haftaki kilo: 87.8
Verilen kilo: 1.5 :lepi:

İnşallah haftaya 3-4 kg vermeyi başarırım :icecream: Bu hafta pek başarılı geçmedi :)

maşallah sana çok güzel gidiyorsun
bide bu senin başarısız halin mi şekerim
1 500 kilo vermişsin kupa yine senin:lepi:

Back
X